![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Quote:
|
9 Attachment(s)
HPI Racing 1/43 Lancia Stratos HF Stradale A fost prima mea macheta HPI. Detalii frumusele, dar nu de poate compara cu 037 sau cu un model de Le Mans. Editie limitata de 1472 bucati. |
Interesant model totusi jantele celelalte sunt mai misto si si varianta proto e tare rau. Dar asta e din cate am vazut la un pret f bun pret. :)
Alta varianta misto ar fi fost > asta si scrieti la search "HPI road cars Lancia Stratos HF yellow scale 1:43 Limited Edition 800 pcs." ;) |
Imi place cum arata asta, mai ales culoarea o avantajeaza si prea tare pentru 1/43:!::!::!:
|
Misto rau Stratos asta. Foarte fain arata si e faina si culoarea. Felicitari pentru Lanciile de la HPI.
|
Arata foarte bine, jantele imi plac mult, astept si urmatoarele.
|
Quote:
In rest, multumesc de aprecieri ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Absolut impecabile ultimele achizitii,in special colectia HPI Lancia este superba,la fel si Mazda 787,iar despre Porsche-ul 917 am numai cuvinte de lauda,felicitari pentru achizitii!:shock::D
|
faina lancia...vine bine tare pe albastru...nici nu zici ca e 1/43
|
Pana sa prezinti Nissan Fairlady, eu nici nu stiam ca HPI fac machete 1/43, apoi a zis DS ca au niste detalii super, si uite ... it`s true, inca o macheta fenomenla HPI !
|
9 Attachment(s)
HPI Racing 1/43 Lancia 037 Rally (#6) 1984 Sanremo Modelul real(echipaj Massimo "Miki" Biasion/Tiziano Siviero) a terminat Raliul Sanremo din 1984 pe locul 3. Macheta reprezinta varianta EVO 2, introdusa in sezonul competitional 1984. Editie limitata de 3008 bucati. |
O macheta extraordinara, face toti banii, foarte tare la fel si pozele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning