![]() |
Re: E36 - Refreshed
Super atunci. :bunch: :peace:
|
Arata super super, suuper bine!:)
Ce scaune sunt acelea, de M3? |
Frumoasa, sa o stapanesti sanatos si cati mai multi KM fara accidente.
|
1 Attachment(s)
o poza de pe telefon, cam neclara, da' mere :))
|
Foarte frumos ce ai realizat pana acum!
sporuri multe! |
Fara cuvinte :)
|
Inca un bmw cu stil si elegant .Felicitarile mele ! In afara de oglinzi care mie nu-mi plac ,masina e foarte frumoasa. Totul e la locul lui ! Bravo !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
teoretic ar arata mai bine cu alea dreptunghiulare pt. ca e36le are doar linii drepte, nu e curbat pe nicaieri :)) dar eu m-am obisnuit cu oglinzile astea si mi se pare ciudat sa ma uit in celelalte, la fel cum si celor care s-au obismnuit cu alea dreptunghiulare li se par ciudate astea :)
N-o sa mai schimb mai nimic pe la masina, strangem bani pt planuri mai marete, la anu poate :)) Apropo, am lansat un site cu 'avioane': Tuning Cult |
Felicitari!super masinutza,ai tot respectul din partea mea la cum arata masina,bv!se pare ca ai depus ceva munca dar te-a multumit rezultatul final!
Bafta. |
salut foarte frumoasa masina , poti sa imi zici si mie codul culorii??
|
Domnu, ti-am vazut azi masina :D mergeai spre fagaras sau oricum in directia aia :D imediat am recunoscut-o .
Arata :shock::shock::shock::shock::shock::shock: SUPERB !!!!! Multa bafta si weekend placut :P |
@ maryus93 - mersi mersi, sunt chiar multumit de cum a iesit :D mai sunt ceva detalii de pus la punct
@ fantomica - laguna seca blau e culoarea @ by_edu - thanks! am fost la un concert la brasov, cred ca m-au vazut mai multi de pe forum ca tot primeam flashuri si credeam ca e radar :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:42. |
- Copyright 2026 4Tuning