![]() |
Re: E30 - Txa
stiu ca sunt off topic, dar vreau sa-l rog me Marius sa nu se pacaleasca si sa scape de "rablele lui de 1000 E "
:-) |
Quote:
|
Quote:
Ca daca da inseamna ca eu sunt... Vrei sa-ti dau un Carrera4S la schimb ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea e ca o luati pe aratura aiurea si iar incep scandaluri
incercati sa va mai calmati va rog frumos multumesc |
1 Attachment(s)
da intr-adevar caii de turbo sunt ARMASARI
|
Quote:
|
Nu stiu daca sunt Off topic sau nu .... dar chiar vreau sa spun citeva lucruri legate de: DGH -TXA . Pluteste o MODESTIE ci iz de ( hai sa-i spunem frumos ) pacaleala cind se afirma o anumita cifra legata de CP ... si aici ma refer la cei Turbo ! ! ! Deci nu ar trebui sa se mai vorbeasca sau sa se ceara Fairplay !!! Frate .... Felicitari pt. rezultatul obtinut la Baia Mare !!! Sunt convins ca Batrinul urs mai are de aratat citeva chiesti ..... si vreau sa-ti spun urmatorul lucru : Continua in stilul tau ....pt. ca important este sa iti respecti standardul pe care l-ai si .... ti l-ai impus .... si cu siguranta la momentul potrivit Diferenta se va observa ! Pt. ca amindoi stim ca Ambitia nu a fost aceea de a fi primul E30 M5 cu Turbo ... ci de a fi primul E30 M5 cu Turbo ... Facut ca la Carte ... ( asa cum se afirma pe undeva ) ... adica cel mai bun... si asta nu pt. a arata cuiva ci in primul rind pt. tine si pasiunea ta !!! ;) AM GRESIT !!!! de fapt ..... Erste M3 E30 mit M5 mit TURBO !!!!! Entschuldigung Mann !!! :twisted:
Deee ........... !!!!! NIVELUL asta ......... !!!!!! ;) :D |
pt tine stiff nu conteaza daca e peste 1 an sau cine stie cand,conteaza sa fie primu,bv ba baiatule,ideea e ca ce viseaza unii noaptea altii fac ziua,lasa sa faca altii ca la carte si noi sa facem de mantuiala,scuze de off topic,si e ultimu cuvant care il postez ca dau prea multa importanta si nu am luat nici suc de lamaie.bafta cu proiectu':D
|
mariuse...:| nu se poate frate...au inceput carcotelile....
vorbesc unii...muult si prost.....ma enervez...cand...vad...ce se scrie...pe la "alte bmw uri" ma doare capu... cum e cu ursu galben? |
Quote:
|
Quote:
te rog frumos inceteaza cu posturile astea de aplaudici :-) ca daia incep certurile ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning