Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

DJBOSS 25-01-12 14:25

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by MARY4N (Post 4846512)
=))))))=)))))) bah ce comentari pe aci de cand nu am mai intrat !!!......Aiurea ca va certati :(

Cine se cearta vezi tu vreo cearta peaci :rolleyes2 erau doar discuti

MARY4N 25-01-12 14:46

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4846518)
Cine se cearta vezi tu vreo cearta peaci :rolleyes2 erau doar discuti

discutii da...;)

Alternator 28-01-12 17:12

Salutare:-)

Ma bag si eu in seama pe aici. Ma cheama Craciun Cosmin. Lumea ma stie de Nillson, MX2 printre bikeri8). Am urmarit discutiile de pe aici si am descoperit ca este o mana de oameni in orasul asta care nu vad masinile doar ca pe un mijloc de transport. Ma bucur sa vad asta:D

Ok, ma socotesc si eu pasionat de masini:rolleyes2. Recunosc, inca nu am carnet:oops:. Mai am de asteptat vreo luna. In schimb, masina o am. Am un golf 3 GTI din '95. Masina o am de vreo doua luni si incerc sa repar defectele unu' cate unu'. Dupa ce iau carnetu' am cateva planuri cu ea. Pana atunci, incerc doar sa o pun la punct pe cat posibil.

Vreau sa fac cunostiinta cu fiecare din voi si sa dau o bere dupa ce iau carnetu':-)

DJBOSS 28-01-12 17:18

Quote:

Originally Posted by Alternator (Post 4851922)
Salutare:-)

Ma bag si eu in seama pe aici. Ma cheama Craciun Cosmin. Lumea ma stie de Nillson, MX2 printre bikeri8). Am urmarit discutiile de pe aici si am descoperit ca este o mana de oameni in orasul asta care nu vad masinile doar ca pe un mijloc de transport. Ma bucur sa vad asta:D

Ok, ma socotesc si eu pasionat de masini:rolleyes2. Recunosc, inca nu am carnet:oops:. Mai am de asteptat vreo luna. In schimb, masina o am. Am un golf 3 GTI din '95. Masina o am de vreo doua luni si incerc sa repar defectele unu' cate unu'. Dupa ce iau carnetu' am cateva planuri cu ea. Pana atunci, incerc doar sa o pun la punct pe cat posibil.

Vreau sa fac cunostiinta cu fiecare din voi si sa dau o bere dupa ce iau carnetu':-)

Tu ai fost primu care ai facut prima postare aici pe topic ;);) Iti doresc multa bafta sa iei carnetu si sa ne auzim numai cu bine cu toti .
Ceva poze cu GTI-u tau nu ne arati si noua :D

ovidiu89 28-01-12 17:59

Salut cosmin. Hai cu carnetu si facem o masina frumoasa din golfu tau:D

Alternator 28-01-12 18:27

Da, iti vine sa crezi:lol:

Aveam vreo 13-14 ani pe atunci. De-atunci eram cu goanga asta:lol:

Pozele urmeaza. Am decat vreo doua de la anuntul de vanzare, dar nu se cuvine sa le postez pe alea. Merita si ea niste poze mai decente8)

florin_andrey86 29-01-12 18:58

Quote:

Originally Posted by Alternator (Post 4852047)
Da, iti vine sa crezi:lol:

Aveam vreo 13-14 ani pe atunci. De-atunci eram cu goanga asta:lol:

Pozele urmeaza. Am decat vreo doua de la anuntul de vanzare, dar nu se cuvine sa le postez pe alea. Merita si ea niste poze mai decente8)

salut, bine ai revenit pe topic...speram sa-ti fim de ajutor....orice nelamurire ai, nu ezita sa intrebi, iar noi o sa-ti raspundem cat mai repede posibil si speram ca si bine :D :D :D

aliyn21 29-01-12 21:44

hai sa punem pe topicu asta cei care suntem din severin fiecare o poza cu masina lui,poate ne vedem in trafic:-)

Alternator 29-01-12 21:46

O idee buna:D

Trebuie sa fac si eu cateva poze la a mea. Pot sa le adaug eu la primul post pe toate impreuna cu cateva cuvinte despre fiecare, eventual un link cu prezentarea masinii daca aveti una facuta.

Asteptam si parerea celorlalti:-)

L.E:Ah la dracu. Nu mai pot sa modific postu' ala. Eh, nu e de mirare:lol:au trecut 5 ani. oricum, e buna initiativa.

florin_andrey86 29-01-12 21:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aliyn21 (Post 4854273)
hai sa punem pe topicu asta cei care suntem din severin fiecare o poza cu masina lui,poate ne vedem in trafic:-)

florin, alias flo sau garcea
MH 01 SRC

aliyn21 29-01-12 21:55

3 Attachment(s)
alin
MH 04 SAP
sa pun si eu vre o doua poze8)
si sa mi dati ceva idei de tuning:-)

florin_andrey86 29-01-12 22:01

Quote:

Originally Posted by aliyn21 (Post 4854312)
alin
MH 04 SAP
sa pun si eu vre o doua poze8)
si sa mi dati ceva idei de tuning:-)

alin, daca-mi permiti, iti pot da 2-3 ideei ieftine de tuning ca sa-i poti schimba total aspectul?

aliyn21 29-01-12 22:03

accept orice idee

ovidiu89 29-01-12 22:04

4 Attachment(s)
Ovidiu: MH-99-FOC

florin_andrey86 29-01-12 22:05

Quote:

Originally Posted by aliyn21 (Post 4854335)
accept orice idee

- difuzorul de spate - negru lucios
- priza de aer din bara fata - negru lucios
- manere + oglinzi = culoarea masinii
- stergator pe spate anulat
ceva ce nu costa mult deloc si ar da mai bine PAREREA MEA
bafta

All times are GMT +2. The time now is 19:57.

- Copyright 2026 4Tuning