![]() |
Re: Semnaturile voastre facute de noi
din pozele cu clio sa se foloseasca doar loganul :) ceva transparenta...background...nu neaparat animatie,dar daca se poate :D
|
pana la urma imi mai face si mie careva semantura plzzz sa fie un scris mai iesit in comun cu b3stArt designe ,va rog eu mult de tot ,multumesc anticipat !!!
|
haideti k o sa ma apuc si yo d cateva semnaturi...maine seara le avetzi... 3-4-5 semnatori tot fac :P...
|
ce se mai aude cu semnaturile alea?
|
as dori si eu o semnatura cu niste difuzoare care sa vibreze :D
ms. |
3 Attachment(s)
va implor faceti-mi si mie o semnatura cu pozele de mai jos , indiferent in ce stil si sa contina si numele " bo$$u" plz :oops:
|
imi cer mii de scuze pentru nerespectarea promisiunii... am avut o gramada d treaba cu scoala si chiar n-am avut timp...in momentu cand dau SUBMIT REPLY la acest mesaj deschid photoshopu si image ready si va fac semnaturile :P... cate apuc...cine a pus poze...cmd..sry...dak pui poze cu niste boxe yo iti fac...dar mi-e lene sa stau sa caut...
|
1 Attachment(s)
gata boss...ti-am facut semnatura...nu e cine stie ce dar sper sa-ti placa..
|
3 Attachment(s)
te rog frumos.. ceva frumos din pozele astea... si sa scrie ceva pe fundal... VROOOM Racing ! te rog ms mult
|
promit ca iti fac maine seara ceva ca mi-a venit o idee marfa dar nu mai am timp in seara asta de ea pt ca tre sa ma culc k ma trez. devreme maine..sry...maine seara iti fac semnatura ;)
|
As vrea si yo ca masina din poza mea sa dea blitzuri cu farurile si proiectoarele si s-o faceti voi sa arate cat mai bine. Multumesc
|
mda...ultimii veniti...primii serviti :P
|
1 Attachment(s)
Vrooom Racing :D ...sper sa-ti placa ;)
|
te pup dulce:D
|
me 2 pe mine m-ati uitat cu semnatura !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning