![]() |
Re: Club ESPERO
Dureaza ceva, 1 - 2 zile...avea si thread aici pe site, uite ca am gasit si link-ul catre thread: https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...ml#post2169030
|
Ce parere aveti? :D
Arcurile spate : stanga-cel actual, dreapta-fostul :P. E joasa rau masina acum, dar nu se mai balanseaza mai deloc de spate la denivelari :D |
cei din buc care stiti vre un magazin de unde pot cumpara timoerie pt cutie ca mi sa rupt un tampon la motor si sa dus si timoerie si numi merg decat treptele 3,4 si 5
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Schimba mult din aspect suspensia dar schimba mult si din confort...
Ai sa vezi. |
inger@ arata bine arcurile,spune mi ai schimbat si amortizoarele sau sunt cele stock?poate pui o poza sa vedem cum arata acum,ca tot nu sunt hotarat daca sa mi cumpar arcuri si amoritizoare stock sau sport.
si fiindca tot vine caldura as vrea sa stiu daca ati descoperit voi vreun filtru de polen care sa intre in locasul ala de la ventilator pt rachetele noastre...:Dnu cred ca s a mai discutat,sau nu am gasit eu... gogu@ e un magazin care are de toate chiar la razoare in statia tramvaiului25,e foarte ieftin si orice vrei are,sau in 2zile iti aduce orice...eu am cumparat cam tot de acolo... |
la ce e bun filtrul de polen la ale noastre?
|
Bob, sutn filtre, facute de baieti, chiar daca facute pe genunchi (suna oarecum urat, nu vreau sa fiu inteles gresit), am inteles ca sunt foarte eficiente. Problema e sa stii ce cumperi: nu cumperi din acelea care le bagi inauntru pt ca nu se mai inchide calumea clapeta aia, cauti din alea simple care se pun deasupra.
|
as vrea sa imi fac un eleron din fibra de sticla...din ala gen evo..ce ziceti?
|
Quote:
Maine sper sa montez si arcurile fata, sa o mai aduc la normal. Acum toti imi dau flash-uri ca ii orbesc :)). |
baieti hai ca tot nu am primit si eu un raspuns ce are de se ineaca masina :( cand e turata nu se ineaca cum iau piciorul dupa acceleratie se ineaca
si ma rupe cred ca am consum 15 :( va rog |
3 Attachment(s)
Quote:
eu miam luat azi un eleron la 100 euro si lam si pus pe masina |
|
Quote:
Toba din dreapta e legata la esapament sau e pusa de forma?? :D |
Quote:
|
ooo ma johny da nu e cam mare eleronul?
|
1. masina ar trebui lasata jos si din arcuri nu numai din body kit
2. odata ce ai facut un body kit care face masina sa para mai inalta, trebuie facut ceva sa o si latesti. 3. eleronul nu prea vine bine cu linia masinii (parere personala) 4. SUPERBE JANTELE :X |
Quote:
|
asa is rahati astia...
|
Eu cand ma agit aici pe forum si va zic "Aveti mare grija cu asigurarile, ca sunt niste hoti!" nu ma baga nimeni in seama. O sa tineti cont atunci cand unii dintre voi o sa fiti in situatia mea :D
Pana una, alta...Azi i-am montat arcurile fata, am intampinat ffff multe probleme, nu le mai scriu aici...doar ca am stat de la 11 dimineata pana la 2 noaptea ca sa termin masina, cu ce mai aveam de facut. Un prieten bun a lucrat la ea, mi-a placut mult cum s-a descurcat...Poze curand...O sa arate super si cu jantele mai mari! |
8 Attachment(s)
acum masina este in faza de proiect sa vad ce da bine si ce nu ......pana acum am schimbat 3 eleroane.....proiectul sufera modificari pe zi ce trece fata de cel initial......finalul o sal vedeti cam peste 3 luni......sa va arat acum ce masina mia venit la reparat
|
Quote:
inger@sper sa iasa frumoasa masina,abia astept poze,oricum cred ca asa o sa procedez si eu,amortizoare gaz si gata!am vazut la un prieten intarite,nu prea e treaba ca iti lasa aceeasi garnitura si baga ulei la greu,lui ii curgeau asa,fara sa fi mers cu masina:sad: |
Quote:
Wow, o adevarata bijuterie....;);) |
BoB: nu mai stiu pe unde vazusem un anunt cu filtru pt cielo. Dar, nu e mare lucru sa iti faci singur. Vezi pe unde e gura de admisie pt aeroterma, tai un cadru din tablita subtire, pui hartie de filtru/de hota sau gasesti tu ceva si gata. La matiz de exemplu se practica faza cu ciorapul de dama pus pe undeva si chiar aduna la praf...
|
Sunt si 2 dezavantaje la filtrul asta... in primul rand ca nu mai baga atat de tare aerul aeroterma... si in al 2lea rand faptul ca trebuie schimbat periodic, nu cred ca va convine sa tot desfaceti la grile ca sa ajungeti la filtru.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
oameni buni...si oameni rai:))...
1st..salutari`...ca nu am mai postat de ceva timp:D 2nd...2 jante asemanatoare cu acestea unde gasesc? 3rd..mc;) |
Quote:
|
ba da....2 mil la buzau pe` bucata sa mi le indrepte..ori am innebunit!?:rolleyes2
|
Ale tale sunt si pe 16, e mai greu sa gasesti modelul asta pe 16 si cu buza mare! Am cautat eu de am innebunit peste tot sa fac rost de 2 pt mine, pe 15, si de abia am gasit. Cerea respectivul 2,5 mil pe 2.
Ai strambat doar una sau pe amandoua? Cum ai reusit? Daca ai strambat doar una , ideal ar fi sa o faci. Daca sunt amandoua praf, nu se merita. Vad eu bine sau iti trebuie si guma? |
Quote:
|
Pacat mai Draky ma... erau frumoase rau, dar cum ziceau si colegii de mai sus, slabe sanse sa mai gasesti la fel 2... La indreptat cu greu, dar o sa iasa probabil bine. Dar in ce ai dat cu masina de le-ai stricat pe amandoua?
|
Eu zic sa le indrepti, daca se pot indrepta. Si asa par, nu sunt sparte sau altceva, din ce se vede in poza. Nu se merita sa descompletezi setul pt ca s-a indoit janta. Se repara, mai ales daca nu e grav "ranita" :P.
|
Se repara, dar nu cu 200 lei / janta :lol: E enorm de mult pt un indreptat.
In Bucuresti era cam 50 lei / janta pe 15, anul trecut. Bine, mai adaugi demontat/montat anvelopa, echilibrat, presiune... si tot nu duce la mai mult de 70 lei / janta. |
pei lasati`mi va rog o adresa din buc unde se po face pentru ca la noi...te jupoaie de viu...mc frumos ;)
|
Daca vrei un serviciu bun si de calitate te poti duce la AutoSoft...sunt pe fundeni sau la dristor!
|
Quote:
Au mai aparut si altii cu indreptari de jante, mai ieftini, dar nu stiu cata incredere sa am in ei... |
mc pentru info`...o sa incerc sa`mi fac drum spre buc saptamana viitoare si sa vad ce pot rezolva:rolleyes2
once again..mc;) |
Salutare.CUm pot da si eu usile jos la Espero ? am observat ca au un bolt care e prins de tija care tine usa sa nu se dea peste cap,si inca 2 bolturi la cele 2 balamale.Dar cele de la balamale sunt batute la un capat sau ceva de genul,si m-am uitat eu putin pe la ele dar nu mi-am dat seama cum se dau jos .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning