![]() |
Re: Propuneri/Challenges
thx...
|
@ mba: iar mananci bataie de la pheerya...de ce te-ai ferit nu scapi :)))
Bravo Pheerya, felicitari ;) |
1 Attachment(s)
mba, se vede ca ai muncit la asta ;) bun asa
te rog insa, ai mai multa grija la roti data viitoare RK62 - i like a lot your style... even if you entered the competition with something new (a NEW corrado drawn on pc) the result is very nice. Congrats' :D dragut pheeria totusi, ai avut tu ceva cu contururile aici... mi se par cam brutale dar per ansamblu arata bine :) (ps, place semnatura :P ) si, schimband subiectul, trec la asa-zis.a propunere de challenge: Fiat Panda o lucrare facuta cu prea putin interes, din pacate. se vede |
un x6 nu se poate? eu am ramas cu lucrarea neexpusa, n`am gasit scanner/aparat foto si nu mai gasesc cd`u cu driverele pt telefon. ce ziceti de urmatorul challenge? un x6. avem ce desena la ea.sau poate urmatorul x6 in viziunea fiecaruia. sa vedem si cine are imaginatie
|
Quote:
buna propunere, vacaroz, insa stii ca noua masina pentru challenge o anunta castigatorul concursului actual. asa ca ramane de vazut ce o sa mai fie... |
Pai mba zicea in poll-ul actual sa zica cineva o masina mai pop.ulara si sa incepem lucrul...acum nu stiu ce sa zic, ar fi bine sa incepem ceva ca pana in 6 e mult timp, dar nu stiu cine ar putea posta provocarea :|
|
Quote:
sau... propun sa`l desenam pe castigator :)) |
Quote:
dar propun totusi sa lasam onoarea castigatorului/castigatoarei concursului sa aleaga o masina. hai sa nu ne bagam peste asta... daca vreti facem un alt challenge. cu ce vreti voi, ati propus de exemplu X6... hai cu pareri... |
ai dreptate blue.macca...nimanui nu i-ar conveni ca cineva sa se bage peste el luandu-i onoarea de a posta challenge-ul urmator...
Da, am putea face ceva separat...eu iti las decizia tie, pt ca eu oricum o sa desenez pana atunci :) Off Topic: Totusi, mba are toata vina ca el a pus acolo pana in 6...eu zic ca ar trebui sa primeasca macar un warn, ceva :lol::lol::lol: |
Quote:
si on-topic... facem si alt challenge... ce vreti voi ca eu nush daca mai am timp de desen :lol: |
nu ne deranjeaza, glumeam doar :D
|
Quote:
|
Quote:
despre care semnatura vorbesti?:lol: eu zic ca urmatoarea masina ar trebui sa o aleaga naitzu...ca doar el a castigat ;) |
i agree........e clar ca el a castigat...dar am si o o sugestie.....ceva...un nissan sau ceva apropiate ca prea a fost subestimat nissanu pana acu.....:D
|
2 Attachment(s)
Ramanem tot la nemti, dar cu intentii bune, de transformare a rechinului intr'o bomba pe sosea :D. Deci pt urmatorul challenge am placerea sa propun un BMW E21. O singura plansa. Termen 10 zile pentru ca lumea se pregateste de festival.:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning