Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Sa vb despre tot ...aici (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/26230-vb.html)

HOT 29-10-09 15:17

Re: Sa vb despre tot ...aici

Unde se gasesc in Botosani leduri de cumparat,la ce magazin in ce zona.
Va mulumesc

vLLLad 29-10-09 15:22

Quote:

Originally Posted by HOT (Post 2762141)
Unde se gasesc in Botosani leduri de cumparat,la ce magazin in ce zona.
Va mulumesc

De care leduri?

snow4fun 29-10-09 15:24

am si o intrebeare : am un seat ibiza 1.2 si vrea sa stiu daca ii pot mari puterea motorului

HOT 29-10-09 19:29

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 2762156)
De care leduri?

Nu conteaza de 2,2 volti de 12 volti leduri auto in general,(din alea mici)

Se poate mari puterea la motorul de 1,2.:D

vLLLad 29-10-09 19:38

Quote:

Originally Posted by HOT (Post 2762853)
Nu conteaza de 2,2 volti de 12 volti leduri auto in general,(din alea mici)

Se poate mari puterea la motorul de 1,2.:D

In statia de taxi la piata mare sunt 2 magazine: TEC si VTV...si auto poti gasi in bazar ;)

HOT 29-10-09 19:42

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 2762877)
In statia de taxi la piata mare sunt 2 magazine: TEC si VTV...si auto poti gasi in bazar ;)

Stiu de bazar 2 becuri cu led 10 lei:x
Eu le fac singur circuit si la 10 lei am 10 leduri de putere mare.:D
O sa fac comanda pe net dar impul ma preseaza.

maD_angel 29-10-09 20:28

Autodromul Auto Green Club

Tzapo0 29-10-09 22:26

Respect celor de la Green Club!:)

Kenzo4Boss 30-10-09 10:42

Cine ma poate ajuta cu un raspuns ??? cine a avut sau are ford focus din 2001 motor de 1,8 diesel iese euro 3 la RAR ??? am mai auzit o varianta ca ar iesi euro 2 ??? e adevarat ?? e cineva in speta sa imi raspunda ? multumesc

COCOBADAREL 30-10-09 11:19

tare asta cu auto green.nu uitati e traseu de macadan asa ca nu sperati prea mult.sau poate vreti sa dati 15 lei pt un tur pe pietroaie.tari oamenii care au conceput asa ceva:)))))))

3Xtreme 30-10-09 22:13

4 Attachment(s)
Am si eu ceva poze de azi de la "Studentiada". Pe blog gasiti mai multe. Pun si aici vreo doua, in primul rand cu DDD-ul care a atras atentia tuturor prin tuningul de calitate.

siminelsimi 30-10-09 22:20

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2766154)
Am si eu ceva poze de azi de la "Studentiada". Pe blog gasiti mai multe. Pun si aici vreo doua, in primul rand cu DDD-ul care a atras atentia tuturor prin tuningul de calitate.

Ai evoluat destul de bine, sincer:D Bravo!

maD_angel 31-10-09 10:25

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2766154)

Am observat ca in multe poze ai exagerat cu "Lighting Effects" . Incearca sa il folosesti doar pt a corecta lumina sau a scoate in evidenta subiectul. Incearca o "rama" ca e mult mai eleganta, bineinteles la anumite poze.
Multa bafta!!!

3Xtreme 31-10-09 17:27

@maD:Pentru margine, eu folosesc "Gradient tool", pe fundal negru. Am observat la mai multi, inclusiv Webb Bland, ca foloseste acest efect (nu neaparat cu gradient). Mie mi se pare destul de dragut (poate ca e din cauza ca il folosesc de putin timp). Daca oamenii sunt multumiti, sunt si eu.
@simi: Multumesc! Multi mi-au zis ca pozele sunt destul de reusite pentru aparatul pe care il folosesc (nu am reusit sa iau unul mai performant, poate pe viitor). Daca vreti, va pun si o poza cu aparatul sa vedeti si voi ce folosesc sau va zic de care e (am scris si pe blog intr-un comentariu). Eu cred ca pozele par reusite din cauza efectelor, pt ca si asta e o parte importanta.
Multumesc pentru aprecieri si pentru sfaturi! Sper sa nu va dezamagesc cu pozele de maine de la ERA:)

vlad87 05-11-09 20:53

Scuze intarzierea.

Multumesc 3Xtreme pt poze, regret ca nu am mai putut ajunge duminica.

Numai bine

All times are GMT +2. The time now is 07:20.

- Copyright 2026 4Tuning