![]() |
Re: Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului
Un eveniment sunt sanse foarte mari 99% sa se tina cel mai mare eveniment de drift din romania va fi KoE care daca doamne feri nu pateste nimic nea Tengu va fi acolo.De alt eveniment de drift inca nu se stie ;)
Sa ne auzim cu bine.Tengu sa iti ei ceva aparat de masurat curba de la polus ca mai pus sa o modific de o gramada de ori :P. |
Un clip la KOE cluj filmat de mine,la 7:40sec este faza cand Tengu atinge BMW-ul rosu :sad: ,sper sa nu te superi ca postezi aici clipul.
https://www.youtube.com/watch?v=qGrrbbfmoRY |
Quote:
Sper si eu sa fac o impresie buna ! |
la 7:42 se vede clar ca era in spin...
ps: tengu sa treci de ai putin timp liber pe la "GARAGE D" |
Quote:
Ha ha nu e cazul de statui, iar cu poze si autografe cu cea mai mare placere cand ne vedem ... daca e timp poate merge si o tura :D Mersi de suport again !! :) |
Quote:
omule tocmai miai facut ziua perfecta:D:D si te contrazik e cazu de statui:)),arami mie altcineva in tara cu atata talent ca tn,sau care sa fi vurt sa faca cv,cum esti tu cu sc de drift,raspuns nimeni, mult scucces la competitie,si sa nu ne gandim la ultimu loc poti face impresie buna,sunt sigur goo tengu |
Quote:
ha ha ha sorry pt curba de la cluj dar noah ce sa fac asa sunt eu mai perfectionist :D, sper sa ma mai ajuti si data viitoare ... |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=-nRkYQfWAdA |
anu asta tre sa castigati baieti !!!!
|
Sunt si eu un fan Tengu multa bafta anul azta sper sa ajungi pe podium:-) voi fii prezent la KoE drift.Asi vrea si eu sa te cunosc in realitate sa fac o poza...
Pe site-ul kingofeurope am vazut ca tot la CJ va fii KoE drift anul azta,sper sa fie asa. http://www.kingofeurope.net/2010/ind...rift&Itemid=49 |
Quote:
Quote:
|
Locatia pt KOE anu asta nu cred ca e stabilita suta la suta inca dar o sa vedeti voi pe 4tuning detalii cand o sa fie finalizata treaba, eu o sa fiu acolo desigur si soer ca sa concurez la toate etapele KOE anu acesta :)
|
12 Attachment(s)
Am inceput la schimbat de piese la "Dracu Negru" prima data :D
Ambreiajul, bratele inferioare, capetele de bara si bieletele etc etc .... cateva poze ... :) |
5 Attachment(s)
.....................
|
din cate am citit si am vazut pe net, ar fi la iesire din buc la aero baneasa sau otopeni...unu din astea...nu mai tin minte exact
|
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2025 4Tuning