![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Pacat de masina, ca era faian .
|
se indreapta iute fierul
daca n-are cap soferul. dar ce simplu mai era sa nu te bazezi prea mult pe frane sau masina ta. lasand gluma la o parte cel mai nasol este cand tu respecti regulile si vine unul meserias si iti jigneste in asemenea hal masina, iar apoi vine si nea caisa de la asigurari si din 10 lei iti face deviz imediat pe 1 leu. atunci numai simti ca traiesti. |
Quote:
|
La faza cu STF sunt 2 proprietari,fiecare cu STF-u lui.Cu cel cu G5 ma stiu de cand eram bighidii.G5-are 250 PS bineinteles modificat,din cand in cand mai pun mana pe el si il incing :D
|
Quote:
|
eu zic sa incheiem aici discutile ca ne-am intins cam mult si suntem offtopic..
|
La ala cu G3 era sa-i fac cunostinta cu o bata de baseball intr-o seara prin fata pe la RAFA ca era meserias parcat si cu usile deschise si tot el nu avea loc, si dupa ce l-am lasat eu era sa-l ia la capace Minu ca i-o taiat calea meserias in intersectia de la Gambrinus.
@ Balaure Am crezut ca sunt unul si acelasi ca le-am vazut parcate in acelasi loc :lol: |
Quote:
p.s. gata cu offu |
asa mai baieti, trageti tare, rupeti-ne pe toti cu fitzele voastre.
intai triplati valoarea masinii cu jante, lumini, finale si muzici, iar apoi in loc sa va plimbati discret prin gropile si denivelarile oferite cu generozitate de catre municipalitate ca sa emotionati pana la umectare sexul slab dar frumos, indoiti tabla sau fibra de cei cu care va intersectati din sens opus. :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
din cate am auzit tzolea nu avea nici asigurare nici nimic pe masina
|
Quote:
|
deocamdata atat imi permite starea drumurilor.
dupa ce mai castig si la loto, asfaltez gratis tot judetul, platesc timp de 1 an la toata lumea din judet amenzile primite oriunde in tara pentru viteza excesiva si apoi imi cumpar si un Audi RS 6 ca sa fie familia intreaga. iar pentru mers la piata mare sambata si pe baraj imi cumpar un Duster de la Dacia by Renault. :lol: |
Mesterii, ce s-a intamplat pe strazi, e a 3-a ambulanta pe care o aud in ultima ora?
|
All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2025 4Tuning