Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

bobiMOM 24-11-08 00:54

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by PGV-ul (Post 1882818)
dedicatie de la trio fantastic....in drum spre Bucuresti!!!

SA TRAIASCA REGELE 4x4...bine ai venit printre electrocasnice!!!!!

InfernoPloiesti 24-11-08 04:52

bRAVO...bRAVOO TIGANE..... :))) :)))

bobiMOM 24-11-08 11:12

boss-ul mare, asa.... nu ne lasam mai prejos....sa-mi zici cine te-a suparat ca sa ma iau de el...!!!!:)

PS: ce se aude cu ceasurile alea? face ala ceva?

aleks 24-11-08 11:17

se pare ca nu reusim sa ne intelegem intre noi.
unii din oamenii de pe sectiunea ploiesti au inteles ca e normal sa postezi pe 4tuning doar cand ai ceva de spus, si asta cu toate "riscurile" aferente (adica scriu corect, nu se injura intre ei, nu fac off-topic si posteaza doar cand au ceva de spus).
altii nu vor, sau nu-i intereseaza, nu e nicio problema, suntem o tara libera si liberul-arbitru ne dicteaza actiunile, doar ca trebuie sa ne asumam si consecintele: atunci cand postam eronat posturile vor fi corectate, sterse sau penalizate, nu face nimeni nici exces de zel, nici vendete personale (eu unul cu siguranta nu)
imi pare rau ca humvee_mmw a fost banat o saptamana, insa nu injuriile si amenintarile sunt solutia, nici nu ma impresioneaza nici nu ma conving, e anormal ca un om de 30 de ani (cat spune ca are) sa se comporte ca un copil razgaiat de 15 ani, discutiile cu alti membri ai comunitatii voastre au fost purtate pe alt ton si acum ne intelegem. e alegerea voastra cum vreti sa procedam, nu trebuie sa percepeti agresivitatea ca pe o stare de normalitate pentru ca nu este si nici nu va fi tolerata sub nicio forma.
spor la postat corect.

PGV-ul 24-11-08 13:23

Pentru stimatul domn numit mai sus Cobra art, art vine de la Beko art primul frigider din lume cu mesaj vocal... Bucura te baietel,bucura te dar bucuria nu va fi de lunga durata.325 xi 2,5 12v stoc repet stoc!!!Acceptam locul 3 iar masina se odihneste caci iarna nu are adversar. onorabil loc 3 mai ales la Predeal cand locul 2 era p dreapta si x-u urca ca nebunu(a nu se citi mihaita da).....HAHAHAHA ce oameni ce caractere!!!!

bobiMOM 24-11-08 13:39

Quote:

Originally Posted by PGV-ul (Post 1883631)
Pentru stimatul domn numit mai sus Cobra art, art vine de la Beko art primul frigider din lume cu mesaj vocal... Bucura te baietel,bucura te dar bucuria nu va fi de lunga durata.325 xi 2,5 12v stoc repet stoc!!!Acceptam locul 3 iar masina se odihneste caci iarna nu are adversar. onorabil loc 3 mai ales la Predeal cand locul 2 era p dreapta si x-u urca ca nebunu(a nu se citi mihaita da).....HAHAHAHA ce oameni ce caractere!!!!

Boss, nu te mai agita, nu compara `regele 4x4` cu obiectele casnice . E prietenul nostru, nimik de spus, dar dc e obraznic il punem la treaba sa gatesca clatite, `tigaie` detine....ingredientele le aducem noi..:P

ph88bas 24-11-08 13:54

bravo jakale ai un urs campion!
dar facetzi voi clasamentul pe anul asta pana in 200cp!
sa vedem cum stam pe anul 2008 si la anul....sa vedem progresele!
bafta la dopat ursi baietzi!

CobraArt 24-11-08 14:06

Va paste o surpiriza care cred ca o sa schimbe putin aceste "clasamente".Tzigane cand te sun sa fi pregatit sa o ardem.Si tu asta pic cu degetele friava sa te pregatesti ca te scot si pe tine pe interval.

bobiMOM 24-11-08 14:14

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 1883678)
bravo jakale ai un urs campion!
dar facetzi voi clasamentul pe anul asta pana in 200cp!
sa vedem cum stam pe anul 2008 si la anul....sa vedem progresele!
bafta la dopat ursi baietzi!

Clasament definitiv:
1. BMW
2. Electrocasnice
3.Tigaile
4.Altele
5.
6. GhenOPEL

Sper ca nu am uitat pe nimeni :P

CobraArt 24-11-08 14:18

Inca nu s-a incheiat anul.O sa fie o ultima etapa care aia va fii definitiva. :D

bobiMOM 24-11-08 14:45

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1883720)
Inca nu s-a incheiat anul.O sa fie o ultima etapa care aia va fii definitiva. :D

3 saptamani si va onorez si eu cu prezenta!!!! In rodaj....:P

Stiu ca suntetzi prietenii mei si ma asteptatzi si pe mine la `definitiva` asta!!!!

ph88bas 24-11-08 15:48

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 1883714)
Clasament definitiv:
1. BMW
2. Electrocasnice
3.Tigaile
4.Altele
5.
6. GhenOPEL

teroare de om esti...fa si u un clasamnt realist! chiar dak esti cel mai mare fan bmw!

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1883720)

unde faci u etap asta? k a venit ninsoarea!
sau o dam de rev?

tre 24-11-08 16:24

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 1883714)
Clasament definitiv:
0. Mitsu
1. BMW
2. Electrocasnice
3.Tigaile
4.Altele
5. VAG
6. GhenOPEL

clasament corectat.

ph88bas 24-11-08 16:32

sa iti reamintesc!
mitsu EVO X a luat bataie rusinos de la o amarata de vectra turbo!
deci cine e pe primul loc?

CobraArt 24-11-08 16:45

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 1883771)
3 saptamani si va onorez si eu cu prezenta!!!! In rodaj....:P

Stiu ca suntetzi prietenii mei si ma asteptatzi si pe mine la `definitiva` asta!!!!

Aici e vorba de 2.5 12v prietene drag. :D
Basule,te invit si pe tine cu drag sambata viitoare daca esti prin Ploiesti.

All times are GMT +2. The time now is 02:24.

- Copyright 2026 4Tuning