![]() |
Re: Chat
Quote:
te inseli.. mai erau 3 4 mocani.. care ii dadeau in gura si pe acolo... poate.. nu ai prins tu.. asemenea momente... |
probabil...dar aseara ce s-o intamplat mai exact?
|
Quote:
ai luat tu personal amenda.. sau ceva de genu.. sau ai vre-o amenda.. fa o copie serox .. si adumi-o..; kiar am sa intreb... |
se stie ca fixius rezolva orice problema cu politzia ! una doua ii baga pe politzai in frigider shi rezolva problema =))
|
Quote:
tu ce dumnezeu ai.. sau te inchini la csr ? hai maine sa ne intalnim si sa imi zici pe fata ce ai de zis.. |
Quote:
|
Fixius, nu am luat amenda pt ca nu m-am dus acolo sa fac prostii, ci sa imi variez putin activitatiile de noapte :P :)) , nu aveau cum sa imi dea amenda pt ca stateam si ma uitam, si e drept ca am ajuns si tarziu, dar...am intrebat pt ca am mai auzit si pe acolo povesti cu cai :))..si ma intrebam ce puteau sa le faca celor "cu obicte de tuning pe masinile lor fara a avea acel drept" adica, din cate stiu, nu incalca nici o lege...in fine. daca nu stie nimemi nimika , da-i pace...ms oricum...mi-ar fi placut sa stiu...:)
|
s-a deschis senzonul de drifturi!!!pista e super buna!!
|
Quote:
|
ms Cali, intodeauna un domn :)... hmm..ma intrebam cand o sa inceapa...mai ales ca tre sa imi soseasca niste jenti care nu sunt trecute ca si marime in talon, deci se pare ca ma asteapta o umblatura lunga..:(..
|
btw..intrebare pt cine se pricepe :).. Kit de suspensie,adica telescop + arc, nereglabile,care ar fi mai bun? bilstein B10 sau kw sport kit? :)
|
k w
|
"gata danutzule ai trecut si u pe cealalta parte?"
era doar un post! |
Quote:
|
la golf cel putin nu se pot trece in talon roti mai mari de 17 cel putin in romania nu se poate!
|
Quote:
|
Quote:
la vama... |
Quote:
|
O sosit vremea in care sa se puna picioru in prag. Nu i vorba de intalniri, si nici de cei care faceau show la Sala..e vina lor..foarte bine. Sa i ia pe sus pe totzi. Dar problema e ca se leaga de orice ai pe mashina..si bag mana in foc ca 90 % din cei cu masini modificate si in cel mai mic sens posibil, nu au omologari pe ce au facut..
deci treaba e nasola de tot.. Facem plangere la Tribunalul European ? :P |
si ce pot sa imi faca daca am alta bara decat cea originala ? daca gentile si culoarea si chestiile importante mi's trecute in talon ... ma refer la serie motor si de alea ... sjtitzi careva ceva ?
|
Quote:
ca deh... daca fac abuzuri ai noshtri politzishti.. asta tzine de dreptul intern [chiar parem a fii un stat politienesc]:-P |
mie ce nu imi convine e ca toti politaii au masinile personale cu folie pe toate geamurile NEAGRA nu transparenta, nici macar omologata... vezi pe calea turzii cand stau la geana(asta e de-a dreptu penibil) la dubla continua de la omv ...sau cand conduc fara centura, vorbesc la telefon , parcheaza aiurea...etc etc
... asta e jenant ca ei aplica legea pe care o incalca ....tocmai ei POLITIA |
ahh... ce mishto ar fi sa-i putem arde si noi cand fac d-astea...:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Pai putem..avem telefoane, filmatzi fratzilor cand vedetzi ceva interesant..facem un movie sil dam la TV ..
|
Gata! Se poate spune ca ei au aruncat manusa, tre sa raspundem la provocare, daca ei se leaga de orice, ne legam si noi, asa ca filmati tot ce prindeti :D
|
eu sunt deacord... kiar am cativa politisti la mine pe strada.. si am unu... tare... tare... de tot.. :D
|
mihahahah... shi eu am unu la mine... pe mine m-a amendat ca cica am intrat la mine pe strada pe contrasens [ca sa ajung la mine acas ori intru pe contrasent ori inconjor juma de cartier]... dar culmea el tot timpu cand vine la panda vine pe contrasens! :twisted: :twisted: :twisted:
|
telefon si filmeaza-l
si poate il convingem pe piry sa faca stiky un topic cu filmuletze si poze cu politisti incalcand tocmai legile pe care tre sa le puna in aplicare..poate se mai trezesc si ei cu chestiile astea... |
cauta pe altcineva :P in locul lui piry :P
|
era o discutie pur ipotetica pana nu facem rost de materiale,daciaiwrc :P ;)...am intrebat mai demult si nu am prea primit raspunsuri, asa ca reiterez intrebarea cu speranta de mai multe raspunsuri, dintre kit de suspensie nereglabil care ar fi mai bun, kit KW sau kit Bilstein ? :)
|
kw...........
|
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2408
fara sa te superi pe mine chiar piry ti-a raspuns primul la postul 2408 parca...uita-te a zis KW |
Re: Prezentati-va!
are numa 'kid' cumva?"
|
Quote:
|
asta are nr kid..a fost a lui paul:-P
|
1 Attachment(s)
:lol: pasiuni:?
|
Dragutz rau stilo,are ceva motor
|
ma abarth de unde ? :))), mere.. da ..no :))
|
abarth..tare eleronu!!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning