![]() |
Re: Club Renault 5
Vand Renault 5, an 1987, inmatriculat, stare de functionare, aspect destul de neingrijit, itp valabil pana la 23.05.2009, pret 18 milioane! daca vreti sau stiti pe cineva interesat, datele mele de contact sunt: telefon 0766.433.240 / id mess haineieftine. multumesc!
|
care ai amortizoare spate r5 an 89 astept un tel 0724 301 633
|
eu
100 ron originale reno |
sau amortizoare de gtt un pic mai tari... 200 ron
|
inca mai donez pompa de apa carburatorul si semnalul de super 5 de 1.4
id : prazeu 0723585476 |
motor nu doneaza nimeni:D:D:D??de r5
|
Am eu motor 1.4 72cp de vanzare
|
Vand acumulator Varta D24 w, 12V, 62 Ah, putin folosit, stare foarte buna, pret 100 roni si far stanga Renault 5, pentru modelul pana in '86, pret 50 ronil!!! telefon 0766.433.240
|
felicitarile mele. esti tare. bravo. deja fac plecaciuni in fata ta. si acum....
ce ne freaca pe noi grija ca vinzi tu prostiile alea? |
A venit vara,sunt 435467 de grade celsius afara...nu mai facem si noi o adunare,intalnire cum vreti voi sa ii spuneti..?Uite...altii au cabrio sa li se fluture dread'urile in aerul cald...:D
|
cand se face vreo adunare/intalnire de r5 sa ma anuntati si pe mine...
vand urgent bara fata/spate si praguri de r5 gtt la doar 100 ron !!! strang bani sa-mi scot masina din service :D |
am eu pistoane, camasi si arbore de 1237 cmc... am si chiulasa... se potrivesc perfect si direct. 300 ron toate
|
am eu un R5 de dat cu totu :D mai bine...
|
la ce bani ? sunt interesat ? ce motor,cat baga ? cat consuma ?
|
e tuning?
|
da sigur e l-am vazut eu..*****ie ceva pe el,sigur e tuning
|
si eu vreau o buburuza deasta. numi vinde nimeni??
vreau sa ma apuc de vtm si vreau sa incep usurel,cu o masina usoara si nu foarte puternica si normal ca si foarte ieftina.... in 25 am deja bani de masina....imi da careva si mie una??? mersi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
baga mult :) |
eeh...foarte mult nu cred ca baga,dar sunt sigur ca baga repede :))
|
stiti vreun electrician bun in bucuresti? la care sa va fi dus r5-ul... nu-mi mai merg stergatoarele, am inlocuit motorasul, asta stiu sigur ca e bun... am scos sigurantele din panou pt faruri,semnalizari si mergeau in continuare si fara ele... e cam nasoala treaba, nu vreau sa iau foc:).
|
si inca ceva, vad ca threadul exista ca "club r5", avem stickere, avatare, semnaturi... da' facem club sau nu? suntem destui 5ari:D
|
Quote:
|
pai, "facim treaba"?
|
stiu eu pe cineva... dar e foarte ocupat... are masina personala reno 5 ;)
|
Milli, ce-ai patit la sinaia ? Erai cu ea pe butuci ? AM trecut unul pe langa altul, dar nu cred ca ma stii .....deci nu m-ai recunoscut :)
|
Quote:
sau despre tine e vorba?:D |
nu, nu e vorba despre mine. e un omuletz cu un reno 5 diesel. nea fane 0744 255 871.
|
villy ... daca nu ai zis nimic... trebuia sa ma abordezi. era pe butuci pentru ca am imprumutat flansele si 2 roti.
|
Am inteles.
Pai ar fi trebuit sa te abordez, dar mi-era ca zici cine o fi si asta?:P Next time ;) |
mc adi
|
...vreo intilnire ceva???
|
Cine vrea sa vada istoria R5, are la dispozitie un filmulet de aproximativ 50 minute aici:
http://www.renault.tv/#/infotainment...cons-renault-5 Vizionare placuta! |
Fain, foarte tare videoclipul. Multumim ca l-ai sharuit cu noi :D
|
Quote:
|
Quote:
|
hmm ce liniste pe aici...
|
tacere totala
|
vand Renault 5
VAND RENAULT 5 , 1100 CM, TOBA SPORT, VOLAN SPORT, HUSE PIELE, MP3 +4 BOXE,FILTRE BENZINA SI ULEI NOI, 2 ANVELOPE LUATE ANU TRECUT IN VARA,
MERGE FOARTE BINE,ACTE LA ZI . TEL 0761070781 BUCURESTI. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning