![]() |
Re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -
hartge-urile alea erau 50% din ''talent''! sunt frumoase si Brock-urile astea dar.. cu alea impresiona!!:sad:
|
1 Attachment(s)
Quote:
dau un pic bine nasoalele astea cu suspensie sport :D si parca si mai bine cu 225, dar la prima gropita dai direct cu janta daca nu esti atent. freaca? p.s. am crezut ca le-ai curatat, dar tot pline de tuci sint :lol: |
JusT_SaY_BoBo ... da.. e okay :D
myky99 .. ma, sa stii ca mam incurcat in litere.. am vrut sa pun gpl .. si am pus jbl .. :???: ar_66_rau .. da raulitos.. saptamana asta care vine.. o sa le fac.. ovidiu89 ... da ms! 13tsp .. mutzu zice ca ii pare rau ca nu leo luat el .. de cate ori l-am tot frecat la cap sa si le puna el... no vrut... :D las ca are el acuma ceva misto.. incepe sa fie baiat :lol: SAX1987.. da, si mie imi place cum sta spatele... 10j cu 225.35 :D liviu tex ... bun ii si asa rau cum ii :lol: scorp ... nu sunt foarte iesite in afara.. pt. ca am si arpiile umflate, iasa fix cum trebuie, numa buza de la janta.. dar nu freaca si stai linistit ca nu dai chiar asa cu ele..(daca ai grija ;) ) ieri le-am curatat cu spuma activa.. cu buretele.. cu tot.. urmeaza o mana de polish pe buzeeee... |
bre, sa le invirti sanatos, ca n-am apucat sa-ti zic :D
|
n-am spus ca'i rau,am spus ca'i sedea mai bine cu alea! arata beton si acum!:D
|
nu ziceai ca nu e bine cu spuma activa ?
|
Unde e polishat nu e bine cu spuma activa... Jantele astea inca nu le-a polishat... :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
binenteles ca leo matuit instant... dar oricum vin revopsite.. polisate.. deci e ok :D |
am vazut masina de cateva ori zilele astea
si nu am nimic de spus...decat :shock::shock::shock::shock::shock: ce ii mai faci pe viitor?:twisted: |
il face e46 ca ii e dor :lol::lol:
|
shhhhhhhh ! :twisted:
p.s. hai cu polishul ala !! |
Re: E36 - Coupe - Low is a lifestyle -
valib .. ms! nu stiu daca ii mai fac ceva... prefer sa nu exagerez...
RoByNeT .. :D posibil .. dar tot atatea usi sau daca se poate fara acoperis .. 8) plictisit ... maine cred ca ma apuc de ele... sa vad cum stau cu timpu'... |
facut jantilii... polisat masina... alta viata... :D
revin cu pict. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning