![]() |
Re: Evenimente
Multumesc Dominic ....:peace:
Sonny nu ai dat nici un semn pt Sibiu...la Pitesti nu ajung:sadblinky....dar voi fii prezenta la 4 tuning days :dance::mrhappy: |
Stiu... Imi cer scuze. Oricum nu prea aveam cum sa ajung ca eram in buda cu banii...
|
in weekend`ul asta stiu ca in Brasov va fi Nismo Meeting,alte detalii privind intalnirea nu stiu....stie cineva ceva???:D
|
Uite-te la sectiunea Nissan, update la detalii, locatie etc, probabil o sa gasesti acolo :)
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...02#post2148602 |
ne pastram puterile pentru 4Tuning Days...:)
|
........1 mai !!!
|
Stimati colegi,
Echipa ICE Team va invita Vineri 08.05.2009 si Duminica 10.05.2009 La etapa Campionatului National de Viteza in Coasta (VTM) ce va avea loc la Rasnov . Traseul va fi cel clasic :urcare Rasnov -Poiana Brasov . Noi vom participa ca si anul trecut cu aceeasi masina ,un BMW 530 V8 "Fat Bitch" Va asteptam si pe la standul nostru pentru a vedea masina,discutii ,pareri. Cu deosebita placere, Echipa ICE Team |
Desi masina nu este pretabila pt coasta felicitari pt participare si pt perseverenta
Eu unul va tin pumnii si va urez BAFTA !!! |
am vazut la tv ca intrarea dinspre rasnov e inchisa datorita unor lucrari..
|
Multumim Flow pentru incurajare ,te-am vazut la start.
Sper ca duminca sa fie timpul la fel de frumos si sa reusim sa facem o figura macar la fel de faina.Va asteptam pe toti. O seara placuta. Echipa ICE Team |
Chiar m am bucurat pt voi cand am vazut vremea faina (tractiune spate), bafta si azi se pare ca vremea tine din nou cu voi si cu restul participantilor
|
Concurs de Îndemânare Zilele Sportive
Sfântu Gheorghe: 2009-05-30 si CONCURS DE ACCELERARE ZILELE BARAOLT Baraolt: 2009-05-31 detalii pe www.autocrono.ro |
nu prea se ingramadeste lumea pentru romexpo...
|
vine sesiunea, examene etc.
|
Cateva poze de la indemanare: www.rcrphotography.blogspot.com
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning