![]() |
Re: Club astra bertone
masina a fost adusa in decembrie.. a umblat o luna de zle cu nr de germania, o luna cu nr rosii, nu a avut bani sa plateasca taxa.. nu a mai mers cu ea cam pana in martie.. s-a dus a mai platit o luna de nr rosii.. iar pana la urma a platit taxa 1600e cam acu o luna jumate cam asa.. pt k astia nu o micsorau deloc.. deci ai dreptate.. asta e masina kre o stii si tu..
cat despre intalnire.. ar fi marfa sa ne strangem mai multi.. dar eu de cand mi-am luat-o nu prea am mers cu ea..decat ziua foarte putin.. sau seara dar conducea prietena mea.. k am permisu suspendat.. am avut 60 de zile.. acum mai am vreo 15 :) .. in 2 sapt..scap si eu.. |
Salut baieti. Bine v-am gasit. As vrea si eu niste poze cu eleroane pentru bertone. vreau sa imi pun unul pe masina si caut ceva simpatic
|
Quote:
|
Cel mai frumos mi se pare mie cel de la irmscher.....dar nu prea merge pentru kitul de pe BYE.
Felicitari pentru achizitie. |
Merci baieti. Astept poza(ele) cu nerabdare.
|
2 Attachment(s)
http://www.astraownersclub.com/vb/fo...play.php?f=115
Nu asta era eleronul care il cautam dar si asta da bine. Pe link-ul de mai sus gasesti multe bertone modificate in toate felurile. Oamenii aia sunt bolnavi cu adevarat si au facut niste chestii foarte tari cu bertone-le. Daca te plimbi prin proiectele lor o sa gasesti mai multe modele de eleroane si vezi care-ti place. De obicei si spun care piesa de unde e si asa afli si cum poti sa faci si tu rost de unul. Pe forumul asta isi tot pierdea si Mihai o gramada de timp, pana mi l-a dat si mie ca sa mi-l pierd si eu :). |
4 Attachment(s)
care stie unde se pot gasi spoilere fata de opc si grila?? pls
Attachment 586248Attachment 586249Attachment 586250Attachment 586251 |
grila tio pot aduce eu
costa in jur de 150 euro |
Quote:
|
sal colegii..am cam lipsit de pe site..ce ziceti de intalnirea aia?
|
Se face. Am trecut prin Ploiesti si nici un Bertone, nici macar de un prieten nu am dat. Poate rezolvam ceva sapt viitoare sau chiar asta.:)
|
piese mai ieftine pt bertone? care stiti?
|
9 Attachment(s)
mai pun si eu cateva poze cu negricioasa
|
6 Attachment(s)
inca cateva si nu va mai stresez..:)
|
Foarte frumoasa masina insa nu inteleg ceva:daca ai 2.0 turbo si cred ca il ai pentru ca jantele sunt de turbo, de ce la 220 ai peste 5500? La a mea la 220+ am cam 5000-5200 maxim.
PS:nu ca as fi carcotas dar de ce nu schimbi becurile de proiectoare si pozitie cu philips blue vision? Pe vechiul G le schimbasem eu si dadeau foarte bine pe alb :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning