![]() |
Re: Concurs
Astazi este ultima zi in care se pot prezenta masinile, asa ca maine cred ca cel mai sigur posibil va fi facut poll-ul.
|
Quote:
|
suntem pe 14
|
si ieri era 13 :lol:
|
Andy, care este problema ta ????
PS: este gata si poll.ul imediat ... |
Wow...trebuia si TFK sa se bage in seama...:rolleyes2
|
Gata si poll.ul >> https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...ml#post3658045
@Andreynyo - dar problema ta care este ??? Daca postati numa' de dragu' de a posta, atunci normal ca userii fac misto de voi. |
terminati frate cu arogantele astea ca nu ajungeti prea departe va spun eu sigur! asteptam pollul sa vedem ce zice lumea :-P BAFTA!
|
Nu postez numai de dragul de a posta,am citi regulile forumului in legatura cu postarea,stai tu linistit.Problema mea este ca te iei de altii fara motiv:!:
|
bai
voi astia care deabea au atins pubertatea,si va credeti baieti de cartier, de unde dracu ati mai aparut? |
Zise un baiat de 11 ani...:rolleyes2
|
problem officer?
|
Chiar deloc...e cu subinteles ce am scris( cu subinteles decat pentru "astia care DE ABIA au atins pubertatea :lol::lol: )In fine...sa terminam aici off-topicul.
|
Nu mai are rost sa ii bagam in seama TFK, pentru ca nici ei nu stiu cum au ajuns pe aici. Sunt doar niste bagatori de seama, care cauta oriunde prilejul de a impunge pe cineva :x
@Andreynyo - te potolesti ???!!!! |
Cu riscul de a face off-topic,nu eu sunt bagator de seama,ci TU,ANDR31,care...pur si simplu nu am spus nimic de tine,dar vrei tu sa te bagi in discutie.ULTIMUL MESAJ OFF-TOPIC.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:29. |
- Copyright 2026 4Tuning