![]() |
Re: Logan din Satu Mare
eu mi-am exprimat parerea despre difuzor mai sus - acuma tu decizi! (nu trebe sa te superi - asta e doar parerea mea - am luat la cunostinta ca l-ai primit cadou dar tot pe aceleasi pozitii raman)
cu placere :P |
1 Attachment(s)
Difuzor negru,se recompenseaza negrul din cauza bandoului vopsit in culoarea caroseriei.
Iar bara fata - arata foarte bine cum a facut alejandro cu V-ul negru. |
La multi ani Domnule :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:: drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Iar cat despre tuning. Vt`ul facut de mareo pentru partea din fata ar fi ideal iar la spate,shaved complet la porbagaj revopsit in negru si bara vopsita in culoarea caroseriei,iar difuzorul negru. |
3 Attachment(s)
Cam asa arata difuzorul...
Cred ca o sa fie vopsite barile complet in culoarea masinii,la fel si clantele si oglinzile.... Scuzati masina murdara.... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Gata m-am decis.....
Pe fata va fi vopsit doar partea de jos a barii,v-ul ramane negru,iar pe spate va fi cu bara complet vopsita si difuzorul negru..... Ramane de vazut daca pot cumva sa vopsesc si interiorul stopurilor :-) Ce parere aveti? |
In sfarsit scapi si tu de atata negru si iei decizia asta
Bravo ;) |
La cine vopsesti barile?
|
Quote:
Apropo: Interesant număr are Dacia aia de peste drm, din prima poză! :lol: |
8 Attachment(s)
Work in progress............
In poza il puteti vedea pe vopsitorul,mecanicul,stylistul, meu Lori :grin: Fara el cam greu ar merge treaba..... |
Da-i cu lac peste ca altfel o sa iasa "gazata" bara:sad:
|
mai este mult pina ajungem la faza cu lac,suntem la faza cu spritkit-u,mai vin modificari la bara etc....:shock::shock::shock::shock:
|
Astupa si el locurile de la proiectoare?
|
Cu ocazia asta in care masina sta,ai putea sa desfaci stopuriile si sa le vopsesti pe interior.
|
Ar fi prea mult negru la stopuri deja.
Pe exterior+ pe interior. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2026 4Tuning