![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
....eu am 160 de mii km si nu are nici pe dreaku (daca ai grija de ea) , iar la piese? :lol: ...ieftin ;)
...daca vrei "liniute"...ia-ti logan ;) |
Quote:
|
noutati ceva ? in ce stadiu se afla masina ? hai cu poze :D
|
...nimic nou...mai trebuie sa iau parbriz....de saptamana viitoare se apuca de ea
..dupa ce termina tablaria,incep la partea mecanica .....si tot asa, o sa dureze ceva :sad: ...dar nu e stres ...micuta a scapat de ghips ....recupereaza repede...luptatoarea lu tata" ;) |
bv ma bucur pentru aia mica .... fierul mai asteapta
|
Salut. In primul rand felicitari pt faptul ca vrei sa refaci masina. Am urmarit topicul de la inceput si chiar imi pare rau pt cele intamplate, dar cu ajutorul lui D-zeu...si a prietenilor tai, sunt sigur ca o vei scoate la capat. Bafta in continuare! Adu-o pe strazi iar!:D
|
e bine daca merge treaba.....vointa si calm iti trebuie,bine si $$ :lol:
|
1 Attachment(s)
uite "Tataie" poza asta o am eu pe desktop la calculator...:D (cea mai frumoasa poza ) :-P esti bine??? cand incepi munca???
|
Multumesc Marica & fokerix
Zeta , bine spus "tataie" .... munca am inceput'o de ieri ...marti sunt pe platou" ..masina intra in standby pentru o perioada :sad: |
2 Attachment(s)
Jock... uite acum trebuie sa te apuci iar sa ii faci luminitele astea :-P:D
|
..numai de luminite imi arde mie acum ...:sad:
|
nu mai suparat ca nu iti sta bine :D :-P....o sa fie bine ai sa vezi ...trec marti pe la tine:D
|
salut , jock iti doresc sa termini masina cat mai repede si sa o pui pe sosea , cel mai important este ca familia ta si tu sunteti bine , inca odata bafta multa , si lasa .. numai fii suparat ca o sa se faca si masina intr`un timp
|
....de terminat sigur o termin ,cu sau fara prieteni....o sa fie "altceva" ....;)
...se poate inchide topicul Multumesc tuturor ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning