![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
2 Attachment(s)
Mi-a Venit Motorul ptr Trueno ieri pe la pranz si ieri seara m-am apucat de montat si deabia azi am terminat de reglat
are 250hp si top speed de 240km/h |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Tomas_SlrR-Mie nu imi place motor..soryy..
quick_silver2-Ai un tupeu de tigan in tine..mai vedem... Azi am muncit 3 la motan:))..Eu,Quick,Krypton...Eu am vopsit jantele....quick a montat geamurile iar kryp a montat capacele din bara si semnalizarile de pe aripa:))...mersi baieti.. Urmeaza sa montez oglinzile si mai am cateva piese....in mare parte masina e cam gata...dar mereu gasesc eu ceva sa ma lucrez la ea..:)) |
Quote:
Pana atunci,fresh news la pisica mea. A iesit de la vopsit,complet un negru foarte lucios,a costat in jur de 5500 lei (in jur de 1300euro) distractia. Alta noutate: -am gasit un s54 complet,de pe un e46 la pretul de 8600 lei (in jur de 2000euro) si ce credeti? L-am luat... Am mai dat comanda la sistem complet de franare,fata spate Endless,suspensie reglabila in 36 de moduri H&R,am cumparat un set de semnale fata,aripi si stopuri albe. Urmeaza: -interior complet Hurricane Vader. -ceasuri de bord de m3. -cap de schimbator alpina -presuri alpina -kit m tehnic si eleron alpina -jante: ramane surpriza Mersi Equinox ca m-ai ajutat cu demontatul masinii inainte de a merge in cabina de vopsit. |
3 Attachment(s)
Am bagat pisica la vopsit ;) Am luat kitu M de pe pisica 316 :)) a ramas cheala saraca..
|
1 Attachment(s)
Am cumparat acum 2 zile un motor Mazda NA8C la mana a 2-a cu 870 Euro.
- 1800 cc - 262 cp - 16 Valve - 76420 km M-am gandit sa schimb si jantele, asa ca am dat comanda. Inca nu le dezvalui numele. |
2 Attachment(s)
quick_silver2-Te astept cu oglinzile..:))..si poze cu noul look:X
KrYpToN-Ce culoare va fi? ebone-Ce bine arata motoru:shock::shock: Oficial jantele astea raman pe E46 500E..(doar jantele:))...) De maine cred ca E46 va fi putin lasat...am de gand sa cumpar niste amortizoare..de care nustiu..vedem.. |
7 Attachment(s)
Quote:
...tocmai am semnat contractul de vanzare-cumparare al e36-ului. S-a dat contra sumei de 8000euro. Deci,cumpar masina! Poze cu ea de astazi: |
Quote:
dar totusi nu prea merg jantele alea :???: akum e a ta tu decizi |
Quote:
A fost a mea ! Ma,eram satul de atata Borbet A,BBS RS,RM,Rotiform pe e36,vroiam altceva de accea am si ales Volk TE 37 |
4 Attachment(s)
R.Equinox-Super BMW...Sta super cu Jantele noi:yes:
ebone-hopa Mitica...un alt NA8C printre noi:chuckel: SUPER:clap:...seamana leit cu..al meu:lol::lol: Afara e urat tare de tot...vreme proasta în toata țara!..Oameni blocați în case din cauza zăpezii:???: Iar noi stam chill și modificam mașini:lol:8) Am comandat acum 3 zile praguri pentru Eclipse...direct din Japonia;).. Praguri din fibra VFiber FRP Invader 2pc Eu unu zic ca sunt perfecte pentru masinutza...voi ce credeți? Ce imi recomandati? AȘTEPT PĂRERI! |
3 Attachment(s)
Kid Iti recomanda un kit complet decat sa te chinui cu partile sa le cauti
Am Gasit Un model De Golf II dar tot nu e ceea in care vreau sa il transform pe al meu de pilda o sa scot prelungirea de la aripi si contra aripi, rotile , grila o sa pun una simpla fara faruri duble capota tot badboy o sa fie inmatriculat germania culoarea nush :) poze cu modelu vazut de mine |
Quote:
|
2 Attachment(s)
eduardo23-Morotu acela nu il are oricine..este doar la cativa useri
Incepem cu Motan-Am montat oglinzile/emblemele si am spalato...a iesit chiar bine...acum nustiu cum vi se pare voua....Am comandat 2 praguri de plastis..sambata imi ajung.. Golf-A sosit "pleoapa: la faruri..Revin cu poze la golf..deocamdata am cu e36 |
5 Attachment(s)
Vand:
Bmw e30 m3 Coupe an 1987 - motor: de pe e36 m3 - 286cp/210kW.-pret:7000e s-au schimb cu diferenta cu ceva mai nou: e46 m3,e36 m3,135i,z4 3.5i si nu numai Bmw,astept oferte. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2026 4Tuning