![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
8 Attachment(s)
Am numere de SJ deocamdata :) masina poate fi vazuta oircand in Pitesti :) .Nu arata inpecabil o sa arate
|
Mai multe detalii am pe pagina ei care o gasiti la profilul meu.
|
La ce interior are daca ii tragi o vopsea neagra + folie pe geamuri = masina de mafioti iti iese :D ai la ce lucra bafta 8)
|
si pagina masini https://forum.4tuning.ro/128-masina-m...w123-300d.html
|
9 Attachment(s)
crazy ,. fa si tu thread separat sa nu te avertizeze vre-un moderator
Sa revenim ontopic . O masina care ma mir ca nu a aparut pana cum aici , S Klasse-ul lui Marius TLV Si Opel Tigra al lui Giany + o poza bonus cu portocala mecanica a Amaliei |
ceva poze cu masinutza me......deocamdata e in service....
|
3 Attachment(s)
km asa arata acum 2 sapt.....dar in 2-3 saptamani o sa arata mult mult mai bine
|
langa petrom :D ce modificari ii faci ????
|
Ceva intalniri se mai fac pe undeva pe la pit????knd se mai fac puteti scrie si voi pe forum k nu toti stim......:D:D......poate organizam ceva si noi in luna mai(O EXPOZITIE)ceva......o legala:D
|
deocamdata masina e la Vopsit....a fost langa peco la un mecanic ffff bun care a lucrat la PEUGEOT in pitesti............
-Suspensie -Pleoape -Faruri+Xenon -Are kit WRC -Eleron RC -Triple clare -Jante OZ RACING -Ceva pe la motor -Evacuare Cap Coada -O MARE DILEMA MOTORUL NU????:))))) |
o sa iasa marfa masinuta , ce culoare o faci ???? poate ne intalnim cand este gata :D
|
e o mare poveste cu masina......o fac ARGINTIU.......sunt km nevoit sa o fac asa.......poate o se ne vedem....yo te-am vaz cu masina prin mioveni.........;)
|
8 Attachment(s)
Ce-am surprins si eu azi...:arrow: ursu imi place rau de tot , chiar daca nu e modificat dar arata bine.
|
golf-ul lui eugen intr-adevar arata intr-un mare fel si am tot respectul pentru proprietarul lui:)
matizul lui vasy cred ca este cel mai beton matiz din pitesti (si nu cu tuning by dumbravei) . Stiu foarte sigur ca sunt investiti destul de multi banuti si extraordinar de multa pasiune in el... iar ursul , chiar arata foarte bine |
Frumos rau golful! :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning