![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Ce bine e sa stiu ca cineva e de partea mea.
|
si pan la urma ? iai rupt capu lu ala ?
;)) |
Neah....Abia cand am mers in disco,pe 24 l-am vazut,s-a uitat ca la un nezo la mine si cam atat. Am avut si eu grija sa fiu vazut,am dat si dedicatii....m-am simtit bine in timp ce el era la serviciu. Cred ca ii e destul deocamdata.
|
Quote:
|
Sfatul meu este ca speranta moare ultima si in tot raul exista bine daca te a parasit iubita nu i bai ca in toate astea i o legatura mai bine acum decat mai tarziu ,o sa vina alta mai buna ,toate lucrurile se intampla cu un motiv ,nimic nu e din intamplare!Numa bine ,fruntea sus si zambeste!
|
si care era sfatul ???
ca tu ai facut o afirmatie aici, fara sa mentionezi si sfatul ... |
Sfatul meu este sa nu mai iubesti nici o femeie!foloseste-te doar de ele.
|
Quote:
numai bine... |
daca te oferi sa ma ajuti....cu cea mai mare placere...pt ca eu acum nu mai am timp nici sa ies la o bere cu baietii din camin
|
pai el ar putea sa te ajute doar cu aparitia stelutei..sa vada nebunu steluta si geamuri negre masina neagra si o sa zica ce morcov in fund prinde =)))
|
Si oare merita un amarat de dobitoc sa ma deranjez pt el?
|
si mie mi-a dat papucii din c motiv habar nu am... da cel mai naspa e ca am aflat de la prietenele ei....si am avut niste nervi pe care mi i-am varsat pe masina si era sa o cam comit...deci nu merita sa te consumi aiurea pt o femeie..... mai spunea cineva ca sa nu le pui la suflet... cea mai buna optiune ;) ........femei sunt destule
@dexter...frate daca ii bati pe amandoi nu rezolvi nimic stii cum se zice ,,razbunarea e arma prostului"......sa fi indiferent e cel mai bine....doar daca ala o cauta atunci omoru :twisted: |
Neah...Eu ce am zis mai sus: nu merita 2 prosti k sa ma deranjez eu pt ei. Mai bine imi vad de serviciu si facultate ca fete or sa vina si la baiatu.
|
Sunt cateva citate dintr-o carte"Dragostea dureaza trei ani": "In primul an e pasiune,in al doilea an e obisnuinta,in al treilea plictiseala" asa ca,avand in vedere ca relatia voastra s-a incheiat dupa un an,pasiunea a trecut,urma plictiseala si obisnuita asa ca v-ati despartit la momentul potrivit si nu mai este cazul sa te gandesti cum s-o uiti ci sa te gandesti cum sa gasesti pe altcineva ca sa ai parte de aceiasi pasiune de inceput.;)
|
mai facusera niste cercetatori un studiu pe directia asta si ajunsesera cam la aceeasi concluzie...
ma rog, nu-i obligatoriu, asta poti sa o privesti ca o generalizare, asa cum la unii o relatie se stinge intr-o saptamana sau intr-o luna, la altii tine o viata, sigur ca sunt exceptii, dar nu tre' sa disperam,nu? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning