![]() |
Ford probe
|
mazda mx5-miata
|
R-NOS15 your turn. :P
|
Ashtept cu nerabdare... :lol:
|
1 Attachment(s)
ete acum...
|
jaguar...da' nush de care :roll: XJ pana mea :D
|
nope... keep searchin' man :)
|
Lunaticu ff inteligent :D
cat edspre evlsantos, cand am intrat aici am citit si prima pagina cu regulile, si am remarcat ca sunt cam primu de care teai luat ca am pus poza intreaga , oare de ce ? si daca te uiti pe paginili anterioare cand am mai postat poze ai sa observi ca toate pozele respectau regulile impuse de nikeff, asa ca odata ce sa pus o poza intreaga si din '67 si nimeni na zis nimik , eu de ce sa nu fac acelasi lucru ?? |
nu e aston martin vanquish?
@santos: lasa-i ma nu vezi k n-ai cu cine discuta.. cel mult 2-3 pagini or sa fie poze in regula dup-aia iara se trezeste unu kre strica jocul.. @dabebekid: pt k asa se extinde prostia, dak unu se arunca de la balcon faci si tu la fel? |
scuze pentru offtopic ,da trebuia sa raspund si acum NikeFF ala e aston martin vanquish
................ daca as fi pus poza aia taiata banuiesc ca nu era nici o problema , asta , eu zic sa terminam aici ca nare rost sa mai comentam pe tema asta, sper ca toti care vor mai posta , sa puna poze taiate .. asta ca sa nu fie probleme si .... parerea mea ar fi ca cel care mai pune o poza intreaga sai fie ster postul , daca e o deciezie buna atunci sa se ia in calcul , daca nu asta e , nu eu am facut regulile . |
e aston martin.. da' nu e vanquish :P
|
db 9 :?:
|
aston martin DB7 vantage
|
dabebekid... baga poza
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |