![]() |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD (intalniri, actiuni, etc.)
Quote:
felicitari ca ai fost vazut live sau in poze cu masina... e un inceput.... nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla cand vei avea permis si nu vei depinde de altii sa te transporte ;) (probabil vei fi vazut mult mai des :-)) faptul ca esti in ''alt club'' nu are relevanta in cazul de fata , fiind vb . de comunitate nu de cluburi.... dar daca tot ai adus vb. , nu e nici un ghinion pt.nimeni .... e chiar un avantaj pt. tine sa fii intr-un club ....si personal cred ca ai facut alegerea corecta si te incadrezi perfect acolo.:-) |
Quote:
''fapte'' au loc de vreo 4 ani incoace ,destul de des .... intalniri la fel ... si nu cred ca cineva te-a acuzat ca nu te-a vz acum 3 ani de ex . la nush ce intalnire sau event.;) faptul ca restul de 50% din cei de pe forum , pe care tu nu i-ai vazut ( cred ca te referi la faptul ca nu i-ai vz. live , ca in poze daca aveai curiozitatea sa cercetezi putin , cu siguranta i-ai fi vazut , la diferite eventuri , intalniri , iesiri la iarba verde , etc) nu vin sa semneze condica in fiecare vineri la o ora inca neclara , nu cred ca are chiar asa mare relevanta, si ca asta inseamna ca ei , nu ''fac fapte'' ... din punctul meu de vedere , in teorie , faza cu intalnirea comunitatii ..., sa ne cunoastem etc... e o idee buna dar in practica .....:cry: in primul rand (parerea mea) voi cei care sunteti mai noi pe forum , si va tot plangeti ca prezenta la intalniri e sub asteptari ..., nu tineti cont de faptul ca noi cei cu un pic de vechime deja ne cunoastem bine , ne-am vazut , am participat la event-uri , la tot felul de iesiri ... de ex. era febra cu kartingul anul trecut ... , si inainte de asta , tot pe circuit ....cand inca era voie sa te dai cu masina ...veneau si cei din TM si se organiza un fel de concurs pe etape ...si asta in cel putin de 2 ori pe luna.... incercarea asta de a determina comunitatea sa se prezinte la raport cu cv-ul in mana, ca sa i se puna stampila aprobat sau respins , apostrofarile gen:'' pai da ...daca veneai la intalnire stiai cine-i x sau y '' .... faptul ca se tine prezenta si absentele se platesc ... mi se pare ca aduce putin a comunism..... unii au venit doar o data si apoi pauza..(de ce oare?) sunt altii care au probleme ... care ar vrea dar nu pot ...altii care pot dar nu vor ...si altii care poate "nu-s curiosi"(vb. unui veteran 4tuning... ar99bmw...;)) marea majoritate a fost prezenta cel putin o data la intalnire ... asa ca nu vad unde e defapt problema..... |
Quote:
|
Veteranu' 99 bmw nu este curios...daca facem o comanda de 5 seturi de jante sa vezi ce curios o sa fie:))))).
Referitor la ora intalnirii.Nu ar fi mai bine sa ne intalnim pe strand decat sa tot stam in parcare:D? |
Of..of..ce buna era acuma ,,Arena'':lol:
|
Quote:
of...of ...:poke::bat::chainsaw::boxing:.........:lol:;) :twisted: |
Quote:
Glontzule, prabale cu o comanda la Calin sa videm ce si cum... |
Quote:
i-am zis unui prieten uite ce masina americana faina |
:D :D :D :D
|
Quote:
10 seturi numa.... |
Quote:
vii si scrii aici din cand in cand, nici nu te prezinti, la intalniri nu mergi... |
Quote:
|
HAM, shi in ce club eshti ?
on topic: re-propun ora intalnirii 00:01 |
morghen, daca nu ai vazut pana acuma in semnatura si(sau) la Member of ,atunci iti spun eu :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning