Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

GodfatherN 15-05-08 10:47

Re: E30 - Txa

stiu ca sunt off topic, dar vreau sa-l rog me Marius sa nu se pacaleasca si sa scape de "rablele lui de 1000 E "

:-)

MariusTXA 15-05-08 11:05

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1535089)
stiu ca sunt off topic, dar vreau sa-l rog me Marius sa nu se pacaleasca si sa scape de "rablele lui de 1000 E "

:-)

te astept cu banii sa vii sa le iei ca eu ma las de sportul asta ca nu sunt fairplay.....

GodfatherN 15-05-08 11:11

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 1535121)
te astept cu banii sa vii sa le iei ca eu ma las de sportul asta ca nu sunt fairplay.....

:twisted: - inseamna fairplay ?
Ca daca da inseamna ca eu sunt...
Vrei sa-ti dau un Carrera4S la schimb ?

dany_let 15-05-08 11:52

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1535127)
:twisted: - inseamna fairplay ?
Ca daca da inseamna ca eu sunt...
Vrei sa-ti dau un Carrera4S la schimb ?

parerea mea e ca o dati in stricaciuni....

GodfatherN 15-05-08 11:58

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1535203)

" nu vorbi fara sa stii.."

MariusTXA 15-05-08 12:17

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1535203)

fii mai explicit tipu sa inteleg ce vrei sa spui si la cine te referi?

blazeyblaze 15-05-08 19:57

parerea mea e ca o luati pe aratura aiurea si iar incep scandaluri
incercati sa va mai calmati va rog frumos
multumesc

D G H 17-05-08 00:00

1 Attachment(s)
da intr-adevar caii de turbo sunt ARMASARI

MariusTXA 17-05-08 01:30

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1538045)
da intr-adevar caii de turbo sunt ARMASARI

asa se pare.....

Stiff 17-05-08 02:53

Nu stiu daca sunt Off topic sau nu .... dar chiar vreau sa spun citeva lucruri legate de: DGH -TXA . Pluteste o MODESTIE ci iz de ( hai sa-i spunem frumos ) pacaleala cind se afirma o anumita cifra legata de CP ... si aici ma refer la cei Turbo ! ! ! Deci nu ar trebui sa se mai vorbeasca sau sa se ceara Fairplay !!! Frate .... Felicitari pt. rezultatul obtinut la Baia Mare !!! Sunt convins ca Batrinul urs mai are de aratat citeva chiesti ..... si vreau sa-ti spun urmatorul lucru : Continua in stilul tau ....pt. ca important este sa iti respecti standardul pe care l-ai si .... ti l-ai impus .... si cu siguranta la momentul potrivit Diferenta se va observa ! Pt. ca amindoi stim ca Ambitia nu a fost aceea de a fi primul E30 M5 cu Turbo ... ci de a fi primul E30 M5 cu Turbo ... Facut ca la Carte ... ( asa cum se afirma pe undeva ) ... adica cel mai bun... si asta nu pt. a arata cuiva ci in primul rind pt. tine si pasiunea ta !!! ;) AM GRESIT !!!! de fapt ..... Erste M3 E30 mit M5 mit TURBO !!!!! Entschuldigung Mann !!! :twisted:

Deee ........... !!!!! NIVELUL asta ......... !!!!!! ;) :D

D G H 17-05-08 03:53

pt tine stiff nu conteaza daca e peste 1 an sau cine stie cand,conteaza sa fie primu,bv ba baiatule,ideea e ca ce viseaza unii noaptea altii fac ziua,lasa sa faca altii ca la carte si noi sa facem de mantuiala,scuze de off topic,si e ultimu cuvant care il postez ca dau prea multa importanta si nu am luat nici suc de lamaie.bafta cu proiectu':D

Marian_nebunu 17-05-08 10:18

mariuse...:| nu se poate frate...au inceput carcotelile....
vorbesc unii...muult si prost.....ma enervez...cand...vad...ce se scrie...pe la "alte bmw uri"
ma doare capu...
cum e cu ursu galben?

MariusTXA 17-05-08 10:51

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1538225)
pt tine stiff nu conteaza daca e peste 1 an sau cine stie cand,conteaza sa fie primu,bv ba baiatule,ideea e ca ce viseaza unii noaptea altii fac ziua,lasa sa faca altii ca la carte si noi sa facem de mantuiala,scuze de off topic,si e ultimu cuvant care il postez ca dau prea multa importanta si nu am luat nici suc de lamaie.bafta cu proiectu':D

nu o da in balarii cu ce viseaza unii sau altii.....cand voi iesi pe strada cu masina voi vedea daca pot face fata nivelului si cu asta cred ca am spus tot..

MARI_NSL 17-05-08 15:43

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1538356)
mariuse...:| nu se poate frate...au inceput carcotelile....
vorbesc unii...muult si prost.....ma enervez...cand...vad...ce se scrie...pe la "alte bmw uri"
ma doare capu...
cum e cu ursu galben?

frate cred ca tu vb cel mai mult si cel mai prost ...

te rog frumos inceteaza cu posturile astea de aplaudici :-) ca daia incep certurile ...

Stiff 17-05-08 21:25

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1538225)

Pt. DGH ... ! Eu stiu un lucru : ca sa ceri trebuie inainte sa oferi ... si asta e valabil in orice si cu oricine ! tu ceri sa ti se vorbeasca frumos ... cind nu o faci .... ceri Fairplay ... cind nu-l oferi ! Cu toate ca nu-mi plac discutiile de genul asta copilaresc ... vreau sa-ti aduc aminte ca in momentul cind Marius avea M5 pe E30 .... cu tot M3-ul tau in 4 cil. ...... te aflai printre Visatori , si aici am inchieiat cu chiestiile de genul asta ! Este Pacat pt. ca ( si crede-ma ... nu sunt doar vorbe de complezenta ) sincer apreciez cea ce faci cu masina ... ca de altfel si Marius ... dar consider ca ti-ai aratat ... FATA... atunci cind ai venit tu si ai pus pe Topicul omului filmuletul in care il bate WPP-ul ! si nu pt. ca ar fi o tragedie in filmulet .... ci pt... GEST in sine !!! `` Bravo BA Baiatule `` ..... !!!! Al Dracu Fairplay ...! ! ! ! Mariuse frate ... cu parere de rau iti spun ..... esti extrem de ... `` Iubit `` ....!! !

All times are GMT +2. The time now is 20:16.

- Copyright 2026 4Tuning