![]() |
Re: Test Drive Unlimited
a mai gasit cineva modurii ca sa inlocuim unele masini?
|
:???: ma poate ajuta cineva cu niste fisiere ?
as vrea fisierele originale de la Ascari \Bnk\Vehicules\Rim\Ascari si din \Bnk\Vehicules : KZ1 si KZ1-I se poate :oops:? |
3 Attachment(s)
Quote:
|
merci mult :D
|
intrebare intrebatoare :D daca inlocuiesc intregul folder "Vehicules" voi avea masinile originale ale jocului , fara sa`mi "bulesc" jocul ?
si daca are cineva mila de mine ... urcati va rog si folderul cu pricina ( "vehicules" ) ?! Multumesc anticipat ! ;) |
salut! imi spune i mie cineva va rog de ce imi dispare sunetul in joc?? toate sunetele din joc!! :-??
|
1 Attachment(s)
@tcstupac
eu il urc aici pe forum ... sper sa functioneze ! bafta !! |
claw166 mersi pt ca mai ajutat dar din pacate tot nu se aude nimik!! :(
|
Incearca se reinstalezi jocu' ,daca nu iti merge ori nu ai instalat bine placa de sunet ori nu imi merge;)(sunetu' in acest joc)
|
cum pot baga niste mp3-uriin joc sa mearga??? am bagat niste melodii dar nu se aude nimika in joc cand dau drumu la radio! :( va rog ajutatima si pe mine ! ms
|
Quote:
|
Salut baieti, imi puteti spune serialul care il cere jocul dupa ce il instalez?
Am incercat mai multe,dar niciunul nu mi-a mers si m-am uitat si prin topic si n-am gasit nimic,probabil ca nu am cautat eu destul de bine.Multumesc |
Quote:
|
multumesc mult,dar cand ii dau activate se incarca putin si apoi imi apare activation failed.Multumesc oricum;)
|
mai new car....
https://img222.imageshack.us/img222/9...0225143119.jpg care doriti masina cautati'ma la id adrian.stefan18 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning