![]() |
Re: discutii Satu Mare
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bafta! |
Quote:
|
Salut. Este un tip care lucreaza in acest domeniu, poate te va ajuta. Mai demult am apelat la el pt infolierea unor elemente de interior la masina si pot spune ca a facut treaba foarte buna. Din cate imi amintesc avea o gama larga de folii. Are atelierul pe Magnoliei. Eventual daca poate cnv sa dea niste detalii, tel, nume...scz dar nu am. E vizavi de un magazin mare de piese si unelte. Bafta
|
baiatu ala e foarte bun.... si mie mi-a pus folii p geamuri si de foarte buna calitate! Dar nici eu nu mai am nr. lui, imi pare rau!
|
pe baiat il cheama RICSI sper ca am scris corect Tel.0724.152.051
el mi a foliat, inscriptionat si mie masina recomand. |
Quote:
|
da raul tot ; foliat, inscriptionat e ok lucreaza bine
|
am butoane pt incalzirea scaunelor. dar scaunele au fost schimbate cu scaune de piele, si astea n-au cablu incorporat pt incalzire. sa bag cablu, e prea mult de lucru, si pielea n-o sa mai fie lipit-a la locul lui standard. ( n-o sa mai fie asa frumos cum a fost inainte ) deci c-am pica idea asta. ar trebui sa schimb scaunele ( fata - spate ) care are incorporat cablu pt incalzirea scaunelor. daca are cineva sau vrea cineva un schimb de scaune. a mea din piele cu altele care au cablu incorporat pt incalzire. :)
|
Quote:
Am cutting plotter acasa si multe folii ! |
Quote:
Pret pentru un opel astra g caravan folie luneta + geamuri laterale spate? |
Quote:
Nu am autorizatie pentru infolieri de geamuri ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
BMW E30 Romania :) asta ai vrut sa zici nu raul?:)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
si unde o sa-l pui raul ?:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:D:D este loc:))
|
Quote:
|
Quote:
Nu stiti un Vw Golf 5,2.0Tdi (neaparat) lovit (partea din fata si motorul sa fie bune) nu ma intereseaza ca a fost interiorul ars,lovit in spate sau in lateral,sau ca a dormit gaini in masina.. Multumesc anticipat,o seara placuta! |
mai baieti ce ziceti de vremea asta,tinde sa vina primavara:)....atata zapada nu am mai vazut,abia ies de pe strada in plm mea mai ales cum ii si joasa curat strada cu ea:)....baietii cu ursii cum umblati,de-a latu.....:rolleyes2
|
:) eu umblu ku jeepu` de a latu` ka ursu hiberneaza inka:)
|
pisica nu hiberneaza. aia umbla ca banu rau. mai ales ca are ESP. :D
|
Poate ma ajuta cineva : caut 2 buc. YOKOHAMA PARADA Spec2, 195/50 R15, noi noute
|
2 Attachment(s)
din sectiunea paparazzi...:D
marlani..,ce-au avut cu tine? |
Szambi,ceva sponsori:):)....da-le un autograf si din partea noastra:)
|
am calcat pe bec.... nu am ce comenta ca a si fost de treaba omu'.
|
Maine va avea loc la Poligonul ACR prima etapa de rally sprint !!!
|
Nu se aude nimic de Chevrolet DragRacing 2012 ? :woowoo:
|
Se pare că anul ăsta nu va fi deoarece mai vine un moştenitor între tuningaţi.
|
Uite aici ce inseamna unitate intre pasionati :
https://www.4tuning.ro/curse-legale/i...wsletter_64145 Oare cati dintre noi nu au patit (sa nu zic la fel) lucruri de genul asta ? Si ? Asteptam cumva vre-un filmulet si laude de la cineva ? Raspuns : NU. Un astfel de "patit" se asteapta ca "tovarasii" lui sa-i dea o mana de ajutor si sa se sprijine reciproc in cadrul competitiilor si in tot ceea ce ne leaga de acest sport. Din pacate am constatat chiar si cu ochii mei ca in judetul nostru multa lume vrea sa devina zmeu peste noapte (atragand mai degraba dispretul), incepand de la unii "soferi" novice pana la comentatorii de pe marginea traseului. Daca se strica masina, in ochii unora e de ras, nu motiv de ajutor asa cum ar fi normal. Daca esti pe pista vin anumiti motociclisti (!?) si zidari care comenteaza cu superioritate stilul fiecarui concurent de a conduce (bine-nteles ca acesti oameni nu au concurat vreodata si nici nu cred ca o vor face). Si tot ceea ce am scris are si un scop ! Ca sa va fac sa intelegeti mai bine, pana nu demult nimeni nu a auzit de mult discutatii Tengu si Hai. Sunt doi drifteri cu care Romania se poate lauda dar acesti 2 drifteri au avut sustinere din partea colegilor de breasla la fel cum are si cel din filmarea de mai sus, filmare in urma careia vom auzi din ce in ce mai des despre acest tip "BOH". Pe cand in alte regiuni pasionatii de automobilism se sprijina reciproc, noi tragem inapoi acest sport cu brio urmarind un singur scop, scopul de a deveni zmeu peste noapte sau peste mai multe nopti daca nu se poate intr-una. La capitolul asta doresc sa afirm ca mi se par banale asa-zisele "intalniri intre pasionati" in urma carora nu se ajunge la nimic constructiv ci se intalnesc doar in ideea de a aduce si in satul nostru mai mare (cum ne vad altii) atmosfera din Fast And Furious, diferenta fiind masinile stock si oamenii de cacao care cred ca un burn-out (si ala nereusit) in centru face din ei mari soferi. Se poate observa din ranjetul acestora (care mai degraba se aseamana cu niste specii ciudate din regnul animal) ce satisfacuti sunt cand se uita lumea la ei nestiind ca marea majoritate a privirilor sunt atrase cu dispret. Un pasionat participa la evenimente si cu asta punct. Daca nu are bani deloc participa ca spectator sau ajuta in organizare, daca are bani putini participa cu Trabant iar daca are bani mai multi participa cu o masina mai buna dar PARTICIPA. Boala generala in zona de asa-zisii "pasionati" se aseamana cu activitatea depusa in mod natural de testicole : participa dar nu intra ! La capitoul asta as vrea sa dau cateva exemple de atitudine referitoare la orice eveniment automobilistic sau masina modificata : "ma bag si eu cu ce pot", "tine-o tot asa", "bafta in continuare", "as veni dar m-am anuntat deja la o partida de pescuit, poate data viitoare...", "i-am facut o poza", "vreau si eu 2 afise sa le lipesc pe unde apuc", "ajut si eu prin anuntarea evenimentului in clasa", "si eu ce castig?" etc... Eu personal am inceput sa particip la competitii organizate si in afara tarii pentru a nu mai intalni depresia locala ce o provoaca oamenii care urmaresc de fapt sa provoace impresii. Singura solutie pe plan local pe care o vad este ca adevaratii pasionati (care in judetul nostru pot fi numarati pe degete) sa formeze o echipa si sa inchida ochii la toate negativismele ce-i inconjoara. Eu de-o vreme asa procedez... P.S. respect pentru organizatorii locali care si in aceste conditii se tin tare pe pozitii si dand dovada de pasionati adevarati continua sa organizeze ! |
Quote:
|
Sa va faceti o idee in ceea ce priveste rally-sprintul din Kiskunlachaza (Hu). M-am dat cu un BMW 320is.
https://www.youtube.com/watch?v=AQOWaK172Ig |
Quote:
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning