![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Sa tot ai machete cu asemenea detalii, bravo este superb:!::!::!:
|
Multumesc de aprecieri. As mai vrea 2 modele de Hummer, dar pretul lor nu este prea bun si nu stiu cand vor veni.
Mai sunt 4 machete pe lista celor ce trebuie sa vina: 1xporsche, 3xbmw. Pana atunci ... cam pauza la prezentari :D |
Superb "uriasul" , detalii foarte frumoase, culoare misto ... pe langa asta, ii sta foarte bine langa H1, ai facut un photosession reusit :D Astept noutatile :-)
|
O macheta reusita, chiar daca nu este genul meu. Insa daca as gasi-o in varianta Camouflage la pret bun, nu as sta pe ganduri. Astept prezentarile la cele care urmeaza, sunt din subiectul meu preferat.
|
Foarte foarte frumos H2-ul:-P e super misto realizat;) Detaliile, calitatea, finisajele sunt super,dar nu-mi place bullbar-ul ala. Parca e prea mare facut....nu stiu cum sa zic, mi se pare prea badaran:(
Si pozele cu ambele "barci" sunt extraordinare(adica nu poze, cat machetele din poze:-P) Felicitari:!: Felicitari:!: Felicitari:!: |
H2-ul e bestial,te lasa cu gura cascata ;) super achizitie.Sa-l stapanesti sanatos:!:
|
Absolut superb ! Asa achizitii sa tot faci! Tare curios sunt cum o sa arate offroad:-D
|
Eheee... de cand ti-l doreai ? si ce bine le sta impreuna; pozele sunt a I a... oricum, felicitari pentru achizitie.
|
Quote:
Superba colectie si la mai multe! vreau sa te intreb de unde ai Ford-ul asta bestial? .. ca m-ar interesa si pe mine unul la fel. Imi poti zice de unde l-ai luat si cat te-a costat? Mersi mult!:-) bafta;) |
Quote:
Pe de alta parte ... cam lunga pauza pe aici :D. S-au strans 6 machete noi, dar inca nu au ajuns la Bucuresti ... :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Din ciclul cumparaturi pe timp de criza :))
thank you Dorin ... |
Astept sa prezinti babele ca tare mai sunt frumoase:!::!::!:
Criza dar nu la noi..:lol: |
Seria 3 de WTCC e sealed body?
|
NU este sealed daca nu are sticker-ul acela pe cutie "sealed body case!".
Oricum super modele mai ales acel BMW 1800 (e varianta sedan al lui 1800CS, nu ?) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning