![]() |
Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)
Quote:
|
Quote:
Făra flame trower... a fost naturală :-) Quote:
|
Quote:
|
nu conteaza ca s-a bagat la grupa B de 130 de cai cu 2,5 12v 170cp.oricum erau masini care il faceau si la B
|
Quote:
Stii, mie nu-mi place un singur lucru si anume dezinformarea. In rest, tot respectul, numai ca la Craiova un nene avea vesta cu... FRAS & ACR. Scurma rahatul, pa curse la Craiova. Nu e frumos. Nu e util. Nu asta readuce cursele-n Bucuresti. Si nici nu cred ca asta face cinste cuiva. Cursele de la Buzau au fost 5, una anulata iar la restul s-au dat premiile. Doua in oras, doua pe camp. 2 show-uri, unul in parteneriat, altul nu. 1 indemanare. Raspundere proprie, materiale proprii, cheltuiala proprie, deviere trafic, reclama, articole. Cum a fost? "A fost o cursa" de fiecare data si atat. La Craiova au fost N curse reusite si una singura bulita. Daca la Buzau s-a iertat... Ma simt vinovat de off-topic dar cred ca moderatorii nu sunt de azi de ieri aici si stiu care este istoria, iar daca nu se iarta postul meu si altele ar trebui sterse. |
2.5 24v 192cp stock .... si nu , nu l`am bagat la B
|
Despre ce vorbesti ?
|
calibrazor, mai citeste si tu cate ceva pe aici pe la sectiunea tehnic, apoi pe la marcile de masini si apoi vei vorbi in cunostinta de cauza.fara suparare, spui numai aberatii.
|
Quote:
Oricum s-au bagat fiecare pe unde a vrut,urmatoarea cursa cand vin cu masina o sa-mi fac un talon special pt grupa A1:lol:,promit ca plec usor cu a2a:lol: Foarte tare ... :-j Ursu lui Mouze este 2.0 ... dar trage ca un 2.5:lol:,asa mi-a zis el defapt:???: P.S.: Scorpio ... filtru ala cu oxigen este ceva de genul CAI DIN TARG VITAN8) |
Quote:
|
Quote:
Iti recomand sa faci lafel. Pe vremuri la incepus nu se faceau acte si atucni erau altii care steau la inscreere acela fiind castigul lor pe care-l imparteau intr-un mod de ei stiut. Am fost reclamat lafisc si garda de mai multe ori si atunci totul a fost ok. Mai mult la Craiova puteai sa spui ca esti oricine sa te inscri cu orice nume si nu semnai fisa de inscriere, in plus nu mai erau nici fise... Pot sa anunt ca avem premize bune si pt Bucursti! Si Craiova este in planul nostru. |
Nu vă abateţi de la subiect, vă rog !
|
Cu toate astea vad ca threadul asta are peste 900 de replies,cu mult peste cele deschise cu prilejul altor curse anterioare:lol:
|
dintre cei care ati fost akolo daca aveti vre o unu filmarea cu evo vs subaru impreza (NUMERE DE TM )?? vreau si eu filmarea daca aveti va rog , eu am ajuns un pic cam tarziu si nu iam mai prins pe toti...
|
Quote:
C.F. rep. si mod., art 15 alin 2, toate literele de acolo Gata Gabi, nu ma mai bag, dar din intamplare lucrez la Fisc. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning