![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
|
Salutare:-)
Ma bag si eu in seama pe aici. Ma cheama Craciun Cosmin. Lumea ma stie de Nillson, MX2 printre bikeri8). Am urmarit discutiile de pe aici si am descoperit ca este o mana de oameni in orasul asta care nu vad masinile doar ca pe un mijloc de transport. Ma bucur sa vad asta:D Ok, ma socotesc si eu pasionat de masini:rolleyes2. Recunosc, inca nu am carnet:oops:. Mai am de asteptat vreo luna. In schimb, masina o am. Am un golf 3 GTI din '95. Masina o am de vreo doua luni si incerc sa repar defectele unu' cate unu'. Dupa ce iau carnetu' am cateva planuri cu ea. Pana atunci, incerc doar sa o pun la punct pe cat posibil. Vreau sa fac cunostiinta cu fiecare din voi si sa dau o bere dupa ce iau carnetu':-) |
Quote:
Ceva poze cu GTI-u tau nu ne arati si noua :D |
Salut cosmin. Hai cu carnetu si facem o masina frumoasa din golfu tau:D
|
Da, iti vine sa crezi:lol:
Aveam vreo 13-14 ani pe atunci. De-atunci eram cu goanga asta:lol: Pozele urmeaza. Am decat vreo doua de la anuntul de vanzare, dar nu se cuvine sa le postez pe alea. Merita si ea niste poze mai decente8) |
Quote:
|
hai sa punem pe topicu asta cei care suntem din severin fiecare o poza cu masina lui,poate ne vedem in trafic:-)
|
O idee buna:D
Trebuie sa fac si eu cateva poze la a mea. Pot sa le adaug eu la primul post pe toate impreuna cu cateva cuvinte despre fiecare, eventual un link cu prezentarea masinii daca aveti una facuta. Asteptam si parerea celorlalti:-) L.E:Ah la dracu. Nu mai pot sa modific postu' ala. Eh, nu e de mirare:lol:au trecut 5 ani. oricum, e buna initiativa. |
1 Attachment(s)
Quote:
MH 01 SRC |
3 Attachment(s)
alin
MH 04 SAP sa pun si eu vre o doua poze8) si sa mi dati ceva idei de tuning:-) |
Quote:
|
accept orice idee
|
4 Attachment(s)
Ovidiu: MH-99-FOC
|
Quote:
- priza de aer din bara fata - negru lucios - manere + oglinzi = culoarea masinii - stergator pe spate anulat ceva ce nu costa mult deloc si ar da mai bine PAREREA MEA bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning