![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
Quote:
Bafta. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am si eu o problema ,nu pot sa downloadez nimic ,ce setari trebuie sa fac?:???:
|
Intra la Tools -->Internet Options --> Security -->,dupa selectezi Internet -->Custom-Level si alegi Medium-High.Daca urmezi pasii,nu ai cum sa nu nimeresti.S-ar putea sa iti rezolve problema :D
|
Quote:
|
Cu placere,oricand! :D
|
Discutam cateva pagini in urma de viteza la net ... Mi am marit viteza la net
http://www.speedtest.net/result/1066124948.png |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa, la subiect :D Are un prieten de-al meu instalat windows 7 si mi-a spus ca ai apare o chestie precum ca trebuie inregistrat,(sau ceva de genul asta) windowsul. Apare dupa ce il deschide, inainte de a intra in windows. Ceva sugestii solutii? |
Quote:
pf ciudat..nu am auzit asa ceva sa mai incerce altu:( ciudata faza cu rds-ul de mai sus..stiu ca acum se fac contracte la care poti renunta usor8) |
Quote:
Ms de ajutor, nici eu nu am mai intalnit asa ceva. DIn cate mi-a povestit (nu am vazut cu ochii mei) se manifesta ca si la windows xp, cand instalai o versiune fara liceenta si trebuia in 30 zile sa o activezi, ceva de genul. Ms inca o data ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
Spune-i să ruleze aplicaţia urcată de mine şi se rezolvă problema! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am o problema,am instalat NFS Shift si cand am intrat in joc sa dat restart la PC,apoi am sters jocu si mi se aude sunetul de multe ori ca si cum as da click,se opreste apoi iar face ,si in stanga sus imi apare un patratel cand dai click pe el imi apare ceva cu Internet script error si niste site-uri ciudate.atasez si o poza poate stiti de la ce e:).Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning