![]() |
Re: Focsani
ce masina ai B 91 GXJ si de unde esti?
|
e din focsani scrie sub nume :D
|
Si...Ce masina are?
|
AM O CORSA D , DUMINICA TRECUTA AM VENIT CU O ZAFIRA
|
Stock?Corsa?
|
deocamdata nu am nika la motor am o promisiune cu 600 ron sa mai castig 10cai INSA mai astept:-)
|
doar ce am vazut filmul FAST AND FURIOUS 4 e prea smeker
|
pai unde ai gasit fratioare ca am cautat toata ziua pe net si nu am gasit nici un torrent! sau ai fost la cinema???:D
|
am fost la mall vitan
|
Si eu l-am cautat si nu-l gasesc!
|
pai da sigur imbogatzeste-i pe alde POPOVICIU ca el e patron acolo, puna mana si pirateaza ca noi restul! lolll apropo cat mai e biletul ca nu am mai vazut la cinema din 98 de la titanic...........de *** a fost
|
eu astept sa apara dvd rip ceva
ca astea care au aparut acum sunt cam si se vad nashpa |
apropo de duminca trecuta> baiatul care ne-a chemat acolo> acela care avea astra aia F si care are service-ul acolo unde si-a data jos bara cica a primit amenintari de la primarul din Gugesti , care a fost impreuna cu politia la el acasa si i-au spus ca daca nu se termina cu INTRUNIRILE ii inchide serviceul auto! asa ca s-ar parea ca spunem pas weekend-ul asta la GUGESTI SI mergem la Canal la MARASESTI
|
Quote:
pretul unui bilet e de 200.000 mii lei daca nu e drum public nu are ce sa-ti faca |
Fratilor canalul trebuie curatat sa fie bun de curse si drumul trebuie facut casa ajungem acolo...poate si un podet ca sa trecem peste apa....daca rezolvam astea putem vb cu cei de la Bucuresti si organizam Legale....pana nu se rezolva toate astea.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning