![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
|
1 Attachment(s)
o masina foarte frumoasa si ideala pt o fata.....:-);)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
pt fetele care intradevar conduc :workout::workout:...:love::love::love:
|
Fetele pot conduce o masina oarecare ...
Ca stiu sa conduca sau nu ... da' asta nu inseamna ca trebuie sa fie ROZ vreo componenta de-a ei... Pitzi style... |
daca si impreza asta e pitzi style gabi...hai sa fim seriosi...
stim, stim ca esti total impotriva pinkului(desi merrgi la cafenea Pink:oops:), dar nu poti sa spui ca masina asta nu arata bine...si iarasi nu poti sa spui ca nu-i sta bine asa;) |
Ok ... ii statea mai bine cu jantele albe/gri/negre.
Nu ii sta bine cu roz. :) Mie nu imi place si stii foarte bine ca mi se pare un rahat rozul pe masina. Lasa Cafe Pink ... ca numai pink nu e inside... e doar numele de el. :lol: THANK GOD! :) |
ii sta bine oricum...;)
oricum iti sta bine cu un tel pink la ureche :twisted::twisted::lol::oops: gata cu off :) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Russian blondiemobiles :D
See the blondiemobiles snapshoted in the Russian and Ukrainian streets. These cars very expensive for most of russian girls, which drive cheap cars, but businessman’s mistresses prefer big pink cars ;) So Mustang hai în Rusia :D pentru Sasha.. r8 pink 8) Helen ideea în sine pentru acel subaru este una super, şi anume vopseua camuflaj + ceva pink ., rotile si ceva paint pe ea ;) adica ceva care se face nevăzută dar totuşi sare în ochi :-P, pentru Mustang nebenefic.. pentru altu benefic ..că îî place rozeul :D |
Quote:
si Gabi decat asa ceva :arrow: http://thepassionatepursuit.com/imag...dy-lexus-2.jpg (un simplu exemplu) mai bine sa fie de 763736235 pink :-P @bogdan - :shock::dribble: multumesc frumos pt R8 :love: |
Quote:
Si Lexus-ul... si restul "roz". :D My opinion... PS: I'm not gay. :lol: :) |
|
chit ca are monograma vuitton pe ea,nu cred ca ar dori-o nicio fata :lol:
|
e nuuu .. si asortata o GEANTA :)) la moda :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning