![]() |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
oai frate pe masina sport spinere
halal gust dar se pare ca unii savureaza , e ceva deosebit dar nu pe o masina care se vrea a fi sport bft |
putea sa isi aleaga niste jante mai frumoase si mai sportive.
|
10 Attachment(s)
am prins si eu un 206 cu spinere :D misto treaba.....
asa in continuare astazi am avut o zi roditoare prin orash :lol: am surprins una bucata audi q7, e primul exemplar vazut de mine si si de la distanta... asa mai apoi una bucata bmw super misto :D si in final, cireasa de pe tort una bucata BENTLEY , si daca nu ma insel e continental gt ... nu ma prea pricep dar tinand cont ca are 2 usi ce sa fie altceva :D:D:D:D prea marfa masina...... era in fata la galeria ferdinant.... prea tare.... a da si inca un bmw, misto masina, pe care am vazut-o de mai multe ori prin orash :) :D scuzati caitatea la unele poze dar sunt facute cu zoom shi nah... :| |
pejosu' ala are capace...nu-s spinnere...is chestii din piata...;)
|
Quote:
sper ca nu te superi dah eu am fost langa ele si chiar l-am pus pe tata sa mearga putin dupa el sa vad cum se invart si crede-ma! daca is capace din piata care se invart exact ca spiners atuncea vreau si eu!!!!! |
acuma si explicatiile la pozele lui RA2fast, peugeot > fake spinners, continental gt > flipu la vanilla, iar bmw-ul albastru daca te uitai mai atent are in spate sticker CSR deci nu e noutate pentru noi :P
|
flipu' da nu la vanilla ca poate ca la Ferdinad Galery :lol: :lol:
|
in fineeeeeeeeee :))
|
Quote:
|
lol ma o skoda octavia mica si mov totusi plz lume
|
Quote:
a si piry crede-ma ca nu sunt fake....adica si daca sunt fake atuncea sunt a draku de bine realizate(adica se invart exact la fel, arata exact la fel, se comporta exact la fel) .... da sunt de acord din poza arata naspa dar pe viu sunt misto rau :) |
is fake in sensu ca nu is jante ca is capace!
|
Quote:
|
WOW!!! is super tari capacele "the spinners" pe 13".. maine la prima ora fug in piatza sa imi iau .:D
|
bun toata treaba cu spinerle a plecat de la poza care am puso cu bmw'u!!!
ata ete nu merg pe masini sport!! la om ii plac e masina lui eu as vrea sa am asa ceva si cu spinere!! peugeotu e penal cu capace muhahahah !!! pisicutza e frumoasa !! bentley'u :) clar flipu le cumpara haine la femei=))))) puneti ma ceva nou!!!!!!!!!!! am prins un audi a8 W12 motor de 6 litri dar era telu descarcat!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning