![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
3 Attachment(s)
a fost frumos showul de la cluj - masini superbe in expozitie - masini superbe la drift - surpriza cu cupa lui MR CAT - si mai ales intilnirea cu prietenii de pe forum
ne bucuram de fiecare data cind ne vedem la showuri si abia asteptam sa discutam ce modificari a mai facut fiecare la masina - dar de data asta am avut placerea sa ii intilnesc pe citiva prieteni pe care ii stiam numai de pe forum |
Felicitări pentru cupă, a meritat şi Mr. CAT şi ai meritat şi tu aprecierea asta, la mai multe :)
|
Quote:
p.s.-mai ai loc pe unde sa pui toate cupele alea??..:) |
Quote:
Quote:
cupele incap nu e problema - dau la o parte papusile barbi si le fac loc :D si cum ii place la mr cat sa fie rasfatat - i-am promis ca ii iau suspensii reglabile si a zis ca nu mai are rabdare, sa ma pun pe munca sa nu il mai fac sa astepte - o sa arate altfel daca il las mai jos si o sa stea altfel in curbe cu suspensii cit de poate de tari ma mai gindesc de citeva zile la ceva superinteresant - vreau sa modific forma consolei dintre scaune - unde e schimbatorul, frina de mina, cotiera - asta pentru inceput - si apoi in functie de cum iese mai modific si alte elemente de interior problema e ca inca nu stiu ce materiale sa folosesc - nu am mai lucrat in fibra - as putea sa invat - dar nu stiu daca e cel mai bun material - finisajul exterior vreau sa fie cu carbon si cu piele neagra deocamdata ma joc cu ideea si pina o sa fiu hotarita cum va arata gasesc si materialele potrivite ideile vin de la discutiile de pe forum (incet incet sa scot partea gri de sub bord si nu numai), si pentru ca schimbarea elementelor gri cu altele negre originale e o varianta prea scumpa - un prieten mi-a dat ideea sa le imbrac in piele - si pe urma ma gindeam ca daca tot le imbrac ce ar fi sa le fac si forme mai deosebite - avantajul e ca nu costa si ca imi pot folosi la maxim imaginatia (va fi munca mea si un minim de materiale) |
Felicitari pentru cupa si, mai ales, pentru continuarea acestui perpetuu proiect.
Un promo ar trebui sa sune: "Cat...! Mister Cat! Rasfat si rafinament!" |
Felicitari pentru cupa.
Bafta in continuare!!!! |
Quote:
Quote:
|
cat de bine da folia de carbon pe stalpii de la usi...cred ca o sa iti fur ideea. sper sa nu te superi
|
Quote:
|
ok mersi si bafta multa cu proiectul!
|
1 Attachment(s)
frumoasa masinuta.bafta
|
1 Attachment(s)
astazi a fost ziua lui - a implinit 2 anisori si conform traditiei am sarbatorit cu baietii in service dar am avut grija sa ii pastrez si la btl o felie de tort ( ca de nu iar imi auzeam tot anul :lol:)
|
La multi ani, Mr. Cat :lol:
|
Ar fi bine sa nu mancati prea mult sa nu va fie rau cumva:lol::lol::lol:.Deseara voi fi prezent si eu la o felie din CAT-ulica;). si o urare din partea BTL-ului "sa ne traiesti CAT pana la adanci batraneti si tot asa de rau sa fie ca astazi ":lol:
|
Frumos MR CAT :D te admir foarte mult pt tot ce ai facut cu aceasta masina:D este superba! bafta cu masina si dak nu e prea tarziu...La multi ani,MR CAT:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning