![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
Unde se gasesc in Botosani leduri de cumparat,la ce magazin in ce zona.
Va mulumesc |
Quote:
|
am si o intrebeare : am un seat ibiza 1.2 si vrea sa stiu daca ii pot mari puterea motorului
|
Quote:
Se poate mari puterea la motorul de 1,2.:D |
Quote:
|
Quote:
Eu le fac singur circuit si la 10 lei am 10 leduri de putere mare.:D O sa fac comanda pe net dar impul ma preseaza. |
|
Respect celor de la Green Club!:)
|
Cine ma poate ajuta cu un raspuns ??? cine a avut sau are ford focus din 2001 motor de 1,8 diesel iese euro 3 la RAR ??? am mai auzit o varianta ca ar iesi euro 2 ??? e adevarat ?? e cineva in speta sa imi raspunda ? multumesc
|
tare asta cu auto green.nu uitati e traseu de macadan asa ca nu sperati prea mult.sau poate vreti sa dati 15 lei pt un tur pe pietroaie.tari oamenii care au conceput asa ceva:)))))))
|
4 Attachment(s)
Am si eu ceva poze de azi de la "Studentiada". Pe blog gasiti mai multe. Pun si aici vreo doua, in primul rand cu DDD-ul care a atras atentia tuturor prin tuningul de calitate.
|
Quote:
|
Quote:
Am observat ca in multe poze ai exagerat cu "Lighting Effects" . Incearca sa il folosesti doar pt a corecta lumina sau a scoate in evidenta subiectul. Incearca o "rama" ca e mult mai eleganta, bineinteles la anumite poze. Multa bafta!!! |
@maD:Pentru margine, eu folosesc "Gradient tool", pe fundal negru. Am observat la mai multi, inclusiv Webb Bland, ca foloseste acest efect (nu neaparat cu gradient). Mie mi se pare destul de dragut (poate ca e din cauza ca il folosesc de putin timp). Daca oamenii sunt multumiti, sunt si eu.
@simi: Multumesc! Multi mi-au zis ca pozele sunt destul de reusite pentru aparatul pe care il folosesc (nu am reusit sa iau unul mai performant, poate pe viitor). Daca vreti, va pun si o poza cu aparatul sa vedeti si voi ce folosesc sau va zic de care e (am scris si pe blog intr-un comentariu). Eu cred ca pozele par reusite din cauza efectelor, pt ca si asta e o parte importanta. Multumesc pentru aprecieri si pentru sfaturi! Sper sa nu va dezamagesc cu pozele de maine de la ERA:) |
Scuze intarzierea.
Multumesc 3Xtreme pt poze, regret ca nu am mai putut ajunge duminica. Numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning