![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
Quote:
|
Quote:
|
@ catalliin
Te duci īn australia īti cumperi Ford Falcon-ul lui madmax ulterior vi si-l īnmatriculezi īn Romānia :D Cred ca ar fi singurul si ai face senzatie cu el. ;) http://i55.tinypic.com/11b16ok.jpg Īti mai montezi īn esapamente niste flame thrower si cīnd tragi o tura noaptea prin oras cu flacari ce tīsnesc la un metru īn stīnga si dreapta masinii īn sus, turbo-ul ala din fata suge aerul de zici ca-i uragan, bangi spaima īn politia romāna si cei de la ITP īi vezi dusi cu salvarea din cauza infarctului pe care-l fac cīnd te duci cu ea sa-i faci ITP-ul :lol: :lol: :lol: |
Plimbare de azi
Z06 Vette, Hennessey LS9 Camaro, Challenger supercharged, GTA, C4 vette, Camaro & more ... https://www.youtube.com/watch?v=qf7AiPpFQbM https://www.youtube.com/watch?v=2EYKBUqQUI8 https://www.youtube.com/watch?v=Q_laRkOl8PE |
pff frate cum arata Camaro si Challenger :O :-):D:D:D eu vreau Challengeru ala generos, cred ca raman masca copii cu audi, bmw, mercedes....
|
Quote:
|
umblam tot timpul in grupuri sa ne aparam de lumea rea :)))
glumesc ... e complicat sa mentii in circulatie masini de genul asta la noi in tara. (Din pacate) autoritatile si oamenii din jur nu dau doi bani pe tine .... dar perseveram |
Quote:
|
Quote:
La toate astea se mai adauga si invidia analfabetilor care din pacate īn romānia este extrema. Nu care cumva sa ai ceva mai deosebit ca restul lumii sau sa ai conditii mai bune de trai ca se umfla ovazu-n iei pīna pocnesc de-s īn stare sa te linseze nu alta. |
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Ceva Buick-uri ieftine de vanzare stiti? Acusi termin Electra si parca m-as arunca la alt proiect in iarna asta, tot Buick. Era un Skylark '81 in Bucuresti cu numar de TM dar nu mai am nr de tel al baiatului, si un Skyhawk rosu cam varza ce s-a vandut pe bani putini. Daca mai stiti ceva de ele dati un semn.
Hai noroc. |
1 Attachment(s)
Quote:
Super tare !!! Sa nu ma dai in judecata pentru drepturi de autor :lol: |
Pai asta este ADEVARUL despre marea mincatorie sau mai bine spus afacere cu ''efectul de sera'' produs prin poluarea cu noxe ,astfel ca te opreste pe tine cu o masina non-euro si te obliga sa renunti la ea definitiv(asa cum am patit eu) pentru ca sa dai fuga la ei si sa cumperi alta noua care te costa o caruta de bani apoi te tine masina cit tine si banii la ei ,dare deh! este masina noua 'ecologica' cu nustiu ce norma de poluare (cacat pe bat) iar dupa ce trece garantia conservei hop se si strica cite ceva dupa care dai fuga iar la ei la servis sa-ti schimbe o piulita si sa stringa un siurub ca sa-ti mai ia alti bani cu gramada si tot asa.....cit despre efectul de sera produs de noxele masinilor este exact cum spuneam mai sus O MARE MINCIUNA cu scopuri politico-economice .Ca sa spun asa poluarea se produce si atunci cind te trece mai tare si apoi te duci ca tot omu dupa sura cu paie ca n-ai unde sau chiar prin procesul de respiratie simpla care produce dioxid de carbon atunci cind expiri.Acum un fapt divers care la-am vazut pe un canal Tv documentar care nu-si prea permit sa minta ,relata faptul ca de exp gazele expirate ale ierbivorelor rumegatoare de pe pe intraga planeta provoaca o poluare cu un efect de sera de citeva ori mai mare decit toate noxele masinilor si fabricilor de pe pamint si este de fapt un proces natural de cind lumea si pamintul ,iar idioti cu creierele spalate se gindeau deja cum sa le extermine pe toate si sa ne interzica sa mai consumam carne de vita...asadar minciuna cu ''nenorocirile'' climaterice produse de noxele masinilor a incepu sa puta excesiv de tare ...si stai putin ca asta nu e totul ,in special de la anul incolo cind radiatile solare care sunt adevaratele vinovate de toata treaba asta cu schimbarile climaterice incepe sa fie din ce in ce mai puternice si vor provoca si acel efect geomagnetic care vor face scrum sistele electronice ale noilor masini facindu-le sa zaca pe marginea drumului tot mai des ,asta in timp ce putinele 'babaciuni' ramase vor domina soselele
|
eu tot nu inteleg ... cum te-au obligat sa nu mai circuli cu ea ? asig. si impozit ? sau ce ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning