![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
nu este vorba de culoare cit este faptul ca au niste microfisuri din cauza vremii si necesita un upgrade...multumesc ptr interventie...un pret daca se poate!
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Salut, am nevoie de un set geamuri far pt Golf 4. Ai?
|
1 Attachment(s)
Cat ajunge un set de faruri ca al lui r3sp3c7, cu farurile mele?
|
1 Attachment(s)
Salut asa ceva faci? Un pret daca se poate. Multumesc
|
Quote:
in idee se poate executa dar nu va pot da un pret pana nu primesc niste poze mai detailate insotite de dimensiuni. Ca sa pot executa lucrarea o sa am nevoie de tot ansamblul stopurilor (carcasa + geam) ca la final sa pot reface pozitiile suportilor. Ca sa fiu sigur ca am inteles doriti tot geamul executat rosu ? Stima ________________________________________ Quote:
imi pare rau dar nu execut pentru Golf4 geamuri clare pentru faruri. Stima ________________________________________ Quote:
dupa cum am mai mentionat eu nu am prelucrat acele faruri ci clientul. Eu am executat geamuriile clare faruri (90 Ron) si semnalele clare (98 Ron). Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima ________________________________________ Quote:
banuiesc ca va referiti la confectionarea unor stopuri complecte ceea ce nu va pot ajuta. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Quote:
|
Buna ziua!
Geam/sticla pentru far Citroen c4 Coupe 2005 faceti?Si aproximativ cat ar ajunge pretul? |
Quote:
in principiu se poate exacuta dar am nevoie de ceva dimensiuni ca sa-mi pot face o idee si sa va pot da un pret aproximativ. _______________________________ Quote:
imi pare rau dar nu execut geamuri clare pentru Citroen. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut o sticla clara pentru o tripla de bmw e36 coupe ? imi lasi un pm daca se poate si un pret !
|
1 Attachment(s)
Salut! Pentru un Passat B4 din 1996 ca cel din poza poti sa faci ceva? Si la ce pret?
|
Quote:
puneti o poza sau 2 ca sa vad in ce stare arata stopul avariat ca sa ma pot exprima cat mai corect asupra pretului reconditionarii. Un pret aproximativ intre 130-160 Ron/buc. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. ________________________________________ Quote:
se poate executa geamuri clare sau conversie. Aici gasiti poze la lucrare similara : https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post5159211 Pret 200 Ron setul de geamuri clare sau 1000 Ron conversia (fara kitul xenon). Conversia include setul de geamuri clare, setul de lupe bixenon, mastiile cromate, prelucratul interioarelor farurilor, montajul si consumabilele necesare efectuarii conversiei. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut,ajua-ma si pe mine, cu ce pot face stopurile fumurii? ceva sparay? Multumesc
|
2 Attachment(s)
POti face din prima poza sa iasa ca in cea de-a doua? Daca merge continuam discutia pe privat....
|
Quote:
pentru a avea un aspect frumos va recomand sa mergeti pana la un atelier de vopsitorie. Iese de n ori mai frumos aspectul final fata de spray-uri. _____________________________ Quote:
Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Inlocuire sticle la un set de proiectoare de renault laguna 2 cata ar costa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning