Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

r3sp3c7 01-12-08 15:21

Re: Dacia mea

masina inca nu a fost echipata....dar sunt poze mai proaspete:D...astept si eu sa le primesc....dar este una bucata poza si mai noua.....care a fost facuta astazi......tin sa va anunt ca nici eu nu am vazut masina LIVE.....cum arata in ultima poza....restul pozelor sper sa le pot pune diseara

r3sp3c7 01-12-08 16:56

15 Attachment(s)
uite ca au ajuns si pozele :D asteptam critici si laude :X eu unu is foarte multumuit de rezultate

robert_zed2112 01-12-08 17:10

nu ma asteptam sa iasa asa:D) dupa ce am vazut ...ca incercai tu acolo ..bv...

lord_hades 01-12-08 17:13

Frumos a iesit pana acuma :D astept cu nerabdare continuarea 8)

Nastase Bogdan 01-12-08 17:13

F promitator,eu zic ca o sa arate super la final:-)8)
Din ce spuneai tu,ma asteptam sa vad mai mult negru..dar mai e de lucru,astept sa o vad la final.

Felicitari tie si celorlalti care au lucrat la masina,este o evolutie spectaculoasa fata de ceea ce era masina ta..tine-o tot asa:!::-)

dubmaniacks 01-12-08 17:21

:)

tot ce va pot spune este ca am lucrat destul de mult la masina lui Sergiu.Ceea ce se vede prin finisare/pragatit pentru vopsit.Problema a fost suflatul.Nu aveam conditii de vopsit.Tre sa ai cu total alt mediu.

In viitorul apropiat o sa fac doar pregatire pentru vopsit,iar un prieten care are cuptor o sa vopseasca masinile.Care este foarte talentat.

Masina per total de la mine primeste un 8/10.

bafta :twisted:

cosmin_cosmin_1 01-12-08 17:31

sunt curios cum va arata la final. deocamdata nu mi se pare sa fie nimic de laudat, dar nici de criticat. nici finisajul nu mi se pare mare scofala, bagi doua degete la capacul de la rezervor de exemplu

Ja_Rule 01-12-08 17:35

Quote:

Originally Posted by dubmaniacks (Post 1896646)
Masina per total de la mine primeste un 8/10.

intre 8 si 10 există polish ;) , care poate fi aplicat peste o saptămână fară probleme .. se vede că a iesit "coajă de portocală" .. nu e panică, se rezolvă

Jupanu_malan 01-12-08 18:44

frumos mashinu ....:D...spor in continuare.....

bolidu' 01-12-08 20:39

bravo baieti!!!
absolut superb a iesit.......:D

r3sp3c7 01-12-08 20:59

ma bucur ca va place......eu unul chiar nu ma asteptam sa iasa asa bine:X....toata stima pentru norby ...respect

Speed4U 02-12-08 11:43

da a iesit foarte bine ,sa o vezi echipata ce frumoasa e :D:D

Bamby 02-12-08 16:31

bravo baieti...imi place cum a iesit...dar...am si eu o nelamurire...aripile sunt montate definitiv?daca da, atunci trebuia sa dai cu silicon intre aripa si c/aripa dinainte de montare si vopsire...acum cum o sa procedezi?...mai ales...parca ziceai ca ai sudat aripile...

dixxi 02-12-08 16:44

am citit toate paginile si cum zicea si cineva ceva mai devreme ai fost injurat luat in baza dar nu te-ai lasat asta inseamna adevarata pasiune
bravo si mult succes in contiunare sa te bucuri cat mai mult de ea

r3sp3c7 02-12-08 18:55

Re: Masina mea BH 01 YCE

inca odata va multumesc pt rabdare...si ma bucur ca va place si voua.....bamby....aripile au fost sudate definitiv ...au fost sudate intre ele aripile cu contra aripile.....inainte de vopsire...mashina a fost antifonata.....din fata pana in portbagaj

All times are GMT +2. The time now is 10:43.

- Copyright 2026 4Tuning