Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

georgeopel 03-03-13 12:13

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

nu este vorba de culoare cit este faptul ca au niste microfisuri din cauza vremii si necesita un upgrade...multumesc ptr interventie...un pret daca se poate!

Sorin Golf 3 cabrio 04-03-13 06:21

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Salut, am nevoie de un set geamuri far pt Golf 4. Ai?

nextclub 04-03-13 20:22

1 Attachment(s)
Cat ajunge un set de faruri ca al lui r3sp3c7, cu farurile mele?

just_a_mapetz 05-03-13 07:49

1 Attachment(s)
Salut asa ceva faci? Un pret daca se poate. Multumesc

hadpeter 05-03-13 15:34

Quote:

Originally Posted by georgeopel (Post 5385395)
vreau si eu doua stopuri de renault 17 rosii dar ma intereseaza daca sticlele ce le trimit ptr matrita se mai pot folosii...multumesc!
sau daca merg facute replica adica exact cum sint pe masina dar cu semnal rosu...

Buna ziua,
in idee se poate executa dar nu va pot da un pret pana nu primesc niste poze mai detailate insotite de dimensiuni. Ca sa pot executa lucrarea o sa am nevoie de tot ansamblul stopurilor (carcasa + geam) ca la final sa pot reface pozitiile suportilor.
Ca sa fiu sigur ca am inteles doriti tot geamul executat rosu ?

Stima

Quote:

Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio (Post 5386190)
Salut, am nevoie de un set geamuri far pt Golf 4. Ai?

Buna ziua,
imi pare rau dar nu execut pentru Golf4 geamuri clare pentru faruri.

Stima

Quote:

Originally Posted by nextclub (Post 5387204)
Cat ajunge un set de faruri ca al lui r3sp3c7, cu farurile mele?

Buna ziua,
dupa cum am mai mentionat eu nu am prelucrat acele faruri ci clientul.
Eu am executat geamuriile clare faruri (90 Ron) si semnalele clare (98 Ron).
Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie.

Stima

Quote:

Originally Posted by just_a_mapetz (Post 5387625)

Buna ziua,
banuiesc ca va referiti la confectionarea unor stopuri complecte ceea ce nu va pot ajuta.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

just_a_mapetz 05-03-13 20:08

Quote:

Originally Posted by just_a_mapetz (Post 5387625)

Numai sticla

ByankaC 08-03-13 11:01

Buna ziua!
Geam/sticla pentru far Citroen c4 Coupe 2005 faceti?Si aproximativ cat ar ajunge pretul?

hadpeter 09-03-13 14:01

Quote:

Originally Posted by just_a_mapetz (Post 5388543)
Numai sticla

Buna ziua,
in principiu se poate exacuta dar am nevoie de ceva dimensiuni ca sa-mi pot face o idee si sa va pot da un pret aproximativ.

Quote:

Originally Posted by ByankaC (Post 5391770)
Buna ziua!
Geam/sticla pentru far Citroen c4 Coupe 2005 faceti?Si aproximativ cat ar ajunge pretul?

Buna ziua,
imi pare rau dar nu execut geamuri clare pentru Citroen.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Jockers 15-03-13 02:23

salut o sticla clara pentru o tripla de bmw e36 coupe ? imi lasi un pm daca se poate si un pret !

B14AAV 17-03-13 18:25

1 Attachment(s)
Salut! Pentru un Passat B4 din 1996 ca cel din poza poti sa faci ceva? Si la ce pret?

hadpeter 18-03-13 07:15

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 5400605)
salut o sticla clara pentru o tripla de bmw e36 coupe ? imi lasi un pm daca se poate si un pret !

Buna ziua,
puneti o poza sau 2 ca sa vad in ce stare arata stopul avariat ca sa ma pot exprima cat mai corect asupra pretului reconditionarii.
Un pret aproximativ intre 130-160 Ron/buc.

Quote:

Originally Posted by B14AAV (Post 5403532)
Salut! Pentru un Passat B4 din 1996 ca cel din poza poti sa faci ceva? Si la ce pret?

Buna ziua,
se poate executa geamuri clare sau conversie.
Aici gasiti poze la lucrare similara :
https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post5159211
Pret 200 Ron setul de geamuri clare sau 1000 Ron conversia (fara kitul xenon). Conversia include setul de geamuri clare, setul de lupe bixenon, mastiile cromate, prelucratul interioarelor farurilor, montajul si consumabilele necesare efectuarii conversiei.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

just_a_mapetz 18-03-13 17:04

Salut,ajua-ma si pe mine, cu ce pot face stopurile fumurii? ceva sparay? Multumesc

manole74 18-03-13 20:31

2 Attachment(s)
POti face din prima poza sa iasa ca in cea de-a doua? Daca merge continuam discutia pe privat....

hadpeter 20-03-13 07:11

Quote:

Originally Posted by just_a_mapetz (Post 5404837)
Salut,ajua-ma si pe mine, cu ce pot face stopurile fumurii? ceva sparay? Multumesc

Buna ziua,
pentru a avea un aspect frumos va recomand sa mergeti pana la un atelier de vopsitorie. Iese de n ori mai frumos aspectul final fata de spray-uri.

Quote:

Originally Posted by manole74 (Post 5405167)
POti face din prima poza sa iasa ca in cea de-a doua? Daca merge continuam discutia pe privat....

In princiu va pot ajuta dar nu vor avea acel aspect in interior cromat.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Vioar 20-03-13 07:17

1 Attachment(s)
Inlocuire sticle la un set de proiectoare de renault laguna 2 cata ar costa?

All times are GMT +2. The time now is 17:25.

- Copyright 2026 4Tuning