Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

stilostilo 02-03-09 16:48

Re: Hunedoara - Accidente

Pacat de masina, ca era faian .

ondin 02-03-09 17:26

se indreapta iute fierul
daca n-are cap soferul.
dar ce simplu mai era
sa nu te bazezi prea mult
pe frane sau masina ta.

lasand gluma la o parte cel mai nasol este cand tu respecti regulile si vine unul meserias si iti jigneste in asemenea hal masina, iar apoi vine si nea caisa de la asigurari si din 10 lei iti face deviz imediat pe 1 leu.
atunci numai simti ca traiesti.

adrian78bmw 02-03-09 17:26

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 2112535)
Nu e ala :!: ala are STF si are un G5 si un G3 ambele lucrate. Si ala e cam la fel de Kamikaze speram sa fi avut ceva de invatat din accidentul ala de sambata.

Speram sa nu fi patit el nimic, daca o avut casco isi cumpara WRX 8)

il stiu si pe ala hd69stf golf negru tunarit un pik...doamne feri ca nu o dat peste pietoni atunci e mai grav .ca tabla se repara..

marku5 02-03-09 17:39

La faza cu STF sunt 2 proprietari,fiecare cu STF-u lui.Cu cel cu G5 ma stiu de cand eram bighidii.G5-are 250 PS bineinteles modificat,din cand in cand mai pun mana pe el si il incing :D

BaLaurzor 02-03-09 17:43

Quote:

Originally Posted by marku5 (Post 2112737)
La faza cu STF sunt 2 proprietari,fiecare cu STF-u lui.Cu cel cu G5 ma stiu de cand eram bighidii.G5-are 250 PS bineinteles modificat,din cand in cand mai pun mana pe el si il incing :D

cel cu g5 si g3 cu numerele STF sunt vecini , unul peste drum de celalalt stau . Pe cel cu g5 nu il cunosc dar pe cel cu g3 il cunosc de mic si pot sa zic cu siguranta ca este 100% kamikaze

adrian78bmw 02-03-09 18:18

eu zic sa incheiem aici discutile ca ne-am intins cam mult si suntem offtopic..

Kedy 02-03-09 21:07

La ala cu G3 era sa-i fac cunostinta cu o bata de baseball intr-o seara prin fata pe la RAFA ca era meserias parcat si cu usile deschise si tot el nu avea loc, si dupa ce l-am lasat eu era sa-l ia la capace Minu ca i-o taiat calea meserias in intersectia de la Gambrinus.

@ Balaure Am crezut ca sunt unul si acelasi ca le-am vazut parcate in acelasi loc :lol:

BaLaurzor 02-03-09 21:24

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 2113599)
La ala cu G3 era sa-i fac cunostinta cu o bata de baseball intr-o seara prin fata pe la RAFA ca era meserias parcat si cu usile deschise si tot el nu avea loc, si dupa ce l-am lasat eu era sa-l ia la capace Minu ca i-o taiat calea meserias in intersectia de la Gambrinus.

@ Balaure Am crezut ca sunt unul si acelasi ca le-am vazut parcate in acelasi loc :lol:

ala cu g3 daca nu ma insel e Talfes , fiisu lu doctoru talfes de are langa asirom cabinet si lucreaza si la urgente ... e tot plin de el , se pare ca inca nu si-a gasit nasul :)

p.s. gata cu offu

ondin 02-03-09 21:43

asa mai baieti, trageti tare, rupeti-ne pe toti cu fitzele voastre.
intai triplati valoarea masinii cu jante, lumini, finale si muzici, iar apoi in loc sa va plimbati discret prin gropile si denivelarile oferite cu generozitate de catre municipalitate ca sa emotionati pana la umectare sexul slab dar frumos, indoiti tabla sau fibra de cei cu care va intersectati din sens opus.

:lol:

BaLaurzor 02-03-09 21:45

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2113766)
intai triplati valoarea masinii cu jante, lumini, finale si muzici, iar apoi in loc sa va plimbati discret prin gropile si denivelarile oferite cu generozitate de catre municipalitate ca sa emotionati pana la umectare sexul slab dar frumos, indoiti tabla sau fibra de cei cu care va intersectati din sens opus.

hahahaha nu esti intreg ! (modificatul masinii nu tine de impresionare , tine si de ambitie si de placerea de a avea ceva al tau si sa stii ca tu l-ai facut cum ti-ai dorit - da stiu , ma simt atacat :)) )

bunilla2 03-03-09 01:24

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2113766)

bine ca ai tu masina poporului :P

SpYk3 03-03-09 14:25

din cate am auzit tzolea nu avea nici asigurare nici nimic pe masina

adrian78bmw 03-03-09 16:05

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 2115373)
din cate am auzit tzolea nu avea nici asigurare nici nimic pe masina

wonderfulllllllllll

ondin 03-03-09 16:19

deocamdata atat imi permite starea drumurilor.
dupa ce mai castig si la loto, asfaltez gratis tot judetul, platesc timp de 1 an la toata lumea din judet amenzile primite oriunde in tara pentru viteza excesiva si apoi imi cumpar si un Audi RS 6 ca sa fie familia intreaga.
iar pentru mers la piata mare sambata si pe baraj imi cumpar un Duster de la Dacia by Renault.

Marius3k 03-03-09 17:15

Mesterii, ce s-a intamplat pe strazi, e a 3-a ambulanta pe care o aud in ultima ora?

All times are GMT +2. The time now is 05:20.

- Copyright 2025 4Tuning