![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
prea putin tuning da(sunt la inceput) culoare ireala nu mi se pare nici una (se poate orice in ziua d azi) regula am inteles-o (doar una p zi,e doar una) |
3 Attachment(s)
ce ziceti??? pt inceput e bn??? mai datimi niste idei... cam ce as putea sa mai fac:D
|
incearca sa aprinzi luminle la poze cu masini mai pe seara
asa se vede prea puternic si mai scade din opacitate la stickeru lala |
Quote:
|
[QUOTE=RapJustin;1110210]ok mc mult de idei:D o sa iau in considerare..:D maine voi pune poza la care lucru acum:D[/cu placere
si incearca si alte unghiuri sau fa mai mute modificari :) |
2 Attachment(s)
is nou p'aici ...
si iata varianta mea de honda |
nici nu imi imaginam k poate arata asha bine spoilerl asta pe honda......felicitari pentru idee
|
Quote:
|
Quote:
1st: pragul nu are nici un strop de reflex 2nd:janta spate..cu tot cu pneu ..e cam stramba 3rd: plasa e iregulara(adik pe o parte e mai mare) 4th: spoilerul e prea luminat p partea drepata 5th: pneul din stanga trebuia mai putina luminozitate ;) :-) |
Quote:
si iata ..rezultatul @ phube.. ms de comentarii e facuta intr-o ora si ceva.. nu am avut timp de detalii ... bafta |
2 Attachment(s)
am refacut si io o lucrare mai veche :-P
|
2 Attachment(s)
Quote:
E GRAV RAU DE TOT!!! IMI PLACE ENORM!!! ;) pun si eu un concurent! |
reme- faruri si proiectoare ireale. culoarea negru este ireala. jante bluryy . bafta mai departe .;)
|
2 Attachment(s)
asta e capodopera mea la care am lucrat io ieri:D sper sa va plasa si astept comentarii:D
|
Quote:
@ RapJustin - culoarea e ireala si grila la fel ;) si lipsa tuning |
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning