![]() |
Re: Propuneri!
Quote:
|
.. e foarte tare.. asta cred ca a vrut sa zica.. :D
|
daca ar fi dupa mine...ai putea da join deja...Felicitari! Peugeot`u ala e pure sex!!!!!!!
|
da domnule .... ca idei este foarte tare ... insa punerea in practica este defectuasa ... ai anumite greseli destul de maricele ... asteptam mareri si de la pufy si shantzu ...
|
yackone
- ca idei sunt f tari , insa cum a zis si patriotu' punea in practica nu prea buna - la peugeot - fata - spoilerul este stramb , ai unele selectii slabe , reflexia masinii e doar in lateral - peugeot - spate - selectii slabe , rotile sunt prea luminate , reflexia lasa de dorit - mini cooper - imi place ideea , partile care le-ai facut brush au alta culoarea decat masina (un rosu spalacit) , nu se intelege mai nimic din interior , in spatele spitelor de la jenti se vede ceva albastru :| Gabi - imi plac masinile , ai lucrat frumos - mai pune o lucrare , si daca e la fel de buna poti sa dai join Ca][n - la fel ca la yackone , idei de exceptie , dar punerea in aplicatie slaba budeanudragos - mai lucreaza , ai grija la culoarea masinii , toate masinile pe care le-ai pus au culori ireale |
E pe vine sefu' ! Sa termin si Volvou' pentru V4TL si vedem apoi ! :wink:
|
2 Attachment(s)
ultima facuta...
mazda 6....:???: |
Quote:
mai slab ca data trecuta am impresia |
2 Attachment(s)
Last one. Acum ori niciodata ! :lol:
|
Quote:
|
Wellcome Gabi!!! :D
|
bravo gabi .. era si momentul sa iti iei locul :) noroc cu liga :lol:
|
2 Attachment(s)
felicitari gabi, ....pun si eu un audi:arrow:
|
2 Attachment(s)
dak nu e buna makar comentati mai drastic sa mai repar .. ca la comentariu lucrari nu prea mai comenteaza nimeni din dt sau mai advanced...
|
e clean frumoasa ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning