![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
Game will start now!!!!! |
Quote:
D.K. Duhan Vs Roxanik EPISODUL 1!!! Dam cuvantul invitatilor :)) |
Quote:
Quote:
|
Este SENZATIONAL!!! Absolut SENZATIONAL...:twisted:
Pariez pe D.K. |
Am ras de n-am mai putut , inca n-am ras cu lacrimi dar nici mult numai am :)):))
D.K my vote ! :)) |
Vreau si eu sa atrag atentia astora care vorbesc aiurea... fete, baieti... voi primiti de la administratori/moderatori AVERTISMENT, nu advertisment... acest cuvant nu exista nicaieri in lume - poate advertising si inseamna cu totul altceva.
Va rugam insistent sa nu va mai dati in stamba cu prostii. :lol: Referitor la idee... prin "voturile" pe care le-ati pus aici vs. roxanicuta.... veti regreta.... RAU. Atentie la PM-uri. :lol: You'll get spammed. :) |
ooo,da.nu vrem ca istoria sa se repete.Mustangul stie!:lol:
Mr.Duhan,please let us know if something interesting happens to you! PS.Eu nu stiu inca pe cine pariez....am dubii. |
Vai dom;le,tradati in dragoste.Frate nu ne intereseaza problemele unora in dragoste si oricum sunt destui gay sa le sara repede in ajutor cu un sfat cautat pe google.Si acum sincer topicul asta nu cred ca isi are locul pe un site de tuning,dupaia va intrebati de ce sunt asa multi clovni care posteaza pe 4 tuning.posteaza la topicul cum sa uiti persoana iubita.Bah o seara buna ma duc sa vomit.
|
ce penal ba baiatule... :lol: :lol: :lol:
|
ahhh am mailul plin de reply l acest topic...chiar tot forumul 4tuning e la suferinta? fratilor...suntem barbati trebuie sa suportam...s-a terminat o relatie...asta este...stiu ca doare..am trecut si eu prin asa ceva si stiu cat este de neplacut. insa trebuie putina tarie sa treceti mai departe...singura alifie pentru aceasta durere este sa gasiti o alta persoana care sa va ocupe timpul...usor usor o sa vina cea potrivita cu care sa ne intemeiem o familie. numai bine
|
Eu pariez pe Roxana. Il mananca cu tot cu fulgi pe tipul asta.
|
Ia uite frate unde posteaza asta:https://forum.4tuning.ro/219-masini-n...ml#post2819509
|
Quote:
Mulţumim pentru sugestiile de reorganizare a site-ului, dar alea se fac pe un topic special. Pānă atunci, ori eşti la subiect pe topicul ăsta, ori nu postezi. |
''[email protected] 18:36 I left you, Because, You are stupid''
You are very smart :)) Roxana!!! You are right about this. Because, You know very well women's and men's relationships...You are very experience.... I have written bad sentences...I did disturb you...I apologize for that everyone... I hate her....I'm very angry with her.. this case the end does not look good Thank you for your understanding |
date`n pana mea :lol::lol::lol:
Ma acuma pe bune , asta e vrajeala sau ce este pana la urma ? :lol: Roxanicutza , asteptam un raspuns :D ce are baiatu cu tine ? L.E: Am uitat ceva ....daca faza asta e adevarata atunci ...pot sa spun ca de cand am citit ceea ce a scris baiatu , am ras cu lacrimi :lol: |
Quote:
You are very smart ) Roxana!!! You are right about this. Because, You know very well women's and men's relationships...You are very experience.....Do you still smoke marijuana to make for good sex? You are very young but, You touched a lot of dick...You did a lot of male's orgasm..This is disgusting....How many men in one night, get together with you will? Is your price still the same? Hotel or home one hour 110 euro? I want to make a reservation for this weekend...Because, You get very busy and do not sleep... Don't worry...will be at my house...I hope you miss our bed.... I have written bad sentences...I did disturb you...I apologize for that everyone... I hate her....I'm very angry with her.. this case the end does not look good Thank you for your understanding |
ce tragedie vai vai ...
de parca ar fi primul strain de pe pamantu` asta de si-a luat-o in barba de la o romanca... eu pariez pe roxanicutza, sunt patriot :):) e oare vina ei ca omu` a pus botu` ? oricum, mare minune de n-o pune poze "compromitatoare" cu ea, ca alta varianta nu vad...sau poate un Fight Club ? O.T. @unu_rau - stai frate in banca ta, las-o sa-si faca de cap pana i se ia si tot la tine vine. SAU fara sa fiu pesimist, mai e si o varianta, si aia cum ca ea a zis intentionat ce i-a zis prietenului tau cu singura intentie ca TU s afli si sa crezi ca e si adevarat, ceea ce i-ar da ei timp sa isi vada de ale ei, permanent. Asa ca gandeste`te de 2 ori inainte sa o/il si crezi. In ambele cazuri, stai linistit, nu o baga in seama si vezi-ti de viata ta. Mori azi de doru ei si poimaine, si raspoimaine si tot asa. Si pana la urma ti se ia odata si odata iti bag **** si mergi mai departe. Daca e adevarat ce a zis, o sa se calmeze si o sa va impacati. Daca nu, o sa te calmezi si o sa gasesti pe altcineva. Simplu ca buna ziua. P.S. nu te lasa de "fumat". Face bine la imaginatie si la stres :):) @stefan88 - am citit putin din ce ai scris, insa cred ca cel mai important si determinant argument ar fi ala cu aratosul si ca ii e rusine sa iasa cu tine. cwae sincer acum, de ce sa stai sa atarni dupa una careia ii e aiurea sa iasa cu tine ca vai domne, ii scade statutu' social si alte aberatii d-astea. Daca te iubea putea sa iti cada si o mana ca nu era rusine...Da e greu, da doare, dar totusi, ia-o ca pe un impuls si las-o in treaba ei. E clar ca ii arde de alte alea.. |
gizas cristoase....
|
este foarte caterinca cum scrie "el" in engleza :lol:
@D.K.Duhan : man, spare us, go to the highest building in this bucharest you hate so much and please jump as hard as you can...i mean wtf, your life has come to an end, there are NO women left on this earth for you so...in conclusion...JUMP :peace: :wave: JUMP :clap: JUMP :tenisclap :tenisclap :tenisclap ps : please make "ciuperca" when you hit the ground |
ai cam luat teapa ... la 110 euro
show us a a picture with her naked to believe your story , here is a regular to show pics why your girlfriend naked to beliee the story |
pozele nu insemna nimic daca nu sunt alaturi de un fisier video ceva...daca sunt facute in photoshop?
|
Un iz de adevar este... :lol:
Prea le spune baiatu' asta cu spor. :lol: |
hai frate, ia-ti dat ban acum nu mai avem ce discuta pe topicul de 9595...:(:(
|
Din păcate omul nu ştie să se oprească, am īnteles că are o problemă, dar exagerează cu detaliile chiar şi după un dialog lung prin p.m. īn care am lămurit (aparent) problema.
|
Pai si pe noi nu ne lamuresti ca suntem curiosi :D:D??
|
Ţinānd cont că este vorba despre o colega de forum, cavalereşte şi normal este să depăşim subiectul.
|
Ce pacat... incepuse sa-mi placa :-)
|
Quote:
D.K.D. Next time post some real evidences, i mean: .jpg, .3gp, .avi ...u know...something like that...word's banned u ;) but i like you'r written english :) ONTOPIC: ca de asta am intrat defapt...mi se pare putin gresit numit acest thread...stai si citesti "Cum sa uiti persoana pe care ai iubito"...mai degraba ar trebui scris "Cum sa uiti persoana pe care o iubesti"...sau undeva pe acolo... |
scurt off-topic :
and the winner ... r0xanicutza ;) imi pare rau de voi care ati pus banii pe D.K.Duhan :lol: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Asa ca... a fost ajutata de arbitri... HUA!!!! |
Quote:
|
m-ati pierdut .. care e treaba cu ciuperca ???
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cu riscul de a fi un pic offtopic,n-am mai postat pe aici de o luuuuuuuuuuuunga perioada de timp.
Mai exact mi-am schimbat un pic, de tot :) parerile vis-a-vis de ce misca pe aici :D nu stiu daca in viata ai norocul sa dai de o persoana pe care s-o iubesti in adevarul sens al cuvantului,si atunci raspunsul la intrebare e simplu: n-o uiti,faci tot ce sta in putintza s-o ai alaturi de tine. |
sa-mi spun si eu offff-ul?hai sa incerc...in urma cu 9 luni...dupa ce am terminat o relatie de 3 ani...urat final ce-i drept...am gasit o fata cu ceva ani mai mica ca mine...crezand ca e sincera si ca intradevar cauta relatie serioasa bazata pe incredere...in fine...dupa 9 luni...o prind cu minciuna...ea sare de fund in sus...si ea spune sa punem capat relatiei...pe motiv ca sunt prea gelos si ca n am incredere in ea...ca azi...sa aflu ca a pus altu mana pe ea...avand in vedere ca am fost 'primul' din viata ei ma gandeam...ca e totusi important...se pare ca tot eu...milogindu-ma si cerandu-i o sansa...asta timp de 2 sapt...de suferinta...nu stiu cum sa fac sa o uit...sa trec peste...am iubit-o si inca o iubesc...nu stiu ce sa fac...sunt fraier la capitolul relatii...pun suflet..si in relatia anterioara la fel s-a intamplat...si se pare ca acum fosta imi sare in cap sa ne impacam...nu stiu ce sa fac...astept niste sfaturi si v-as fi recunoscator pentru ele...sunt inca in stare de shoc...de la o relatie aproape perfecta la ce mi-a facut acum...sunt disperat...si inca nelamurit ce a determinat-o sa-mi faca asta...niciodata nu am inselat-o...nici mintit-o...va multumesc anticipat...
|
Quote:
revin la subiect ..........e de la ultima isprava m-am gandit .ia sa fiu eu indiferent si mi-a reusit si nu mult ft mult parca nu mai tin la ea acum cu indiferenta asta. asa mult a mers . eu tot 3 ani am da cred ca deja cand pui prea mult suflet iti ia mai mult sa uiti deci : 1 tu vrei sa fi din nou cu ea ? daca da puneti intrebarea de ce vrei sa fi cu ea si pt ce vrei sa fi cu ea ...... de aici incepi sa tragi concluzii 2 daca ea vrea u accepta pt un singur lucru si accela il sti si u daca nu vrei ceva serios din nou .....................iar daca vrei seriozitate incearca sa fi mai indiferent nu pune multa frisca pe tort ca sa nu pici de prost la impacarea asta apoi vezi ce ii bate capul si de ce sa impacat cu tine iar la intrebarea Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? raspunsul e asa cum ai iubit asa poti si sa uiti stiu e greu sunt amintiri ......melodi ,cluburi ,prieteni comuni ,locuri in care ati trecut si va aduc aminte de unele secvente .da ele sunt doar niste amintiri si ar trebui sa va para bine ca le-ati trait si sa va ganditi: Oare cu alta le pot traii la fel ? raspunsul il aflati doar cand va fi acea alta |
@passat Da se poate .. si uneori mai bine sau mai rau
@73dy orice ti-am spune tot ca tine faci , raspunsul e in minte / inima ta si orice ti-am spune , nu avem de unde sa stim ce a fost intre tine si ea . |
din partea mea a fost seriozitate...din partea ei se pare ca doar o joaca...bineinteles........la draci am spus multe vorbe gresite...si acu imi scoate ochii cu ele...ca nu merit sanse ca nu stiu ce...incerc din rasputeri sa nu-mi mai bat capul...sa uit...mi-e foarte greu...o iubesc.......inca o mai iubesc...ea nu crede asta.......spune ca daca o iubeam nu spuneam vbele alea...spuse la draci oricum...ma oftic...are un orgoliu care depaseste limitele bunului simt...dc m-as impaca cu ea?pentru ca tin la ea...dar fiind cu ea mi-ar fi mult mai usor sa nu-mi mai pese si sa stau cu ea doar din anumite interese...si la despartire nu as mai suferii atat...nu stiu ce sa fac...de aseara nu i-am mai dat nici un semn........mi-e greu s astau fara sa stiu nimic de ea.......ea e cu altu dar stiu ca e doar cu el ca sa ma uite.........nu stiu ce sa mai fac......va multumesc pentru sfaturi.....si daca mai aveti sunt foarte bine venite...nu am cui sa spun pasul.......mi-e greu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning