![]() |
Re: B-86-JHN, ex DJ16XXS - Bmw E30
Salut masina arata fff bine si inainte, dar acum arata si mai bine cu capota neagra:) nu mai stiu cine zicea ca gainatzu e coroziv:)) asa ca ai grija...arata mai agresiv asa:)
|
salut nu stii ceva serpi acolo la voi pentru 25 24v daca sti ceva scriemi ca ma intrreseaza si bafta cu ursu arata bine cu capota neagra:D
|
mersi baieti sunteti de nota 10 ,in continuare va veni motoru si dupa plafonu si portbagaju negre da mai e putin de asteptat ca pe vremea asta nu prea iti arde de dat motoare jos.
|
Foarte Tare BMW-ul asa cum l-ai vopsit, dar acu tre sa schimbi si pozele de la semnatura:) bft in continuare
|
Re: E30- B-86-JHN, ex DJ-16-XXS
il vinzi ? :( http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-18-99045.html
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
io din cate stiu nu vinde nimic, numarul de telefon e valabil insa cred k e la misto pt k nici nu are mailu pus si nici nu mi-a zis nmk k ar vrea sa il vanda, din contra stiu k are planuri mari, si dak se hotara sa vanda cred k scria si pe topic.Sigur nu o vinde, il sun maine si o sa postez aici dupa
|
da este adevarat, Johny chiar vinde masina, si este ca si vanduta.
|
am vazut azi masina in brasov, e posibil sa fi ajuns p'aici ? stie cineva ceva ?
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu va inteleg, este alegerea lui , daca masina arata bine ,nu inseamana ca trebuie sa o tina pana la nesfarsit ! exista masini care pot sa arata mai bine decat ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning