![]() |
Re: Targu Neamt
sal'tare...:lol:sunt edyopel.....:D:D:lol::lol:
|
Quote:
|
salutare...sa inteleg ca esti edy cu opelu'? Acum intreaba-ma de unde mi-am dat seama :lol:
|
Quote:
app...valy...ti-am dat eu un filmulet pe youtube...in care polisha buza la janta...asa sa faci si tu cu ale tale :P |
Quote:
|
Quote:
app.... te-am vazut (intr-o zi cu soare):))nu de asta noroasa si ploioasa da' erai pe jos:) nu cu vipul |
misto RBN a lui Gabi...sa-l porti sanatos si sa nu il omori de tot,ai inima pentru el
|
Merge cineva din oras duminica la vatra dornei?....k eu vreau k sa merg si am si un loc disponibil in masina!?....
|
Stie cineva ceva de accidentul din Targu Neamt? Se pare ca a fost implicat un biker ,si e in stare destul de grava.
Citat luat de pe alt forum : Despre starea motociclistului stiu doar ca "mai dadea putin din maini". |
Quote:
|
eu stiam ca a fost invers ...ala cu masina nu la vazut si a dat peste biker ...dar cum nu stiu prea multe nu pot confirma decat ca a fost acum 2 zile
|
Am trecut eu pe acolo dupa accident,motocicleta era inca acolo(o motocicleta albastra cu GEO la numar)..altceva nu stiu,cine era si cum s-a intamplat.
|
mai era o motocicleta albastra parcata si YXN-u (mwc-u)(militia mah):lol:
|
Quote:
|
Quote:
Observ,toata ziua are glume in program... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning