![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
badluks "prietene" esty tare acid cu Ada,dar eu zic ca e din categoria fetelor care styu cel putin cate ceva despre masinute;)
|
Revenind la subiect......am testat cateva fete cu 2 masini.......Dacia vs BMW...si ghici...a castigat Dacia.......poate am avut eu noroc si am dat numai peste pasionate de curse si maisni modificate.
Spunea cineva in posturile anterioare.......conteaza sa ai......restu is detalii. Dar ma pun putin in locul unei femei.....dak tot e sa aiba masina...de ce s anu aiba una tare?....... |
f.tare mikafly,pai fetele chiar trebuie ca erau pasionate de tuning daca au preferat Dacia:)..sau poate ai fost u baiat descurcaretz si ai prezentat f.roz situatia:)
|
Mey,eu imi doresc de mult sa conduc o dacie:oops: si inca nu am avut ocazia...:rolleyes2 toata lumea zice ca e senzatie:lol: sunt curioasa:D
Bv tie mikafly ca ai avut bafta de fete faine;) |
oky ... dak o sa am ocazia .... si drum incolo
o sa incerc sa-ti fac acest moft :lol: ;) |
Quote:
|
pe drum drept sau la vale ? :lol: :lol:
|
Pe drum drept ca la vale mi-e ca nu tin franele:lol: :icon_kiss
|
Quote:
MAXIM :) |
tzin ele ... nu-i problema ;)
|
Pana la urma, ce inseamna "masina tare"? Pt ca de fapt asta era scopul intrebarii mele initiale, cu femeia atrasa de una din cele 3 categorii de masini. Sper ca de aceasta data discutia sa nu mai degenereze (o fi fost vina mea),pentru ca vorba lu' Xel'Naga, discutia era offtopic.:rockon:
|
Atunci ramane stabilit:ciggy: :eyebrow: :eyebrow:
|
Quote:
Dak vrei knd avem okazia maisna mea iti sta la dispozitie.....e galagioasa....zdruncina....si fuge bine.......top speed peste 220....si are si frane.....si demareaza repejor....... https://www.youtube.com/watch?v=0GnTVXHdt4w |
Quote:
Sa ai grija de ea;) |
fly, nu-s femeie, da-mi place de masina ta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:21. |
- Copyright 2026 4Tuning