![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
cum sa ratez asa ceva???:oops::oops::oops: hai gata ca o dam in off-topic rau de tot,deci ca sa fie on-topic tare tare ups-u asta vezi ca i-am dat la unu nr tau caius vrea ceva de la tine :lol::twisted:
|
ar_66_rau ... ms ms! las ca nu e cum zici tu :D pune tu numa bara aia sus.. si organizam o sedinta foto..
lau.. iar ma bagi in combinatii dubioase? :???: |
nice nice...prima poza:X:X:X pffai.....pot sa-mi fac freza:)))
si nu degeaba vreau si eu acu bmw:D,penultima poza:D bring's meeeee women bravo caius inca odata respec....daca dau si eu d e46 tu o sa-mi fi prof:)):P |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
photoshop photoshop :-@
|
mareo esti cel mai slab..dar de aia ne plac pozele tale :)) }{
|
si uite asa ai stricat o poza foarte frumoasa...-1
|
Quote:
Sterge poza si cauta poze cu masini pe net pe care sa le editezi...autorul ei ar putea sa se supere...:-) |
gata, am sters-o :lol: tot timpul originalul arata mai bine :) dar am incercat si eu :)
|
Rares : Nu se supara , dar "nu`i ce trebe"..
fOcs - :lol: nu e poza mea Caius , ai rezolvat cu gumele? |
too bad
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
si iata k azi am dat d masina:D(la lumina zilei,k "ne-am mai intalnit"d multe ori insa seara)....proprietaru prin Kaufland probabil,a lasat UPS-u la soare si singura saraca.....
i-am tras niste poze la repezeala |
ce se intampla pe aici oameni buni? :D
mareo... da, mi-a pus 2 petice sa pot sa circul pana gasesc altele.. soosy... ai stat ascuns? nu eram prin kauf.. acolo am lasato sa se odihneasca.. eram prin modern.. apropo, ms de poze :D |
se pare k esti vanat in sensul bun din orice parte:))
poi eu eram la kaufland pt cv haleala p acol la pui;) am stat cv vreme,eram cu golfu k in caz d era audiu faceam si cv d grup:P....asa nu am vrut sa stric poza=))) ap trebuia sa o duci si tu la un"strand"cv cat timp sta....sau o bere un suc cv,un partener sau eu stiu....o lasi singura:| |
| All times are GMT +2. The time now is 12:04. |
- Copyright 2026 4Tuning