![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
evit sa spun k e putin tuning cu toate k nu e cine stie ce modificat... dar cea mai mica modificare in photoshop , paintshop, Mspaint etc.. se numeste virtual tuning... incearca sa lucrezi la rezolutii mai mari peste 1024.. jante super blruy... selectii coltzuroase.... .... bafta |
2 Attachment(s)
.. com..:anger:
|
Quote:
selectii colturoase.. plasa prea mare... (incearca sa pui intercooler in loc de plasa ..s-a dus moda cu plasa aia de porche ...) p spoiler cateva zone pixelate... aripa spate cam stramba ...sau cel putin pasajele sunt strambe ;) gg ai inceput sa avansezi.. incet incet o sa faci lucrari din ce in ce mai bune .. incearca sa pui accent p detalii ;) bafta |
2 Attachment(s)
plictiseala....am facut si io o masina . mai simpla :-P
|
place mary
singurul defect este la pleoape ar trebuii ceva mai multa umbra |
1 Attachment(s)
. L u p o .
|
nice nice... scz dak gresesc ... am eu impresia sau chiar e spoiler spate ??(o bucata din spoileru fata) oricum ar fi arata bine imi place cum a iesit ...bafta
|
2 Attachment(s)
|
P.S.: plz comentarii
scuze de dublu post dar nu am putut edita :(( |
spoileru blury .. low quality..
culoare ireala.. neon ireal selectii coltzuroase (foloseste pen tool) evita sa pui stickere de genu asta ;) |
Quote:
|
Mari : Wow ! That's a bad boy ! SUper tare lookul, janta spate e putin cam trasa in spate.... dar oricum nota 10+ :wink:.
OMB : Good ideas, fata e super tare, pacat ca e putin blurry ! Bravo :wink: Baieti, vad ca va place Poloul asta ! Ce ar fi sa se faca un pool ? Poate ma bag si eu :wink:. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
lupu :)
n-am mai facut vt de ceva vreme .. asa ca fiti ingaduitori va rog :) :oops: :arrow: |
1 Attachment(s)
sry de dublu post .. obs o greseala :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning