![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
momentan nu am bani sa iau ce vreau eu si 24v nu pun ca nu se merita investitia....muzica nici atat....zace statia si "butoiul" aruncate prin casa....bate fimiu in el zice ca e toba........:)) mai bine raman asa....... de fapt cred ca o sa mai iau un motor.....ca m-am gandit.. tot caut o coaja de urs pt drift....asa iau un motor si il arunc pe diesel... sau alta masina...nici nu stiu ce draq mai vreau.....:rolleyes2 |
e chiar fortzaaa junioru tau boss ,sa-ti traiasca;)
|
Quote:
maine pe la 1 vin pe la tine sa vad ce draq fac....iau un motor pt diesel.....2,5 ceva.... alt cotet...nu stiu..... |
Dupa ziua de azi esti si mai debusolat....tot nu te-ai hotarat.....da las' ca vine caldura si la primu' semafor cand o pui de-a latu' iti revii;)
|
frumos ursu
|
Quote:
in fine....vb ta astept caldura si mai ma linistesc..:) @serghei ...ms |
primul burn a lui fimiu.......:)):))
imagini slabe facute cu o roaba de tel......se aude totusi diesel-ul in limitare si gumele in zapada...:)) https://www.youtube.com/watch?v=WtAsTXXSp5A |
Sa conduca stie? Adica daca ar ajunge la pedale,ar putea sa conduca singur?
|
Quote:
masina ramasese in zapada si nu mai iesea......nu avea unde sa se duca... am incercat eu sa o scot ...i-am dat 180 pe loc...dar nu a vrut ... asa ca am zis sa il las si pe el sa accelereze.....:lol: |
Quote:
|
Quote:
Sa fi vazut la Careffour cum au venit 10-12 handralai de la paza si directoru' sa ne dea afara :lol:, ii era frica sa vina decat directoru', poate pleca cu zapada in shoshoni :lol::lol: |
[QUOTE=jakal;3062954]nu....si nici nu va conduce pina la 18 ani....poate decat carturi....
Mai ai rabdare 4-5 ani de zile, mai mult nu ii dau pana vrea sa conduca si el masina ;) |
deci ai scos film cu limitarea la taxiu, acum cu burn-ul pe zapada....
ce urmeaza? Junior Driftin'??? :lol::lol::lol::lol::lol: |
posibil sa o si conduca......dar intr-un spatiu mareeeeee si liber...
acolo probabil va incepe si cu drifturile....:)) |
lasa ca il invete tati :) sa o arunce de fund
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning