Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Fixius 02-02-07 21:09

Re: Chat

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 727971)
in cartodrom macar nu se puteau face prostii ca era rupt si nu cred ca-si strica careva masina :P

te inseli.. mai erau 3 4 mocani.. care ii dadeau in gura si pe acolo... poate.. nu ai prins tu.. asemenea momente...

DACIA-Wrc 02-02-07 21:11

probabil...dar aseara ce s-o intamplat mai exact?

Fixius 02-02-07 21:12

Quote:

Originally Posted by NightRider (Post 727431)
este cineva care stie ceva in leg cu asta ?

ai luat tu personal amenda.. sau ceva de genu.. sau ai vre-o amenda.. fa o copie serox .. si adumi-o..; kiar am sa intreb...

hg 02-02-07 21:28

se stie ca fixius rezolva orice problema cu politzia ! una doua ii baga pe politzai in frigider shi rezolva problema =))

Fixius 02-02-07 22:35

Quote:

Originally Posted by hg (Post 728106)
se stie ca fixius rezolva orice problema cu politzia ! una doua ii baga pe politzai in frigider shi rezolva problema =))

tu ce dumnezeu ai.. sau te inchini la csr ? hai maine sa ne intalnim si sa imi zici pe fata ce ai de zis..

tekno 02-02-07 23:17

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 728195)
tu ce dumnezeu ai.. sau te inchini la csr ? hai maine sa ne intalnim si sa imi zici pe fata ce ai de zis..

iarta-l Maria Ta ca nu stie ce face! :lol: :lol: :lol:

NightRider 03-02-07 12:11

Fixius, nu am luat amenda pt ca nu m-am dus acolo sa fac prostii, ci sa imi variez putin activitatiile de noapte :P :)) , nu aveau cum sa imi dea amenda pt ca stateam si ma uitam, si e drept ca am ajuns si tarziu, dar...am intrebat pt ca am mai auzit si pe acolo povesti cu cai :))..si ma intrebam ce puteau sa le faca celor "cu obicte de tuning pe masinile lor fara a avea acel drept" adica, din cate stiu, nu incalca nici o lege...in fine. daca nu stie nimemi nimika , da-i pace...ms oricum...mi-ar fi placut sa stiu...:)

Bogdan' 03-02-07 14:28

s-a deschis senzonul de drifturi!!!pista e super buna!!

Cali...nV6 03-02-07 21:14

Quote:

Originally Posted by NightRider (Post 727208)
e concret allright, am trecut pe acolo si era plin de mascati si blocate toate iesirile, cu astia prinsi innauntru, si i legitimau pe toti...stat politienesc ..jur... :-(

partea asta n-o inteleg : "depistării autovehiculelor care au montate articole tuning pe autoturisme, fără a avea acest drept."...cum adica? Daca poate cineva in cunostina de cauza sa imi explice, voi fi recunoscator..

adica...confiscarea de taloane pentru luminitze, dimensiuni roti.....etc etc.

NightRider 03-02-07 23:19

ms Cali, intodeauna un domn :)... hmm..ma intrebam cand o sa inceapa...mai ales ca tre sa imi soseasca niste jenti care nu sunt trecute ca si marime in talon, deci se pare ca ma asteapta o umblatura lunga..:(..

NightRider 04-02-07 00:01

btw..intrebare pt cine se pricepe :).. Kit de suspensie,adica telescop + arc, nereglabile,care ar fi mai bun? bilstein B10 sau kw sport kit? :)

Piry 04-02-07 03:09

k w

DaNuTzU' 04-02-07 15:22

"gata danutzule ai trecut si u pe cealalta parte?"

era doar un post!

Cali...nV6 04-02-07 17:16

Quote:

Originally Posted by NightRider (Post 729762)
ms Cali, intodeauna un domn :)... hmm..ma intrebam cand o sa inceapa...mai ales ca tre sa imi soseasca niste jenti care nu sunt trecute ca si marime in talon, deci se pare ca ma asteapta o umblatura lunga..:(..

ai grija sa fi iesit din fabrica modelul tau de masina cu dimensiunea cauciucurilor ce o sa ti le pui...altfel nu le prea poti trece in talon.

lancerEvo 04-02-07 23:35

la golf cel putin nu se pot trece in talon roti mai mari de 17 cel putin in romania nu se poate!

Laju 05-02-07 01:51

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 728195)
tu ce dumnezeu ai.. sau te inchini la csr ?

Esti in madrid sau in cluj?

Fixius 05-02-07 10:03

Quote:

Originally Posted by Laju (Post 731709)
Esti in madrid sau in cluj?

la vama...

NightRider 05-02-07 12:06

Quote:

Originally Posted by Cali...nV6 (Post 730800)
ai grija sa fi iesit din fabrica modelul tau de masina cu dimensiunea cauciucurilor ce o sa ti le pui...altfel nu le prea poti trece in talon.

pe 17 sunt jentile cu 225/45/R17...cred ca o sa pot...daca imi amintesc bine bora 4motion v6 avea astea ca si optionale in catalog...sper cel putin ;))...

smtraxx 05-02-07 14:24

O sosit vremea in care sa se puna picioru in prag. Nu i vorba de intalniri, si nici de cei care faceau show la Sala..e vina lor..foarte bine. Sa i ia pe sus pe totzi. Dar problema e ca se leaga de orice ai pe mashina..si bag mana in foc ca 90 % din cei cu masini modificate si in cel mai mic sens posibil, nu au omologari pe ce au facut..
deci treaba e nasola de tot.. Facem plangere la Tribunalul European ? :P

ZanDer 05-02-07 16:15

si ce pot sa imi faca daca am alta bara decat cea originala ? daca gentile si culoarea si chestiile importante mi's trecute in talon ... ma refer la serie motor si de alea ... sjtitzi careva ceva ?

CosmoZ@ 05-02-07 17:06

Quote:

Facem plangere la Tribunalul European ? :P
SMTraxx shi shtii ce o sa zica aia?... "Legea e lege!" :lol:
ca deh... daca fac abuzuri ai noshtri politzishti.. asta tzine de dreptul intern [chiar parem a fii un stat politienesc]:-P

Cali...nV6 06-02-07 00:47

mie ce nu imi convine e ca toti politaii au masinile personale cu folie pe toate geamurile NEAGRA nu transparenta, nici macar omologata... vezi pe calea turzii cand stau la geana(asta e de-a dreptu penibil) la dubla continua de la omv ...sau cand conduc fara centura, vorbesc la telefon , parcheaza aiurea...etc etc

... asta e jenant ca ei aplica legea pe care o incalca ....tocmai ei POLITIA

CosmoZ@ 06-02-07 08:39

ahh... ce mishto ar fi sa-i putem arde si noi cand fac d-astea...:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

smtraxx 06-02-07 08:51

Pai putem..avem telefoane, filmatzi fratzilor cand vedetzi ceva interesant..facem un movie sil dam la TV ..

NightRider 06-02-07 09:59

Gata! Se poate spune ca ei au aruncat manusa, tre sa raspundem la provocare, daca ei se leaga de orice, ne legam si noi, asa ca filmati tot ce prindeti :D

Fixius 06-02-07 10:45

eu sunt deacord... kiar am cativa politisti la mine pe strada.. si am unu... tare... tare... de tot.. :D

CosmoZ@ 06-02-07 13:19

mihahahah... shi eu am unu la mine... pe mine m-a amendat ca cica am intrat la mine pe strada pe contrasens [ca sa ajung la mine acas ori intru pe contrasent ori inconjor juma de cartier]... dar culmea el tot timpu cand vine la panda vine pe contrasens! :twisted: :twisted: :twisted:

NightRider 06-02-07 16:43

telefon si filmeaza-l
si poate il convingem pe piry sa faca stiky un topic cu filmuletze si poze cu politisti incalcand tocmai legile pe care tre sa le puna in aplicare..poate se mai trezesc si ei cu chestiile astea...

DACIA-Wrc 06-02-07 18:11

cauta pe altcineva :P in locul lui piry :P

NightRider 06-02-07 18:15

era o discutie pur ipotetica pana nu facem rost de materiale,daciaiwrc :P ;)...am intrebat mai demult si nu am prea primit raspunsuri, asa ca reiterez intrebarea cu speranta de mai multe raspunsuri, dintre kit de suspensie nereglabil care ar fi mai bun, kit KW sau kit Bilstein ? :)

timestoper 06-02-07 19:00

kw...........

DACIA-Wrc 06-02-07 19:04

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2408

fara sa te superi pe mine chiar piry ti-a raspuns primul
la postul 2408 parca...uita-te
a zis KW

Bogdan' 07-02-07 21:32

Re: Prezentati-va!

are numa 'kid' cumva?"

Godfather 07-02-07 21:37

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 737083)
noua mea masina
las pozele sa vb

felicitari , draguta masina , pacat ca a fost sifonata rau ...sper ca stii asta ....

CJ-86-UHE 07-02-07 21:57

asta are nr kid..a fost a lui paul:-P

abarth 09-02-07 21:45

1 Attachment(s)
:lol: pasiuni:?

silviu_gsi 09-02-07 21:56

Dragutz rau stilo,are ceva motor

smoke 09-02-07 22:57

ma abarth de unde ? :))), mere.. da ..no :))

aokimare 10-02-07 01:33

abarth..tare eleronu!!!!

abarth 10-02-07 01:54

Quote:

Originally Posted by aokimare (Post 741594)
abarth..tare eleronu!!!!

aokimare...s-a intarit ma Horica dupa ce l-am asteptat 2 :-) luni

All times are GMT +2. The time now is 02:56.

- Copyright 2026 4Tuning