Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

trafy-vr6 30-06-07 20:48

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

bine hai:)) Subsemnatule Gohan stai pe loc ! nu misca ! aici eu fac legea....cum l`am bagat pe aaronel la mititica pe dumneata te pun sa imi aduci toate masinile tunate din oras si toate astea in 60 secunde ( asta ca sa filmam gone in 60 seconds )

SSJ_Gohan 30-06-07 20:49

sa moara gicu, am un trabant, doua lada :-?...si parca mai era si un lastun. Merg perfect.

Oliver oricand vrei mergem si iti umpli stomacul :lol:

Adytzu_JerrY 30-06-07 20:50

trafy...:) iesim nene la aer ?:)) care vrea sa mai stea la un pahar de vorba haide`ti pe republicii ...Ne gasiti acolo

Robbert 30-06-07 20:53

as veni si eu , unde va intalniti? :D

IONUT-GBP 30-06-07 20:54

hai nu facem o intalnire acum 4 tuning :)) ? :D

TigerGTS 30-06-07 20:54

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 974957)
Tiger acu imi pare si mie rau:( ca ne`am certat dintr`un mare nimic...Imi cer scuze public fata de tine ...

Tu las-o moarta Ionutze...Acu` iti pare rau? Pana acum erai mare cocos? Ce ti-am zis eu omule? Sa nu mai aberezi pe forum, sa ne vorbesti despre ceva interesant, care sa reprezinte ceva...iar tu ce faci?...Razi de dupa monitor ca m-a lovit un taximetrist? Imi scoti ochii pentru ca masina mea a fost lovita? Tin sa te informez ca structura si partea tehnica sunt 99% intacte, iar fiarele se schimba, asa ca te-ai bucurat degeaba. Eu nu aveam nevoie de scuzele tale, pentru ca nu ma cobor la mintea unui copil de 14 ani. Daca vroiam sa iti dau o lectie pentru cuvintele tale urate erai aranjat acum, dar tot timpul am privit-o ca pe o greseala a unui copil si de asta nici nu m-am complicat...Scuze acceptate, dar ca idee generala pentru ce se intampla pe aici, "Apa trece, pietrele raman" sau "Dupa ce scoti un cui tot ramane gaura in lemn."

Kaluvr6 30-06-07 20:55

As veni si eu :) Unde ne int Trafy si Adytzu? Tot acolo ca aseara?

Aaronnel^ 30-06-07 20:55

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 974971)
si eu sunt tot de partea lui geo, eu am observat de cand l'a plimbat TIR ca a schimbat semnatura si i'am si zis ca o schimba in functie de cine il plimba :D
la inceput il ridica in slavi pe trafy, apoi pe caddy, apoi a aparut gogu cu flocea apoi geo cu corrado pe care il ridica in slavi si chiar el zicea ca visa numai vr6 si corrado si acum pe tir :D

Roberte pe Gogu cu flocea il ridic in slavi si am de ce pentru ca este un super prieten......

Il stiu de cand eu aveam 5-6 ani si el avea aproape varsta mea..... ne jucam NFS 1 sau Mario sau mai stiu eu ce .....

El si cu TT sunt prietenii cei mai vechi de pe 4tuning :)

Si TT este un super prieten mai ales felul in care ne-am cunoscut .. in fine long story

Adytzu_JerrY 30-06-07 20:57

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 974996)
As veni si eu :) Unde ne int Trafy si Adytzu? Tot acolo ca aseara?

da Geo ...dar stai sa pape si Trafy si iesim ...!

IONUT-GBP 30-06-07 20:57

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 974994)
Tu las-o moarta Ionutze...Acu` iti pare rau? Pana acum erai mare cocos? Ce ti-am zis eu omule? Sa nu mai aberezi pe forum, sa ne vorbesti despre ceva interesant, care sa reprezinte ceva...iar tu ce faci?...Razi de dupa monitor ca m-a lovit un taximetrist? Imi scoti ochii pentru ca masina mea a fost lovita? Tin sa te informez ca structura si partea tehnica sunt 99% intacte, iar fiarele se schimba, asa ca te-ai bucurat degeaba. Eu nu aveam nevoie de scuzele tale, pentru ca nu ma cobor la mintea unui copil de 14 ani. Daca vroiam sa iti dau o lectie pentru cuvintele tale urate erai aranjat acum, dar tot timpul am privit-o ca pe o greseala a unui copil si de asta nici nu m-am complicat...Scuze acceptate, dar ca idee generala pentru ce se intampla pe aici, "Apa trece, pietrele raman" sau "Dupa ce scoti un cui tot ramane gaura in lemn."

crede`ma ca nu am ras de tine...am zis asa:rolleyes2 ...si nu am 14 ani :D

trafy-vr6 30-06-07 20:57

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 974997)
Roberte pe Gogu cu flocea il ridic in slavi si am de ce pentru ca este un super prieten......

Il stiu de cand eu aveam 5-6 ani si el avea aproape varsta mea..... ne jucam NFS 1 sau Mario sau mai stiu eu ce .....

El si cu TT sunt prietenii cei mai vechi de pe 4tuning :)

Si TT este un super prieten mai ales felul in care ne-am cunoscut .. in fine long story

cum poti sa zici ca avea aproape varsta ta cand el are 19 ani?:))))))) sa cred ca ai sarit tu peste ani ?

Robbert 30-06-07 20:57

eu n'am nimic cu tine, nu'mi pot imagina forumul fara tine :D numai ca eu mereu spun ce cred si nu fac discriminare :rolleyes2

Robbert 30-06-07 20:58

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 974998)
da Geo ...dar stai sa pape si Trafy si iesim ...!

cu mine cum ramane? :sad:
va urasc :-P

IONUT-GBP 30-06-07 20:59

sutn si yo bine venit ? :)) sau nu ma haliti nici unu :(((

trafy-vr6 30-06-07 20:59

io unu nu t halesc ca nu sunt canibal

All times are GMT +2. The time now is 17:44.

- Copyright 2026 4Tuning