![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
lauda-te gura ca de aia iti dau sa mananci :D
|
Mihai nu vorbi cu baietii astia 2 ( BSK & KYS ) care le trace statia de tramvai pe sub masina la cat de inalte sunt...:| =))))
|
2 Attachment(s)
va salut
imi poti face un deflector de aer ptr bara spate ca cel din poza cu evo ptr o bara de alfa romeo 156 ca cea din poza ? |
2 Attachment(s)
salut
zi-mi si mie te rog cat ma costa un body-kit ca cel din poze ptr un audi a4 b5 din 1996 mersi Attachment 1434916 Attachment 1434917 |
Ai fugit cu panourile de la Vtuning de la TuningDays:lol:
Si lucrarea mea pe acolo :-PGoluf-ul ala naspa Numai bine:D |
sal pentru o octavia 2 astupaat bandouri cat ma costa?
|
3 Attachment(s)
redteam, am vorbit cu tine pe yahoo.
kelevradodo, nu fac. Geox, legat de postere... la final dupa ce s-a spart turma si toti isi strangeau jucariile, am vazut ca nu le aduna nimeni si era pacat de ele, am salvat eu o parte. B-41-G A D, se pot face, ai pm. intre timp am strecurat o lucrare, montat un kit de fiat grande punto (am apucat sa pun doar bara fata, urmeaza pragurile si bara spate) apoi curatat portbagajul. si inca o poza "spion" cu golfu ghetto |
eu astept golful.spor la treaba
|
a iesit bine rau bara la fiat ! felicitari:!::!::!:
|
doamne cum poate arata golful ala .....avem ocazia sa il vedem la koe?
|
poti sa faci bara aia de alfa ?ca ma intereseaza si pe mine
|
Quote:
|
Quote:
|
nu conteaza de unde a luat , dar e frumoasa rau !! vreau si eu pe linea mea !!!
|
6 Attachment(s)
am terminat cu fiatu punto, am pus si pragurile & bara spate. kitu a fost luat de la www.mtk-tuning.com si a costat vreo 400-500 euro. pot sa spun ca n-au fost probleme majore de montaj, a fost realizat destul de bine (pragurile cel putin ireprosabil)
si inca o poza cu progresu la ghetto golf, azi a primit filler. cam intr-o sapt ar trebui sa plece la cuptor pentru stropeala. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning