![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
mda.. gata.. nu mai postez nik.. ca vad k toti sa ia de mine !!
|
nu m-am luat de tine frate..... ti-am multumit.... eu am vazut filmuletzul.... cred...daca nu cumva il confund....da in rest nu cred ca s-a luat nimeni de tine......
|
e .. am mai postat si pe forumu cu intalnirea de la bacau .. am intrebat si eu ceva.. s-a luat aleks de mine.......si tot asa.. si filmuletzu in mare parte e cu musle caruri :))
|
pai frate....daca u ai un post si intrebi de liniutze....ce-s alea?????????????:)
|
liniutele sunt alea drepte,subtiri si albe care la tragi in piept prin nas cu paiul... vrei sa ne aresteze lumea ca bagam liniute?
|
Quote:
nu pune la suflet si tu :-) |
lasa codrin ca nu ne aresteaza nimeni....eu imi sterd urmele de pe la nas.....:)
|
eram si eu curios .. n-am pus la suflet. si am auzit si eu de pe la fete ca esti un baiat de treaba.. poate e asa da am inceput noi cu stangu :)
|
pai numai fetele zic asta de Aleks....:)))))
|
spd tata, tre sa intelegi un lucru...
liniutele se lasa cu dosare penale... nimeni nu iti raspunde la intrebari din astea si toata lumea te trateaza cu suspiciune, nu-i firesc? ;) hai sa depasim subiectul, spuneti, cine mai are filme/poze nepuse pe site de dat si mie ? :D |
Vroiam sa scriu ceva si nu stiam unde...ma uitam la fiecare topic si ma intrebam...?!?!?!?!?
Stiu ca poate unii de pe forum nici nu stiti cine sunt. Si eu am aceesi problema. Sunt cativa pe care nu-i stiu. Dar nu am nimik cu ei. Tot respectul ca sunt pasionatzi de masini, motoare. Dar, ce vroiam sa spun e ca am ajuns la concluzia ca e o problema cu noi toti. PT ca si acuma cand s0-a facut ceva ffff important pentru tot bacaul zic eu, au iesit discutii. Dar amintiti-va ca si inainte cand ieseam doar asa intre noi la vestitele intalniri de sambata la ora 5, mereu ieseau discutii de genul asta. Ma uitam si eu pe alte orase si nu prea exista discutii din astea in contradictoriu. Oare de ce la noi tre sa existe din astea??????? Acuma stiu ca unii o sa-mi sara in cap...dar eu doar ma intrebam chestiile astea si cautam un raspuns!!! Multumesc anticipat celor care o sa-mi raspunda (frumos sau mai putn frumos). RESPECT BACAU |
discutii ies pentru ca sunt orgolii multe aici, si pentru ca, intr-adevar, au existat unele scapari, pe care unii le-au subliniat prea puternic, iar altii le-au luat prea tare ca reprosuri personale...
nu-i problema, unde sunt dispute inseamna ca exista si pasiune, mai rau era daca nu trezea nicio reactie eventul de duminica ;) so... pictures anyone? :) |
Quote:
:tetter: :hug: Eh ... asa ies discutii ... da oricum nu au mai iesit intre userii forumului ... asta e bine ... hai sa trecem peste... :D |
Ai dreptate Aleks. Si cu orgoliile, si cu subliniatul prea uternic dar mai ales cu pozele alea. Doar n-am stat jumate pe geam si am ract de nu mai pot asa degeaba.:)
Misu, stiam eu ca ma pot baza pe tine....:). Si ai subliniat un lucru important ... ala cu useri forumului....si ala cu balansoarul:)):)) |
Pot sa ma dau shi eu in balansoar cu voi .. :rolleyes2
|
da frate....eu te primesc....acuma depinde si de Misu:)
|
mai mai terminatzi odata cu balansoaru ala ca ma urc eu pe el shi-l rup :):);)
apropo o sa vina iar iarna ce facem ne mai tzinem de nazbatii sau nu ??? |
te bagi tu repede sa ne strici jucaria:).
Ce nebunii?? Ai tupeu sa ma tragi prin bc cu placa???? Pe centru????:) |
h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3 am revenit :dance: :dance: :dance: varu' te trag yo oleaca :lol:
|
e tare atunci. Da gata Banul???????????
|
pai nu a fost destul ????? ;) miss me??? :D:D:D
|
e destulll.......si dor de tine nu prea imi era ca te-am vazut duminica ....da...hai fie.....imi lipseau posturile tale:))
|
Quote:
|
aici e cafenea, deci pot fi off-topic ;)
|
de-ai fi numai aici ai fi tare, ai scapa de banari, da parca iar vad raspunsuri din alea, cu 4 smileuri si atat :p
|
3 Attachment(s)
in curand in bacau..!!!pe multi o sa-i apuce amintirile..!!!
masina e in service la dacia..!!! seful de service vrea sa o readuca la viata..!!! motorul e de 2000 turbo,atata mi s-a spus..!!! |
ar fi ceva beton sa reuseasca!!!!
zoz, ceva emotii???? :) :) :) oricum nu te face, dar mai stii ce ii mai pune omu si ce monstru iese??? |
am deschsi capota la masina aia.. de la dacia service... si are motor stok. cica o scos motorul ala... si acu are unu stok... eu vreau sa il vad pe ala real.
|
e de muuult timp tare masina pe rampa la dacia service...
o stiu, a fost tare la viata ei, mi-as dori sa fie din nou... |
Am si eu nevoie de ajutor. Care stie cum sta exact treaba cu urmarirea penala?????// Eu azi am fost la garda sa ma dau niste declaratii legate de accidentul care l-am avut vara asta cu un motor. Ideea e ca ei ma acuza ca am condus un autovehicol care nu era inmatriculat si ca nu am permis.
Dar, ideea e ca eu nu aveam de unde sa stiu ca nu e inmatriculat pt ca nu era al meu. Si faza cu permisul....dupa aciident s-a aranjat ceva....si peste tot apare ca ***-ul ala care il conduceam eu avea 49 CM3. Sub 50 de cm3 iti trebuie permis????????????? Eu stiam ca nu!!!! Daca aveti careva idee cum sa ies din ***ul asta astept un raspuns.:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: |
Quote:
Faptul ca nu stiai ca e sau nu inmatriculat nu e o scuza ... aveai obligatia sa te interesezi ... cum si motorul avea obligatia sa aibe numere .... sorry :sad: In rest nu stiu, am auzit mai multe variante, cum ca ar trebui sa ai sau cum ca nu ar trebui ... nu stiu ce sa spun, Bafta mare si sper sa rezolvi problema. bafta. |
Parca ai fii gaborul ala:)....ca si el mi-a zis ca de ce nu m-am uitat pe acte mai intai....***....eu m-am urcat cu incredere ca doar era a lu varumiu....da oricum...e vina mea....offffffffff...p.l.m
|
Quote:
:lol: :lol: eh, daca asa zice legea ... :???: :D Pai baga-l pe var-tu la inaintare ... ca el ti-a zis ca e immatriculat ... doar ca nu are numerele ... moment in care riscai doar amenda ... si ii faci belea lui var-tu :lol: :lol: |
asta cu conditia ca el sa recunoasca, si sa-si ia raspunderea penala asupra lui...
m-as mira ;) |
cum naiba sa-l bag pe varu-miu. Nu sunt genul care sa faca din astea. Si chiar daca nu era varu.miu si era doar un prieten tot nu as putea sa fac din astea. BV maaa:). Nu am si eu bafta sa fi fost vreo unu pe care sa am boala.:).
Dar, am intrebat si eu lumea, si am auzit ca datorita faptului ca sunt la prima abatere pot scapa doar cu o amenda contraventionala:). Tineti-mi pumnii!!!Plssssssssss!!! |
Re: filme si poze de la intalnirile saptamanale
tot imi spunea ZeroFast de tavitze,am gasit ceva fain,scuze de offtopic,ia uitati-va shi voi,weekend-ul urmator inchiriez un logan,ca masina nu mai am,cine vine cu tavitzele?:)
p.s.finalul e super http://videos.streetfire.net/categor...82016565cb.htm |
http://www.haios.net/farse_video/hai...-cu-masini.php:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
aha 0, stiam faza, supe tare ;)
aleks......:lol::lol::lol::lol: |
Quote:
si faza cu inmatriculatul e mai grea dar tie atunci tia luat seria de pe motocicleta ? |
nu....nu a luat nici o serie nimik....
nici macar actele nu le-au luat....si ma enerveaza ca lipsesc de la dosar si pozele de la locul accidentului si pozele cu taxiul ala care m-a izbit.... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning