Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

ph88bas 24-11-08 16:56

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1884010)
Aici e vorba de 2.5 12v prietene drag. :D
Basule,te invit si pe tine cu drag sambata viitoare daca esti prin Ploiesti.

as venii cu cea mai mare placere....mai ales sa ma dau cu paga k sa ma lamuresc ce si cum
da....a inceput sezonul de schi si nu mai pot venii la ploiesti in week!
asa k ne vedem la primavara!

bobiMOM 24-11-08 17:09

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1884010)
Aici e vorba de 2.5 12v prietene drag. :D
Basule,te invit si pe tine cu drag sambata viitoare daca esti prin Ploiesti.

Vrei sa-mi fac semeringul ala sa vezi de ce e in stare un 2,5 in mintile lui? fac efortul asta dar dc te bat platesti tu manopera? :P

Si-mi pun si pompa de 3,5 si cu furtune d-alea albastre!
Aaaaaaaaa....., albastre erau Jakale?

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1883961)
clasament corectat.

eheeee, primul o sa fi pe lista neagra....te pun sa faci plecaciuni la stema...:P

ph88bas 24-11-08 17:39

[QUOTE=bobiMOM;1884060]Vrei sa-mi fac semeringul ala sa vezi de ce e in stare un 2,5 in mintile lui?

hai boby ,up up up cu ursul k sa te bata un kadett 2.0 !!!!

CobraArt 24-11-08 17:51

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 1884060)
Vrei sa-mi fac semeringul ala sa vezi de ce e in stare un 2,5 in mintile lui? fac efortul asta dar dc te bat platesti tu manopera? :P

Si-mi pun si pompa de 3,5 si cu furtune d-alea albastre!
Aaaaaaaaa....., albastre erau Jakale?

eheeee, primul o sa fi pe lista neagra....te pun sa faci plecaciuni la stema...:P

Fa-ti ma semeringul ala,de ce sa platesc eu? :))) e masina ta. :D asa pot sa zic sa mi platesti si tu piesele care le schimb eu acu :))

[quote=ph88bas;1884128]
Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 1884060)
Vrei sa-mi fac semeringul ala sa vezi de ce e in stare un 2,5 in mintile lui?

hai boby ,up up up cu ursul k sa te bata un kadett 2.0 !!!!

Pai de ce arunci vorbe aiurea daca nu vii la ploiesti? vino sambata viitoare sa iti rupem chilotii in tine noi astia cu 2.5 urile si eu si jakalu!

ph88bas 24-11-08 18:09

Pai de ce arunci vorbe aiurea daca nu vii la ploiesti? vino sambata viitoare sa iti rupem chilotii in tine noi astia cu 2.5 urile si eu si jakalu![/QUOTE]

ati facut voi ursii astia mai rai, dar daca vin vin degeaba k tot va dau.! ce diferenta era intre noi data trecuta? ai recuperat cel putin 2 masini?
dati-va cu vr-ul si dak il dati promit k vin !

CobraArt 24-11-08 18:11

ba,sincer acu o mai dai mult la intors?Vii sau nu atat de intreb.Nu te mai c&&ca pe tine.Esti baiat bun,dar prea suferi de sfi-ul ala.adul la ploiesti sa ii scoate noi basinile din cap.

tre 24-11-08 19:01

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 1883976)
sa iti reamintesc!
mitsu EVO X a luat bataie rusinos de la o amarata de vectra turbo!
deci cine e pe primul loc?

nu mai tin minte, aminteste-mi cam cat de rusinos a luat bataie? in ce conditii? cat de amarata e vectra aia? cate modificari are evo? evo e cam de rahat nu? stii ce greutate are vectra? dar evo? stii ce raport de demultiplicare are tr. 5 la evo? stii ce regim de utilizare are vectra? dar evo?

un om pasionat de tuning ca tine, intr-o tara aflata de ~18 ani intr-o oarecare democratie, cu surse de informare supt nas ar fi trebuit sa puna cu totul altfel problema. trebuia sa iei un asemenea fapt ca atare si-anume ca o masina usoara cu multi cp in general bate o masina mai grea (mult mai grea as adauga) cu mai putini cp. doh!

crezi ca era un secret de stat starea asta de fapt? nah, intotdeauna l-am admirat pe proprietarul vectrei aleia amarate pentru pasiunea si priceperea de care a dat dovada de-a lungul timpului, el reusind sa faca din fiecare masina pe care a avut-o un sleeper demn de luat in seama.

multe intrebari, prea putine argumente, prea multe "pasiuni" si prea putin divertisment.

gata, am terminat, cred ca am nevoie de un blog. :D

ps: mitsu 0wnZ.

ph88bas 24-11-08 19:07

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1884300)
nu mai tin minte, aminteste-mi cam cat de rusinos a luat bataie? in ce conditii? cat de amarata e vectra aia? cate modificari are evo? evo e cam de rahat nu? stii ce greutate are vectra? dar evo? stii ce raport de demultiplicare are tr. 5 la evo? stii ce regim de utilizare are vectra? dar evo?

un om pasionat de tuning ca tine, intr-o tara aflata de ~18 ani intr-o oarecare democratie, cu surse de informare supt nas ar fi trebuit sa puna cu totul altfel problema. trebuia sa iei un asemenea fapt ca atare si-anume ca o masina usoara cu multi cp in general bate o masina mai grea (mult mai grea as adauga) cu mai putini cp. doh!

crezi ca era un secret de stat starea asta de fapt? nah, intotdeauna l-am admirat pe proprietarul vectrei aleia amarate pentru pasiunea si priceperea de care a dat dovada de-a lungul timpului, el reusind sa faca din fiecare masina pe care a avut-o un sleeper demn de luat in seama.

multe intrebari, prea putine argumente, prea multe "pasiuni" si prea putin divertisment.

gata, am terminat, cred ca am nevoie de un blog. :D

ps: mitsu 0wnZ.

deci cine e pe primul loc daca u ai fost invins de un opel vectra? tot mitsu? sau opel?

tre 24-11-08 19:14

cum adica? la ce fel de competitie? reimprospateaza-mi memoria te rog.

ps: luat-o nu luato

bobiMOM 24-11-08 19:20

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 1884197)
Pai de ce arunci vorbe aiurea daca nu vii la ploiesti? vino sambata viitoare sa iti rupem chilotii in tine noi astia cu 2.5 urile si eu si jakalu!

ati facut voi ursii astia mai rai, dar daca vin vin degeaba k tot va dau.! ce diferenta era intre noi data trecuta? ai recuperat cel putin 2 masini?
dati-va cu vr-ul si dak il dati promit k vin ![/QUOTE]

pinguinii, pinguinii....se zbenguie p-aici pe monitor....pleaca cu tigaia aia ambulanta de aici. Nu mai are rost sa-mi fac mashina...tot ce potzi sa-tzi promit e ca o sa pastrez motorul si cutia si o sa le montez pe alta mashina ca sa-tzi demosntrez ca te halesc...asa la desert!!!!

ph88bas 24-11-08 19:32

pinguinii, pinguinii....se zbenguie p-aici pe monitor....pleaca cu tigaia aia ambulanta de aici. Nu mai are rost sa-mi fac mashina...tot ce potzi sa-tzi promit e ca o sa pastrez motorul si cutia si o sa le montez pe alta mashina ca sa-tzi demosntrez ca te halesc...asa la desert!!!![/QUOTE]

fapte si apoi vorbe!

bogdan_wrc 24-11-08 19:34

tre...mai respira frate ca nu e loc de tine aici...

bobiMOM 24-11-08 19:41

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 1884380)
pinguinii, pinguinii....se zbenguie p-aici pe monitor....pleaca cu tigaia aia ambulanta de aici. Nu mai are rost sa-mi fac mashina...tot ce potzi sa-tzi promit e ca o sa pastrez motorul si cutia si o sa le montez pe alta mashina ca sa-tzi demosntrez ca te halesc...asa la desert!!!!

fapte si apoi vorbe![/QUOTE]

`FAPTE`....ce vb mare....mult prea mare pt o tigaie. Ai uitat ca nu-mi mai dicleai stopurile pana la 400...

Ma rog....am promis si o sa ma tzin de cuvant. Pun motorul pe un urs, il las asa stock fara nici o modificare (nici macar autoblocant) si vdm cum sta treaba....mi-e ca faci si tu plecaciuni la stema.

tre 24-11-08 19:49

GM is da new shit!

bogdan_wrc 24-11-08 20:12

bobi....din pacate nu ai aparut la disputarea cupei intre 250-300 de cai vineri seara...ur loss :P

All times are GMT +2. The time now is 05:33.

- Copyright 2026 4Tuning