![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/eqSphrFyFy8?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Senzational noul M5 si din nou Bmw a creat o masina ce exceleaza la capitolul manevrabilitate.De asta isi si bate Bmw-ul rivali,pt felul in care se conduce nu prin cat de rapid e la liniutze.
|
Nu am stat sa citesc tot threadul, deci o sa-mi spun parerea pe scurt:
As alege asa: M3 GTS doar pentru condus agresiv, C63AMG pentru lux/sport/oras , RS6 pentru sport/lux/drumuri lungi Desi inca nu are traditie sau o existenta foarte bine conturata poate ca ar merge si divizia celor de la Lexus: IS-F ! (in curand si GS-F?) |
Quote:
Si le pui la toate filtru sport. |
nu imi place deloc lexus pentru ca au la IS oglinzile alea clapauge parca sunt logan.
numai toyota mai are asa ceva pe suv-uri. |
1 Attachment(s)
Quote:
Mie-mi place mult Lexus pentru ca scoate un zgomot superb capacul de la torpedou cand il inchizi :)) Scincer cred ca-ti joaca vederea feste. |
lumea se bate, prin metode ortodoxe sau ne..., iar lexus cam le da clasa.
lexus=mercedes+bmw+audi. exagerez putin, dar de ex lh600 este fenomenal, la orice capitol + ca este mult mai deosebit. la intrebarea ce sa imi i-au mercedes sau bmw, te poti gandii linistit la un lexus. |
Quote:
Majoritatea isi dau cu parerea si nu au condus/mers in viata lor cu unul. |
Lexus este o toyota scumpa mercedes benz wannabe, wanna bet? :D
|
Quote:
|
Eu glumeam, mi-as lua Lexus sau Toyota oricand :) Stiu ca fac masini super ok.
|
Quote:
CLS 63 AMG Leergewicht : 1.870 KG E 63 AMG Leergewicht : 1.840 KG M5 Leergewicht : 1945 KG Poate masa la BMW se masoara in pene, iar la Mercedes in Plumb .... Acum pe bune , mie imi place mult m5-ul dar are doua MARI minusuri : - greutate si sunetul anemic : https://www.youtube.com/watch?v=gPDvJIH_BSo https://www.youtube.com/watch?v=qmKSE...feature=relmfu |
Tu crezi ca unu care isi ia un M5 sau un CLS mai ii curios de sunetul anemic
|
Pentru cine nu conteaza sunet-ul isi cumpara un 520 diesel sau un Prius electric....
|
Evident, pt unii sunetul conteaza mult mai mult decat 2 secunde pe circuit...
La urma urmei... conteaza senzatia pe care o ai cand conduci masina zi de zi, nu o data la luna cand o scoti pe circuit, daca o scoti si atunci. |
Care circuit bro?
|
Poate ca o sa prinda nepotii nostrii circuite in Romnaia.
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=zd8fQ...eature=related si acum tot asa anemic este ? |
Lasal sa se bucure el de mega sunetul CLS-ului si noi sa ne bucuram de sunetul anemic al M5-ului.
|
Quote:
bine e adevarat ca asta vazuta de mine era condusa de un cioban din ala cu bani multi, dar oglinzile nu erau montate de el, le avea din fabrica IS220d-ul lui. o masina frumoasa si eleganta trebuie sa fie asa de sus pana jos, una este cand o strici tu dupa aia cu o folie sau mai stiu eu ce chinezarie, insa din fabrica trebuie sa arate impecabil. |
Quote:
Dar degeaba, tot anemic mi se pare pentru un V8. Daca ar avea macar 50% din ce se aude aici ar fi ok : https://www.youtube.com/watch?v=qdPfE...eature=related Oricum e sub V10. De sunet-ul m5-ului nu m-am plans doar eu , citeste forumurile dedicate de afara (unde oameni si cumpara nu doar viseaza). |
Am votat AMG-ul...bmw ptr mine nu exista :twisted:
|
exista dar e pentru cei de bani gata.
:) |
Quote:
|
posibil sa fie si astfel de norme, dar totusi si comertul are nise legi si reguli :)
lasa ca il caut in Deva pe ala si iti pun poze sa vezi, zici ca-i camion, sunt din plastic din ala negru, oribile pentru o masina de nivelul unui lexus. alea din poza ta cu semnalizarea integrata au parca o forma mai aerodinamica, astea zici ca-s facute dupa casa cu toporul. |
Quote:
|
Quote:
|
...am mers cu un ISF(in scaunul din dreapta)....e senzational...peste ceva timp cand so-r mai ieftini ma gandesc la unu...desi am de ales intre el si un M3....:D
|
One of the first is German tuning firm PP Performance who have promptly put the vehicle on the dynamometer for first independent runs to see what the Bavarian fun machine can really do.
The M5 F10 registered 444 bhp (331 kW / 450 PS) at the wheels on a MAHA LPS 3000 dyno. This translates into an estimated power output of 573.7 bhp (428 kW / 582 PS) and 721 Nm (532 lb-ft) of torque at the crankshaft. The official BMW specifications are 560 PS (412 kW / 552 hp) and 680 Nm (502 lb-ft) of torque. Other tuners such as G-Power have already let us know they have an M5 F10 in their possession and are doing the same thing. Preliminary findings indicated G-Power's Stage 1 package should produce at least 620 PS (456 kW / 612 bhp). With this as a basis, expect to see tuners such as Manhart who are already achieving 750 PS (551 kW / 740 bhp) and 910 Nm (671 lb-ft) of torque with their MH3 V8 RS Clubsport to achieve even more. https://www.youtube.com/watch?v=CMhnT...layer_embedded |
Cred ca am subestimat putin noile 63-uri. CLS-ul cu PP pune jos 473 CP si 634 Nm. Cu un simplu ECU Renntech, puterea la roti urca pana la 569 CP, in timp ce cuplul creste pana la 846 Nm - ceea ce inseamna 669 CP si 995 Nm (:lol:) la motor.
Drept urmare, acceleratia de la 0 la 96 km/h coboara pana la 3.4 sec, in timp ce sfertul de mila este parcurs in numai 11.37 sec. Rezultate obtinute prin simpla modificare a unitatii de control, repet si subliniez. Sunt extrem de curios sa vad ce-o sa scoata G-Power din noul M5. |
O singura intrebare am :d Cls-ul este in aceeasi clasa cu seria 5?
|
Quote:
Seria 5 e cu E-Klasse. |
Seria 5 de la BMW este concurentă cu clasa E de la Mercedes. Pentru CLS nu avem încă un concurent de la BMW, doar conceptul BMW Gran Coupe.
LE: Văd că s-a răspuns. Eu mă refer la ideea de coupé în patru uşi. |
La asta ma refeream si eu Sergini0.
Intrebam pentru ca vad ca toata lumea compara M5-ul cu Cls Amg. |
Quote:
Stiu ca se tot vehiculeaza acum dar totusi "Coupe in 4 usi" e cam contradictie in termeni, e ca si cum ai zice "perechea de 3", oricat de nou e conceptul, perechea are prin definitie 2. |
Quote:
E de o frumusete rar intalnita :) |
Nu stiu, ca nici mie nu imi place. Am impresia ca au vrut sa faca un X6 care sa incapa in garajele mai scunde...
|
Seria 5GT intra in clasa cu RKlasse iar pentru CLS din vara va fi seria 6 GranCoupe o palida consolare de seria 6 cu patru usi!!
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning